Caut un lemn potrivit pentru o iarba short pips.. am jucat cu un lemn total nepotrivit pentru o iarba (Mich. Maze OFF) si acum caut un lemn mai ieftin si mai lent.. deci potrivit pentru o astfel de iarba. Astept pareri
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
lemn pentru iarba
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
junior
- 26.apr.2011
- 48
- Oltenitao, Călărași, Romania, Romania
- 30
Likes given: 0Likes received: 0Taguri: Nimic
organizator local- 04.apr.2010
- 4648
- Cluj-Napoca, Romania
- 50
Likes given: 246Likes received: 317
dan universal combi pret 100 ron la comanda!DAN UNIVERSAL balustrade din inox &confectii metalice fier forjat!http://danuniversal.000space.com/ vezi aici!
(at) Raul : ti-l recomand si eu pe Dl Alehandro ! are produse de calitate , iar dupa o discutie cu dansul, isi va da seama exact ce anume iti trebuie.Boys, be ambitious !
Comentariu
short pipsul nu e iarba...printre jucatori i se spune sandvis...pt sandvis ( short-pips ) cred ca-ti trebuie un lemn mai teapan, adica stiff...intreaba-l pe RBlade de un astfel de lemn...sau cauta-ti singur...la un moment dat il vei gasi...tibhar def plus jumulita
gambler reflectoid 1,0
dawei 388 D-1 ox
Comentariu
Postat în original de Raul Vezi postCaut un lemn potrivit pentru o iarba short pips.. am jucat cu un lemn total nepotrivit pentru o iarba (Mich. Maze OFF) si acum caut un lemn mai ieftin si mai lent.. deci potrivit pentru o astfel de iarba. Astept pareriLevi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Comentariu
junior- 26.apr.2011
- 48
- 30
Likes given: 0Likes received: 0
short pipsul nu e iarba...printre jucatori i se spune sandvis...pt sandvis ( short-pips ) cred ca-ti trebuie un lemn mai teapan, adica stiff...intreaba-l pe RBlade de un astfel de lemn...sau cauta-ti singur...la un moment dat il vei gasi...
Multumesc pentru pareri.
Comentariu
junior- 14.feb.2010
- 356
- Marasestii, Vrancea, Romania, Romania
- 32
Raul anul trecut la onss parca ai jucat cu ambele fete soft , nu ? Ce iarba folosesti ?Lemn : Yasaka Sweeden Classic
Fh : Butterfly bryce
Bh : Butterfly bryce
Comentariu
Postat în original de Raul Vezi postse pare ca-s confuz un pic.. Eu stiam (aparent stiam rau..) ca long-pips e sandvisu' (ma gandeam eu.. pentru ca joci la oarecare distanta de masa) si short-pips.. ar fi avut logica sa fie iarba propriu-zisa..in fine.
Multumesc pentru pareri.
Iarba se numeste asa pt. ca zimtii sunt mai lungi... deci seamana oarecum.www.ttmall.ro - Magazin si blog de tenis de masa
http://tenisdemasa.ro/forum/showthre...-Tenis-de-Masa
Comentariu
junior- 14.feb.2010
- 356
- Marasestii, Vrancea, Romania, Romania
- 32
Postat în original de Raul Vezi postAm avut iarba.. Hallmark si anu' asta o sa ma aiba pe cap.. ne cunoastem?Lemn : Yasaka Sweeden Classic
Fh : Butterfly bryce
Bh : Butterfly bryce
Comentariu
La postul #3, am acordat un "nu-mi place mesajul". A fost o greseala. Vroiam sa dau "im iplace mesajul". Insa editam de pe telefon, si am comis-o. Rog ADMIN daca se poate remedia. Iar ALEHANDRO si TIME SHIFT, imi cer scuze.
Comentariu
atentie la FH-xiom Moega..nu mai scrieti de pe telefon.o sa intrebe lumea cand a mai aparut si fata asta
Comentariu
junior- 26.apr.2011
- 48
- 30
Postat în original de adi catri Vezi postoo! salut raul eu sunt profesorul care a fost cu cel de la maramures!Ultima editare de Raul; 13.apr.2012, 17:12.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 01:11.Procesare...X
Comentariu