salut!joc tenis de masă de 3 ani si simt ca nu pot sa mai evoluez...m-am gandit ca e timpul pentru o paleta mai buna....pana acum am avut o paleta DONIC asamblata primita cadou...am un stil de joc bazat pe efect ,nu trag prea tare dar trag cu top-spin destul de puternic...imi place sa controlez mingea si sa se duca unde vreau eu...nu imi plac paletele care au viteza mare....daca imi puteti da un sfat v-as ramane recunoscator
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
ce paleta sa-mi achizitionez?
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
ma gandesc ca o paleta de tip ALL/ALL+ ti-ar fi indeajuns, din ceea ce spui tu.
cam de ce buget dispui ?
exista o multitudine de variante, de la lemne ALL mai ieftine, la mai scumpe, pana la varianta autohtona -> vezi Levi si Alejandro
depinde ce brand iti place, daca ai preferinte etc
pana la urma decizia iti este in totalitate, indiferent de ceea ce-ti recomanda Ion si Gheorghe pe forum.
fețe ... aici fiecare e dupa cum il taie capul. eu 1 ti-as sugera o varianta bine cunosctuta si folosita de multi jucatori de pe forum : Donic Acuda S3 pe ambele fete.
au destul spin incat nu o sa te plictisesti de ele, viteza peste medie si un control foarte bun, insa aici conteaza si tipul de lemn pe care il iei.
Alternative la Acuda S3 ? sunt o groaza, ca si in cazul lemnelor, mai ieftine sau mai scumpe, asta depinde de bugetul tau.Boys, be ambitious !
Subscriu la fetele Acuda S3 , sunt primele folosite de mine , iar daca nu incepi cu un lemn f rapid o sa iti placa . La fetele astea mi s-a recomandat un lemn nu f lent, fetele fiind deja SOFT. Un lemn OFF/OFF- / ALL +. Oricum o sa ti se para racheta paleta noua fata de cea preasamblata din comert, dar te obisnuiesti prin joc .Cel mai bine ar fi sa poti proba cateva combinatii , schimbarea va fi majora ! Bafta !!!FH: Donic Acuda S3 max - Lemn: Donic Waldner Senso Ultra Carbon - BH: Donic Acuda S3 max
? - Lemn: Donic Waldner Senso Carbon - BH: Donic Acuda S2 1.8
Comentariu
Mai degraba Joola Samba+ sunt moi usoare si cu control mare + un lemn ALL+,off- ar merge "brici".Blade:Butterfly Kong Linghui Special ST
FH:Joola Rhyzm
BH:Joola Samba+ max
Comentariu
Ca lemn iti recomand cu cea mai mare caldura -Yasaa Swedenn Classic-nu poti da gres cu el-poti executa absolut orice fel de lovitura cu el cu control maxim-daca vrei sa ataci cu el-are un simt extraordinar-se imbina perfect cu fetele-ti-as recomanda tot Samba Plus,acuda s3 poate or sa fie prea rapide,sau Donic Vario Soft-dar depinde si de banii de care dispui
La fel-poti imprima orice fel de efect cu acest lemn-iar sidespinurile ies de minune cu control excelent-Bafta
Il poti gasi aici-:http://www.vivasportshop.ro/product-...ssic--629.html -Lemnul
Fetele:http://www.vivasportshop.ro/product-...soft--939.htmlhttp://www.vivasportshop.ro/product-...578.html-yasaa mark v
Paleta recomandata de mine te costa 280 ron-cu tot cu transport 300 ron-asamblarea o fac baietii de la Viva gratis-sunt profesionisti si foarte seriosi
BaftaLemn:Butterfly Liu Shiwen
FH: Tenergy 05
BH: Dignics 05
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 14:43.Procesare...X
Comentariu