Va salut! Ma poate ajuta cineva cu informatii despre acest turneu? Daca s-a desfasurat sau trebuie sa aiba loc, unde se va tine si ce conditii trebuiesc indeplinite pt a ajunge la un astfel de turneu. Marturisesc ca sunt cadru MAI dar nu am fost chemat niciodata la un astfel de turneu. Care sunt procedurile , cui ma pot aderesa? cu cine trebuie sa vorbesc? multumesc
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Intrebare:Turneu M.A.I.
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
maestru
- 21.mai.2007
- 1877
- Plymouth UK
- 52
Likes given: 113Likes received: 45
din cate stiu s-a tinut saptamana trecuta la Bistrița.....de la Cornel Migea(Sibiu) ,Florin Rada (C.de Ag),Robert(Galați)..mai multe amanunte
Vali are dreptate, a avut loc saptamana trecuta la noi in Bistrița la Centrul Olimpic sala Ghorghe Bozga, au fost meciuri faine si bineinteles cel putin trei patrimi din cei prezenti erau amaturisti cu "acte in regula". Din ce am povestit cu ei au parcurs mai multe etape sa ajunga aici ceva de genul faze judetene, regionale etc. Trebuie sa fie cineva care se ocupa de manifestari sportive in structurile locale care sa te "bage pe teava"Nittaku Violin Fastarc G-1 / Fastarc S-1
Comentariu
Înțelept- 25.feb.2008
- 3919
- Deva
- 74
Likes given: 2063Likes received: 1401
Intreaba la i.j. al m.i., care este persoana care se ocupa cu competitiile sportive si-l rogi sa te anunte anul viitor,cind se tine prima faza a competitiei...
Comentariu
Echipa AmaTur- 30.dec.2005
- 6823
- București
- 65
Likes given: 258Likes received: 685
Postat în original de adishorul Vezi postVali are dreptate, a avut loc saptamana trecuta la noi in Bistrița la Centrul Olimpic sala Ghorghe Bozga, au fost meciuri faine si bineinteles cel putin trei patrimi din cei prezenti erau amaturisti cu "acte in regula". Din ce am povestit cu ei au parcurs mai multe etape sa ajunga aici ceva de genul faze judetene, regionale etc. Trebuie sa fie cineva care se ocupa de manifestari sportive in structurile locale care sa te "bage pe teava"
Comentariu
la sub 35 a castigat Farcas Dan(divizia A),locul 2 Nistor Dorel,3 Raducanu Bogdan,eu fiind pe locul 8
la 35-45 a castigat Doncea Catalin,locul 2 rus Trraian,3 Moraru..
la peste 45 a castigat Andreicut Viorel,2 Ursan Viorel,3 Moldovan..
In prima faza pentru fiecare arma din cadrul MAI se tin concursuri pe zone iar castigatorii la fiecare categorie de varsta merg la turneul final pe MAI.
Comentariu
maestru- 23.oct.2007
- 1854
- Straja, Suceava, Romania, Romania
- 51
Likes given: 36Likes received: 56
locul 2. Ursan Viorel din Rădăuți (al nostru Vic ) felicitari !Blade: SCHLAGER CARBON OF+
FH: Tenergy 05 FX
BH: Tenergy 05 FX
Comentariu
a fost 3-1 pentru Andreicut cu mare greutate
---------- Post added 03.04.2012 at 17:34 ----------
la finala peste 45 ani ma refer
Comentariu
Postat în original de ramyru Vezi posta fost 3-1 pentru Andreicut cu mare greutate
---------- Post added 03.04.2012 at 17:34 ----------
la finala peste 45 ani ma refer
Comentariu
Pt arma MAI din care fac eu parte particip de 5 ani si nu este nici un fel de problema, apoi totul ramane asa fara nici un fel de informatie, sa inteleg ca faza urmatoare ar fi un turneu tot din aceeasi arma dar cu mai multe judete din zona? daca da.....aceeasi chestie , nici un fel de anuntMa Lin Soft
Yasaka Rakza 7
Xiom Yanus
Comentariu
Înțelept- 25.feb.2008
- 3919
- Deva
- 74
Likes given: 2063Likes received: 1401
Postat în original de lus76 Vezi postPt arma MAI din care fac eu parte particip de 5 ani si nu este nici un fel de problema, apoi totul ramane asa fara nici un fel de informatie, sa inteleg ca faza urmatoare ar fi un turneu tot din aceeasi arma dar cu mai multe judete din zona? daca da.....aceeasi chestie , nici un fel de anunt
Comentariu
Postat în original de lus76 Vezi postPt arma MAI din care fac eu parte particip de 5 ani si nu este nici un fel de problema, apoi totul ramane asa fara nici un fel de informatie, sa inteleg ca faza urmatoare ar fi un turneu tot din aceeasi arma dar cu mai multe judete din zona? daca da.....aceeasi chestie , nici un fel de anuntNittaku Violin Fastarc G-1 / Fastarc S-1
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 10:24.Procesare...X
Comentariu