Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
cosnic: deja are manerul foarte gros
radu george: am vazut de ce e in stare alehandro, dar voiam in bacau tocmai ca sa evit transportul si nu mai am o alta paleta sa joc in acest timp
mersi
Prin polizarea unui maner drept pentru a obtine unul anatomic sau concav, vei obtine un maner mai subtire decat cel normal, care poate nu se va potrivi mainii tale. Obtii foarte usor ceea ce vrei prin infasurarea de leocoplast pe maner, in zona de contact cu podul palmei, pentru a umple golul creat intre acesta si maner..Ai marele avantaj ca astfel iti poti "personaliza" manerul in functie de particularitatile mainii tale, prin variatia atat a cantitatii infasurate, cat si a pozitiei de aplicare. Si in plus nu modifici manerul, caci o astfel de operatie, ulterior ar putea fi un impediment la o eventuala vanzare a lemnului. Eu am jucat mult timp cu o paleta avand un maner" astfel preparat" si a fost OK.
Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Comentariu