Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Turneu Amatur B Picior de Munte 9 aprilie

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • Turneu Amatur B Picior de Munte 9 aprilie

    Se va organiza in Picior de Munte un turneu la Barul numit Puita sau Bufet....3 lei inscrierea....9 aprilie incepe la ora 20:00
    Blade:Primorac Carbon Off+ Old
    Fh: Xiom Omega IV Pro Max
    Bh:Joola Phenix Max

  • #2
    Si puncte amatur se dau? Si daca se dau in functie de ce se dau? Normal ar fi ca cine ramane ultimul in picioare si nu cade sub masa de beat sa castige iar premiul sa fie o cupa plina cu tuica si sa i se acorde medalia betivul anului. Mult succes.

    Comentariu


    • #3
      Postat în original de GeanynyRusu Vezi post
      Se va organiza in Picior de Munte un turneu la Barul numit Puita sau Bufet....3 lei inscrierea....9 aprilie incepe la ora 20:00
      E frumos atunci cand la 16 ani iti propui sa organizezi un turneu de tenis, mai ales intr-o localitate micuta, cum e Picior de Munte.
      Poate ca scopul turneului este altul decat cel banuit de Cornel in postul anterior, adica poti atrage atentia mai mult spre latura sportiva sau de destindere decat spre cea bahica.
      Totusi, pentru a intra in circuitul Amatur, un turneu trebuie sa respecte cateva mici reguli, pe care, la turneul urmator le vei putea urmari, pentru a primi si puncte in circuit. Indicatii privind anuntul turneului poti gasi in regulament sau te orientezi dupa alt anunt de turneu B.
      Incearca sa faci acest turneu cat mai bine, si, peste cateva saptamani vei putea organiza si unul sub Amatur.
      Oricum, iti urez succes si cat mai multi participanti.

      Comentariu

      Procesare...
      X