Vand paleta compusa din lemn Donic Burn Aratox Rs + fete Acuda S3 si Baracuda.===== RETRASA DE lA VANZARE ============ RETRASA DE lA VANZARE =======
Paleta este jucata f putin ,o am de 2 luni ,este in stare perfecta , o vand pentru ca este prea rapida pentru stilul meu de joc.
Alte Detalii :
- grosime fete 2 mm.
- dimensiuni 15.8 / 15 cm
- maner drept.
- greutate paleta 170 grame.
Am primit-o asamblata de pe tenismasa.ro , fetele nu au fost dezlipite niciodata.
Pretul ei de noua 390 lei , o dau cu 220 lei pret fix fara transport ( fara schimburi , nu o dau pe bucati )
------------------------------------------
Fata Donic Slice 40 , rosie ,grosime 1.5 mm, noua jucata doar 2 antrenamente , taiata pe lemn appelgren allplay, dimensiuni 15.5 / 15
pret: 60 lei fix fara transport
------------------------
Nu ma intereseaza schimburi de nici un fel.
Cine e interesat rog sa ma contacteze pe PM.
Paleta este jucata f putin ,o am de 2 luni ,este in stare perfecta , o vand pentru ca este prea rapida pentru stilul meu de joc.
Alte Detalii :
- grosime fete 2 mm.
- dimensiuni 15.8 / 15 cm
- maner drept.
- greutate paleta 170 grame.
Am primit-o asamblata de pe tenismasa.ro , fetele nu au fost dezlipite niciodata.
Pretul ei de noua 390 lei , o dau cu 220 lei pret fix fara transport ( fara schimburi , nu o dau pe bucati )
------------------------------------------
Fata Donic Slice 40 , rosie ,grosime 1.5 mm, noua jucata doar 2 antrenamente , taiata pe lemn appelgren allplay, dimensiuni 15.5 / 15
pret: 60 lei fix fara transport
------------------------
Nu ma intereseaza schimburi de nici un fel.
Cine e interesat rog sa ma contacteze pe PM.
Comentariu