Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Concurs pronosticuri Mondiale pe Echipe - Dortmund 2012
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 17 (0 members and 17 guests)
-
Felicitari lui Alex C. si George25 , principalii mei "adversari" dar si celorlalti participanti !
Felicitari si sponsorului nostru, domnu' Tibi !
Felicitari si lui Kralizec pentru efortul depus si timpul consumat cu acest concurs !
As fi vrut tare mult ca echipa Germaniei sa fi intrerupt perioada de hegemonie chineza din tenisul de masa, dar , se pare ca nici in acest an nu o sa aiba concurenta chinezii.
(at) Kralizec : cum intram in "posesia premiilor " ?
edit : atasez o poza primita de mine cu Timo Boll , facuta ieri cu unul dintre fanii lui :
Ultima editare de TimeShift; 01.apr.2012, 21:04.Boys, be ambitious !
Comentariu
Postat în original de TimeShift Vezi postFelicitari lui Alex C. si George25 , principalii mei "adversari" dar si celorlalti participanti !
Felicitari si lui Kralizec pentru efortul depus si timpul consumat cu acest concurs !
As fi vrut tare mult ca echipa Germaniei sa fi intrerupt perioada de hegemonie chineza din tenisul de masa, dar , se pare ca nici in acest an nu o sa aiba concurenta chinezii.
edit : atasez o poza primita de mine cu Timo Boll , facuta ieri cu unul dintre fanii lui :
[ATTACH=CONFIG]2190[/ATTACH]
Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.
Comentariu
Postat în original de TimeShift Vezi postFelicitari lui Alex C. si George25 , principalii mei "adversari" dar si celorlalti participanti !
[ATTACH=CONFIG]2190[/ATTACH]
Eu zic ca pentru Olimpiada de la Londra,sa ne strangem cu totii din nou pe un topic si sa facem un concurs intre noi,chiar si amical,daca nu se va gasi nimeni sa sponsorizeze,doar de dragul competitiei.
Din ce stiu,se va acorda un voucher castigatorilor,si va putea fi folosit pentru comenzi de pe situl www.tenismasa.ro de maine se poate suna la numarul de contact al sitului si comanda produsele dorite
Bafta si sa auzim de bine
Lemn:Butterfly Liu Shiwen
FH: Tenergy 05
BH: Dignics 05
Comentariu
Acest concurs ne-a tinut mai aproape de acest interesant campionat mondial pe echipe. Am trait mai intens meciurile, am "suferit" mai mult cand favoritii nostri au pierdut, ne-am bucurat mai intens atunci cand echipa pe care am "pariat" a castigat. Si nu in ultimul rand ne-am simtit mai aproape, noi, pasionatii de tenis de masă. Multumesc celor care au "lucrat" la acest proiect (Tibi si user-ului Kralizec), cat si celor care ai participat la acest concurs.
Felicitari celor mai atenti, mai cunoscatori si.... mai inspirati!
Succes tuturor!
Adrian
PS: echipa Germaniei a fost acolo....si, arata foarte bine!
Blade: Timo Boll Spirit
Fh:Tibhar Genius 2.0
Bh:Tibhar Genius 2.0
materiale pentru tenis de masa: http://www.ttsport.ro/
Comentariu
junior- 14.feb.2010
- 356
- Marasestii, Vrancea, Romania, Romania
- 32
Likes given: 0Likes received: 0
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 01:12.Procesare...X
Comentariu