Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Yasaka Ma Lin Carbon Soft Vs Yasaka Ma Lin Carbon

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Yasaka Ma Lin Carbon Soft Vs Yasaka Ma Lin Carbon

Salutari,eu am Xiom Omega IV Pro si pe FH si pe BH.Am un lemn Donic Testa AR Plus.Merge SUper dar vreau ceva mai rapid.si sunt indecis dintre Yasaka Ma Lin Carbon Soft sau Yasaka Ma Lin Carbon Off....imi puteti spune avantajele si dezavantajele fiecarui lemn si diferentele dintre ele...va rog...
    Ultima editare de GeanynyRusu; 26.mar.2012, 19:12.
    Blade:Primorac Carbon Off+ Old
    Fh: Xiom Omega IV Pro Max
    Bh:Joola Phenix Max

Dintrele iti recomand Ma lin Extra Offenisv-fara carbon-Omega IV pro sunt fete cu foarte mare duritate,si daca nu esti jucator cu ceva experienta nu le poti stapani mai deloc pe lemne cu carbon
    Exista lemne fara carbon dar cu viteza,control si mai ales simt excelent,si la preturi mai foarte bune-Ma Lin extra offenisv-Nittaku Septear-Xiom Solo-Xiom Aria-Chiar si Sweden Classic iti da un control excelent la topspinuri si o treapta in plus la viteza fata de Donic Testra
    Lemn:Butterfly Liu Shiwen
    FH: Tenergy 05
    BH: Dignics 05

Comentariu

mie un profesionist mi-a recomandat ma lin carbon soft...joc de aproximativ 1 luna foarte serios...pana acum jucam de 2 ori pe sapt acum joc 6 zile din 7...si imi place foarte mult sa joc rapid...sunt un jucator mai mult axat pe offensiv...daca as pune pe ma line carbon ar fii foarte rapid...astept si alte pareri....

Comentariu

Postat în original de GeanynyRusu Vezi post
        mie un profesionist mi-a recomandat ma lin carbon soft...joc de aproximativ 1 luna foarte serios...pana acum jucam de 2 ori pe sapt acum joc 6 zile din 7...si imi place foarte mult sa joc rapid...sunt un jucator mai mult axat pe offensiv...daca as pune pe ma line carbon ar fii foarte rapid...astept si alte pareri....
        1 luna?crede-ma nu inseamna absolut nimic daca nu ai jucat cu adversari mult mai buni decat tine sau cu un antrenor-Lemnul ma Lin Soft carbon impreuna cu fetele tale-Omega IV pro va necesita miscari foarte exacte-e diferenta IMENSA fata de ce ai tu acum Donic Testra si Lemn cu carbon-o sa te convingi singur-mergi la un club de tenis daca ai posibilitatea si acolo sigur vei gasi un lemn cu carbon cu care sa dai cateva mingi-si inca un amanunt-in general la fetele dure cum sunt ale tale se recomanda lemne mai moi,pentru un control mai bun-nu o spun eu-o spun jucatori mult mai experimentati-daca le pui pe un lemn cu carbon-singurul lucru pe care il vei simti va fi o lovitura dura-nu vei simti absolut deloc buretele-iti va fi foarte greu sa simti lovitura si sa o pui acolo unde vrei pe masa

Comentariu

Eu joc cu Yasaka Ma lin Carbon de 1an si jumatate si ma inteleg perfect cu el, avand pe Fh Xiom Omega IV si Bh Xion Vega Pro!!! Diferenta dintre cel cu carbon si cel soft este urmatoarea:
          -cel cu carbon are 2 viteze in plus, dar controlul este foarte bun raportat la viteza'
          -cel soft are cam 8.8 viteza si 8.3 control, adica raportul este foarte bun mai ales pt incepatori;
          cel soft are aproape aceleasi calitati cu Timo Boll Spirit de la Butterfly!!!
          Pentru ca esti la inceput t-i l-as recomanda pe cel soft, iar in timp vei fi dornic de viteza si mai mare in joc si vei trece la cel cu carbon care este super lemn pentru cei avansati!!!
          Succes si spor la antrenamente!!! Te vei acomoda in 2-3saptamani de joc cu noul lemn, asta presupunand cel putin 3 sedinte pe saptamana a cate 4-5 ore!!!
          Blade - Timo Boll ZLF - OFF
          FH - Xiom Sigma II Pro
          BH- Xiom Sigma II Pro

Comentariu

Postat în original de ClaudiuManoiu Vezi post
            Eu joc cu Yasaka Ma lin Carbon de 1an si jumatate si ma inteleg perfect cu el, avand pe Fh Xiom Omega IV si Bh Xion Vega Pro!!! Diferenta dintre cel cu carbon si cel soft este urmatoarea:
            -cel cu carbon are 2 viteze in plus, dar controlul este foarte bun raportat la viteza'
            -cel soft are cam 8.8 viteza si 8.3 control, adica raportul este foarte bun mai ales pt incepatori;
            cel soft are aproape aceleasi calitati cu Timo Boll Spirit de la Butterfly!!!
            Pentru ca esti la inceput t-i l-as recomanda pe cel soft, iar in timp vei fi dornic de viteza si mai mare in joc si vei trece la cel cu carbon care este super lemn pentru cei avansati!!!
            Succes si spor la antrenamente!!! Te vei acomoda in 2-3saptamani de joc cu noul lemn, asta presupunand cel putin 3 sedinte pe saptamana a cate 4-5 ore!!!
            Domnule Manoiu-dar ce sedinte de antrenament faceti dumneavoastra,care aveti mai multi ani de tenis decat are el de viata,ce pateneri de antrenament aveti,sunt sigur de nivel peste mediu,pe cand el sunt sigur ca joaca cu colegii de clasa tacaneala-mi-e teama ca daca nu va iesi din acel mediu si nu va juca cu jucatori care chiar stiu cu ce se mananca acest minunat sport nu va putea creste in valoare,oricat de mult ar juca

Comentariu

nu te supara george...dar am batut jucatori mult mai avansati ca mine....defapt cu o mai multa experienta....si nu joc cu,colegii pentru ca nu am ce alege de ei...am o vointa foarte mare si chiar vreau sa ajung la un nivel inalt...domnule manoiu...sunt geany din liceu IHR.....o sa imi iau cat de curand un lemn yasaka ma lin soft carbon....merg pe vorbele dumneavoastra...va multumesc pentru sfat
              ---------- Post added 26.03.2012 at 23:09 ----------
              m-am lamurit.va multumesc...raman la ideea cu soft

Comentariu

Procesare...
              X