Buna ziua. Am de vanzare cateva lemne deosebite:
* Butterfly Timo Boll Spirit, fl.- modelul vechi, fara serial.Este intr-o stare buna, arecateva ciupituri pe cant inerente varstei si ii lipseste fluturasul de pe maner(asa l-am luat).
*Butterfly Schlager Carbon, st.- modelul vechi, fara serial. Este intr-o stare buna, are cateva ciupituri minore pe cant.
* Primorac Carbon ST. Model vechi , foarte bine intretinut
*paleta completa jucata doar 2 luni, formata din :
*lemn Butterfly Timo Boll W7, st-modelul nou, in stare foarte buna,
*fete Butterfly Tackifire C 1,7, fara defecte-VANDUTE
Pret paleta 400 roni. Se poate da si pe bucati : lemn 320 roni, fete 120 roni. Nu dau fetele inaintea lemnului.
Daca sunteti interesati pot posta mai multe imagini si va raspund cu placere la intrebari.
Platesc eu transportul daca banii imi sunt virati in cont.
Cu stima , Marius- 0744765286
..CANT TBS...
...CANT SCHLAGER...
...CANT W7...
Poze cu BTY Primorac Carbon St. Modelul Vechi --- 350 Roni fix
* Butterfly Timo Boll Spirit, fl.- modelul vechi, fara serial.Este intr-o stare buna, arecateva ciupituri pe cant inerente varstei si ii lipseste fluturasul de pe maner(asa l-am luat).
*Butterfly Schlager Carbon, st.- modelul vechi, fara serial. Este intr-o stare buna, are cateva ciupituri minore pe cant.
* Primorac Carbon ST. Model vechi , foarte bine intretinut
*paleta completa jucata doar 2 luni, formata din :
*lemn Butterfly Timo Boll W7, st-modelul nou, in stare foarte buna,
*fete Butterfly Tackifire C 1,7, fara defecte-VANDUTE
Pret paleta 400 roni. Se poate da si pe bucati : lemn 320 roni, fete 120 roni. Nu dau fetele inaintea lemnului.
Daca sunteti interesati pot posta mai multe imagini si va raspund cu placere la intrebari.
Platesc eu transportul daca banii imi sunt virati in cont.
Cu stima , Marius- 0744765286
..CANT TBS...
...CANT SCHLAGER...
...CANT W7...
Poze cu BTY Primorac Carbon St. Modelul Vechi --- 350 Roni fix
Comentariu