Salutari,eu am Xiom Omega IV Pro si pe FH si pe BH.Am un lemn Donic Testa AR Plus.Merge SUper dar vreau ceva mai rapid.si sunt indecis dintre Yasaka Ma Lin Carbon Soft sau Yasaka Ma Lin Carbon Off....imi puteti spune avantajele si dezavantajele fiecarui lemn si diferentele dintre ele...va rog...
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Yasaka Ma Lin Carbon Soft Vs Yasaka Ma Lin Carbon
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
boboc
- 24.mar.2012
- 69
- Târgoviște, Dâmbovi?a
- 29
Likes given: 0Likes received: 0
Yasaka Ma Lin Carbon Soft Vs Yasaka Ma Lin Carbon
Ultima editare de GeanynyRusu; 26.mar.2012, 19:12.Blade:Primorac Carbon Off+ Old
Fh: Xiom Omega IV Pro Max
Bh:Joola Phenix MaxTaguri: Nimic
Dintrele iti recomand Ma lin Extra Offenisv-fara carbon-Omega IV pro sunt fete cu foarte mare duritate,si daca nu esti jucator cu ceva experienta nu le poti stapani mai deloc pe lemne cu carbon
Exista lemne fara carbon dar cu viteza,control si mai ales simt excelent,si la preturi mai foarte bune-Ma Lin extra offenisv-Nittaku Septear-Xiom Solo-Xiom Aria-Chiar si Sweden Classic iti da un control excelent la topspinuri si o treapta in plus la viteza fata de Donic TestraLemn:Butterfly Liu Shiwen
FH: Tenergy 05
BH: Dignics 05
boboc- 24.mar.2012
- 69
- Târgoviște, Dâmbovi?a
- 29
mie un profesionist mi-a recomandat ma lin carbon soft...joc de aproximativ 1 luna foarte serios...pana acum jucam de 2 ori pe sapt acum joc 6 zile din 7...si imi place foarte mult sa joc rapid...sunt un jucator mai mult axat pe offensiv...daca as pune pe ma line carbon ar fii foarte rapid...astept si alte pareri....Blade:Primorac Carbon Off+ Old
Bh:Joola Phenix Max
Comentariu
Postat în original de GeanynyRusu Vezi postmie un profesionist mi-a recomandat ma lin carbon soft...joc de aproximativ 1 luna foarte serios...pana acum jucam de 2 ori pe sapt acum joc 6 zile din 7...si imi place foarte mult sa joc rapid...sunt un jucator mai mult axat pe offensiv...daca as pune pe ma line carbon ar fii foarte rapid...astept si alte pareri....Lemn:Butterfly Liu Shiwen
Comentariu
organizator principal- 15.sep.2011
- 3539
- Fieni, Dâmbovița
Likes given: 3546Likes received: 1414
Eu joc cu Yasaka Ma lin Carbon de 1an si jumatate si ma inteleg perfect cu el, avand pe Fh Xiom Omega IV si Bh Xion Vega Pro!!! Diferenta dintre cel cu carbon si cel soft este urmatoarea:
-cel cu carbon are 2 viteze in plus, dar controlul este foarte bun raportat la viteza'
-cel soft are cam 8.8 viteza si 8.3 control, adica raportul este foarte bun mai ales pt incepatori;
cel soft are aproape aceleasi calitati cu Timo Boll Spirit de la Butterfly!!!
Pentru ca esti la inceput t-i l-as recomanda pe cel soft, iar in timp vei fi dornic de viteza si mai mare in joc si vei trece la cel cu carbon care este super lemn pentru cei avansati!!!
Succes si spor la antrenamente!!! Te vei acomoda in 2-3saptamani de joc cu noul lemn, asta presupunand cel putin 3 sedinte pe saptamana a cate 4-5 ore!!!Blade - Timo Boll ZLF - OFF
FH - Xiom Sigma II Pro
BH- Xiom Sigma II Pro
Comentariu
Postat în original de ClaudiuManoiu Vezi postEu joc cu Yasaka Ma lin Carbon de 1an si jumatate si ma inteleg perfect cu el, avand pe Fh Xiom Omega IV si Bh Xion Vega Pro!!! Diferenta dintre cel cu carbon si cel soft este urmatoarea:
-cel cu carbon are 2 viteze in plus, dar controlul este foarte bun raportat la viteza'
-cel soft are cam 8.8 viteza si 8.3 control, adica raportul este foarte bun mai ales pt incepatori;
cel soft are aproape aceleasi calitati cu Timo Boll Spirit de la Butterfly!!!
Pentru ca esti la inceput t-i l-as recomanda pe cel soft, iar in timp vei fi dornic de viteza si mai mare in joc si vei trece la cel cu carbon care este super lemn pentru cei avansati!!!
Succes si spor la antrenamente!!! Te vei acomoda in 2-3saptamani de joc cu noul lemn, asta presupunand cel putin 3 sedinte pe saptamana a cate 4-5 ore!!!Lemn:Butterfly Liu Shiwen
Comentariu
boboc- 24.mar.2012
- 69
- Târgoviște, Dâmbovi?a
- 29
nu te supara george...dar am batut jucatori mult mai avansati ca mine....defapt cu o mai multa experienta....si nu joc cu,colegii pentru ca nu am ce alege de ei...am o vointa foarte mare si chiar vreau sa ajung la un nivel inalt...domnule manoiu...sunt geany din liceu IHR.....o sa imi iau cat de curand un lemn yasaka ma lin soft carbon....merg pe vorbele dumneavoastra...va multumesc pentru sfat
---------- Post added 26.03.2012 at 23:09 ----------
m-am lamurit.va multumesc...raman la ideea cu softBlade:Primorac Carbon Off+ Old
Bh:Joola Phenix Max
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 01:02.Procesare...X
Comentariu