Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

mii de multumiri ,vali

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• mii de multumiri ,vali

tocmai am primit de la www.eacheng.net 3 fete ,una chiar la recomandarea ta (globe 999 kong linghui).am mai primit o fata yasaka new era spin si un god favored.pot sa spun ca lucreaza foarte corect chinezii.au spus ca ajung in 15-20 zile par avion si asa a fost.vad totusi ca pe fata de la yasaka scrie :for sale in china only.de luni ma apuc cu un prieten sa le lipesc si sa le probez.apropos,de luni sunt in brasov pentru 4 luni de zile.daca e cineva interesat sa joace cu noi sau sa ne spuna macar un loc unde s-ar putea juca in brasov ,ca in unitate (militara) jucam doar noi doi la un nivel cat de cat si am vrea sa mai diversificam.
    BLADE:Kreanga Aeros
    BH:Tibhar Torpedo
    FH: Globe National

Pai daca nu intrebi ? Versiunile alea ieftine de Yasaka sunt Made in China si sunt mai apropiate de fetele kineze decat de ceea ce se stie consacrat despre Yasaka. Nu conteaza , toate sunt fete bune .
    Spor la treaba

Ce ma intriga , de ce ati luat 3 fete si nu 4?
    Blade DHS PG 2
    FH: DHS Hurricane 3
    BH: Stiga Airoc Astro M

Comentariu

nu chiar toate fetele sunt atat de bune.pot sa zic ca god favored nu e chiar atat de stralucita.in primul rand nu prea are spin ,iar in al doilea rand nu are viteza asa cum scria acolo.e mai mult de control si cam lipicioasa.
      am luat trei fete deoarece un prieten de la roman a vrut sa probeze si el ceva chinezesc.sunt f.multumit de celelalte 2.yasaka are o viteza trasnet.cred ca e ca bryce ul si spin nemaipomenit.globe ul e si el f bun,doar cu mai putina viteza.

Comentariu

apropos vali,cum merge focusul 2?

Comentariu

Merge bine Focusul . La fel si Hurricane 2. Ele sunt un pic mai speciale in sensul ca mingea are o traiectorie foarte joasa cand pleaca din ele. Focusul e ceva mai moale decat Globe 999 ca sa iti faci o idee . Cauciucul este mai subtire si are zimtii lungi si subtiri - este un pic doar lipicios.
          Ca sa joci cu combinatia mea si sa ai si rezultate trebuie sa dai efect foarte , foarte mult altfel ori dai fileu , ori dai afara. Recunosc e mai greu de jucat decat cu Globe 999 (alea au un control deosebit) , dar traiectoria mingilor este razanta cu fileul si e foarte greu de returnat .
          Dupa ce jucasem cu Globe 999 National cu Donic Desto sau cu Gallardo Tension si apoi am skimbat cu combinatia asta pur si simplu nu mi-a venit sa cred : parca a trebuit sa reinvat tenisul .
          Hurricane 2 si Focus 2 sunt doua fete foarte apropiate ca stil , doar ca Focus 2 arunca mai bine mingea - H2 pare moarta. La prima vedere par niste fete imposibil de jucat , dar cu putina ajustare si antrenament sunt senzationale tocmai prin prisma traiectoriilor foarte , foarte joase ale mingilor(la blocuri contra topspin sunt de vis).
          Am intalnit multe pareri defavorabile despre Focus 2 pe forumuri de afara , dar parerea mea este ca e o fata super , dar greu controlabila fara o tehnica adecvata.
          Ce fata God Favored ai luat ? Are burete foarte tare cumva ? Daca nu obtii spin incearca sa pleci de jos cu paleta si sa vii cu tot cu brat in fata sau in sus (daca dai contra topspin sau contra taiate respectiv) - adica sa dai asa tare incat sa ajunga cotul in fata corpului . Trebuie sa te ajuti de faptul ca e lipicioasa - daca nu o abordezi cum trebuie faza asta cu "lipiciul" te incurca mai mult. Trebuie sa fii mai dinamic in lovitura , nu sa o "conduci" si o sa vezi ca are spin cat ... China
          Ceva gen ca in clip
          Blade DHS PG 2

Comentariu

God-Favored SP-729 Pips-In Rubber with Sponge
            de fapt asta e fata prietenului de la roman.o sa incerc sa i spun sa abordeze altfel topspinul.intr-adevar e foarte tare si rigida.

Comentariu

Postat în original de barzalau
              God-Favored SP-729 Pips-In Rubber with Sponge
              de fapt asta e fata prietenului de la roman.o sa incerc sa i spun sa abordeze altfel topspinul.intr-adevar e foarte tare si rigida.
              Tre sa dea tare in ea sa intre bine mingea in burete
              Blade DHS PG 2

Comentariu

poti sa mi recomanzi si un lemn de pe site ul asta ?
                daca se poate si control si viteza.

Comentariu

testez saptamana asta ceva lemn kinezesc superieftin si iti zic concluziile

http://eacheng.net/index.php?act=detail&ID=804
                  Blade DHS PG 2

Comentariu

eu ma gandesc la un kokutaku tulpe carbon 7007 ,dar astept parerea ta intai

Comentariu

Postat în original de barzalau
                      eu ma gandesc la un kokutaku tulpe carbon 7007 ,dar astept parerea ta intai
                      896 dupa unii e OFF- , dar din ce am vazut eu sare mai tare decat Clipper. E o copie perfecta ca design la Clipper si e in range cu Clipper si Mazunov, parerea mea. Sare tare chiar cu fete kinezesti. Io zic ca isi merita banii cu varf si indesat. In plus si suna a carbon , culmea
                      Blade DHS PG 2

Comentariu

Ce mai zici de Yasaka New Era spin ? E lipicioasa ? Esti inca multumit de ea ? Ca ma bate gandu la o fata de rever si nu stiu de care. Asa pentru variatie
                        Blade DHS PG 2

Comentariu

O fata buna pt. rever este DHS 555 , ei asa o recomanda : "designed for backhand" , are 30 hardness si nu mint . O are un amic de-al meu cam de 2 ani si am mai dat si eu cu ea . Sare f. bine chiar daca nu este data cu speed glue .Mie mi s-a parut buna si pt. forehand . Buretele este de culoare alba , f. elastic , iar topsheetu' nu este lipicios .
                          Mi-am luat si eu 2 globe 999 national care au hardness 38 si pot sa ti zic ca fata de ele , DHS 555 are buretele mult mai soft .
                          Sper ca ti-am fost de ajutor.
                          blade : tbs st / fh : joola rhyzm 48 2.0 / bh : bty brycespeed fx

Comentariu

Mersi !
                            Am avut si eu Globe National . Stiu cum e. In general nu ma omor dupa fetele soft. Prefer fete mai tari si ceva mai lipicioase.

Cred ca o sa incerc niste fete Meteor asa in amintirea zilelor de scoala de acu vreo 20 de ani
                            Blade DHS PG 2

Comentariu

Procesare...
                            X