elastic cu viteza
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Cunoaste cineva BTY Kiso Hinoki V Off- ?
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
il pot compara foarte bine cu tsp fitter 8.5 OFF+...seamana perfect, tsp-ul are putin mai mult control...f putinBlade: Butterfly Phalanx II fl
FH: Yasaka Fusion max
BH: Yasaka Mark V Gps max
Comentariu
Intreb pt ca eu am avut Hinoki Shake Swift care nu era elastic ci mai degraba rigid si cu mult controlLemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
pai ce sa zic...nu am dat cu lemnul ala...dar cumpara un kiso ca nu o sa regreti...oricum am vazut ca ai o colectie impresionanta...un lemn in plus nu strica niciodata...Blade: Butterfly Phalanx II fl
Comentariu
rotund...vrei niste poze cu el?Blade: Butterfly Phalanx II fl
Comentariu
gigea17 este id-ul meu...mai usor de trimis poze...Blade: Butterfly Phalanx II fl
Comentariu
Postat în original de nonirosalut!
abia mi-am luat kiso V asa ca revin cu detaliiLemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
salut,
da chiar am vrut sa postez ieri dar am zis ca mai joc o zi
lemnul e usor ...manerul e prea mic pt mine spre exemplu e pt o mana mai mica.
am pus pe fh solcion si pe bh tibhar x-press si aici am gresit ca-s 2 fete grele mult prea grele pt lemnul asta......
paleta e super sare bine plus ca ai si control si spin.......dar nu e echilibrata.cine a mai jucat cu ea a laudat-o ca lemnul e ok ,dar cu alt tip de fete......
acum joc cu X3 balsa carbo de la butterfly si sunt multumit.kiso e ceva mai ofensiva si lemnul sare putin mai tare.
daca mai ai intrebari sunt pe aici
Comentariu
Ei da. Se poate sa fie prea usor manerul si atunci se dezechilbreaza spre fata. Ce parere ai despre Dwell time-ul sau? Apare ca un lemn rigid care repinge sec sau unul elastic care tine mingia mai mult?Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
Inseamna ca se apropie de Jonyer Hinoki dar este probabil putin mai rapidLemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 02:43.Procesare...X
Comentariu