Azi 14 oct.se disputa campionatul mondial de la Barcelona.Rezultate:Timo Boll-Vladimir Samsonov 4-0,Wang Liqin-Werner Schlagher 4-0,Ryu Seung Min-Ma Lin 4-1.La ora 0,30 se joaca semifinalele pe Eurosport dintre Wang Liqin-Ryu Seung Min si Timo Boll-Wang Hao.Au fost niste meciuri superbe uitati-va la programul de pe Eurosport sa vedeti ora difuzarii competitiei.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Campionatul Mondial 2007
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Postat în original de selectia naturalanu mi-a venit sa cred ca a luat bataie MA LIN, dar asa e jocul
Comentariu
Domnilor, Ma Lin este un jucator extraordinar dar nu de putine ori am citit pe chipul lui, o aroganta iesita din comun, de aceia ma bucur de cate ori vad ca ia bataie si ma rog sa revina in top, lipsit de ingamfareLemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
Postat în original de VISCODomnilor, Ma Lin este un jucator extraordinar dar nu de putine ori am citit pe chipul lui, o aroganta iesita din comun, de aceia ma bucur de cate ori vad ca ia bataie si ma rog sa revina in top, lipsit de ingamfare
Comentariu
Postat în original de VISCODomnilor, Ma Lin este un jucator extraordinar dar nu de putine ori am citit pe chipul lui, o aroganta iesita din comun, de aceia ma bucur de cate ori vad ca ia bataie si ma rog sa revina in top, lipsit de ingamfare
Pe de alta parte Ryu Seung Min are alaturi , daca nu il depaseste , de Liqin cel mai tare forehand. Si un joc de picioare remarcabil. Puteti vedea aici
http://tenisdemasa.ro/forum/viewtopic.php?t=1037Blade DHS PG 2
FH: DHS Hurricane 3
BH: Stiga Airoc Astro M
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 16:46.Procesare...X
Comentariu