Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Turneu A 28.04.2012 Bors ,jud.Bihor

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Postat în original de D.D. Vezi post
    Dl Adi stiati ca un coleg de al meu din Oradea care a intarziat cateva minute (fiind la serviciu pana la 14) la Open a primit 0-3 iar Dvs ati putut sa va jucati toate mecurile si puteti sa spuneti ca nu ati avut parte de tratament special cand ati jucat meciurile unul dupa altul iar noi am stat pe tuse cate 3-4 meciuri????
    acum stiu.am venit peste 200 de km pt.a ma relaxa , a socializa si a face miscare. de certat pot sa ma cert si acasa .am descris mai sus situatia reala!

Comentariu

Postat în original de adi catri Vezi post
      acum stiu.am venit peste 200 de km pt.a ma relaxa , a socializa si a face miscare. de certat pot sa ma cert si acasa .am descris mai sus situatia reala!
      Si eu am descris o situatie reala, partea proasta e ca e mai cruda decat a DVs!
      Va convenea sa trecem toti 0-3, ca la open pana ajungeati, sau ati fost favorizat?
      Omul din Franta sau Mauritius poate a facut 1000 -2000 km..
      Si noua ne-a facut placere sa jucam cu Dvs, dar parca 3 ore cu 15 minute intarziere nu-i totuna si 0-3 cu sansa de a juca meciurile restante chiar nu-i egala, sau din punctul DVS de vedere a facut economie ca a jucat numai 4 meciuri in loc de 5 si a platit tot atat cat DL Adi din Baia Mare care a jucat numai in grupa 6-7 meciuri retroactive???!
      Ultima editare de D.D.; 28.apr.2012, 23:53.

Comentariu

nu am fost cu nimic favorizat.am jucat meci dupa meci si nu am avut nici o pauza de odihna.si inca mai erau meciuri de jucat intre alti parteneri din grupa.oricum grupa noastra s-a terminat cu 5-10 minute dupa celelalte grupe.

Comentariu

Incet trebuie sa terminam cu aspectele negative, a fost un turneu bun si cred ca majoritatea s-au simtit foarte bine. Am avut ocazia sa joc si sa vad meciuri excelente si sa ma bucur de placerea de a revedea prieteni din toata tara, pana la urma asta conteaza. Cu organizarea mai cizelam, mai invatam. Multumesc inca odata tuturor aparatorilor si atacantilor care si-au dedicat ziua tenisului de masa, va asteptam cu drag la urmatoarele editii!
          TBS/T05

Comentariu

Postat în original de D.D. Vezi post
            Dl Zoli, daca nu ati venit, sigur suna prost sa joace D-na Emese la Amatori!
            Nu vreau s-o jignesc pe Emese,( sau pe organizatori) pentru ca suntem prieteni foarte buni, ne-am intalnit la multe turnee, am jucat impotriva ei si pot spune ca este o jucatoare de top. Poate regulamentul ii da voie sa joace la Amatori, dar valoarea ei este cu mult peste Amator!!!! A fost dorinta ei, o respect, dar valoric ea trebuie sa ramana sus.

Comentariu

TBS/T05

Comentariu

Un turneu cu sare si piper, la care eu m-am simtit foarte bine si ma bucur ca vom avea turnee A pe viitor la Bors,un castig enorm pentru toti pasionatii din zona de vest a tarii,motiv pentru care eu felicit organizatorii pentru eforturile depuse. Bravo bihorenilor, noi aradenii va multumim.

Comentariu

Dl.D.D in primul rind nu am favorizat pe nimeni,nici pe unguri nici pe romani.Domnii din Ungaria sau inscris in termen dar telefonic[conf.anuntului de pe forum]dar ca sa nu le gresim ortografic numele am luat decizia sa le scriem impreuna cu ei[asta nu este o minarie,nu?]numele.Totodata categoria la care sau inscris este decizia lor si conform bunului simt ar trebui sa le-o respectam.
                  Dl. Adi din Baia Mare ,la fel,nu a fost favorizat,el m-a anuntat ca va intirzia,eu am luat legatura cu toti din grupa lui si au fost de acord sa-l astepte si sa joace toate meciurile cu el.Unde este minaria?
                  Problema cu Dl.Avram este putin mai delicata,deorece acesta intradevar a afirmat in fata mea si a dl.Moldovan ca stia ca nu ajucat cu acesta si nu avea cum sa ajunga in semifinala dar nu-i pasa pentru ca a cistigat finala corect.Oare??In orice caz gestul dinsului mi-a lasat un gust amar si il rog ca in eventualitatea ca daca voi mai organiza vreun turneu[indiferent de tipul ei]sa ne ocoleasca.Fata de dl.Moldovan imi cer inca odata scuze si sper ca acest incident sa nu se mai repete.
                  In rest,as dori sa le multumesc tuturor participantilor ca au venit si sper ca sau simtit bine.

Comentariu

problema este ca intotdeauana se vor gasi critici,ca doar asta le este meseria sa critice,greseli se mai intimpla din cite am vazut eu si Toni si domnul Arpi si au dat silinta sa iasa totul bine nu aveau cum sa multumesca 80 de oameni odata ca este imposibil,asa ca domnilor continuati cu turneele ca si asta de acuma si cel din iarna au fost excelente nu va uita ti la toate povestile ca alti habar nu au cum sa organizeze un turneu,numai povestile de ei,continuati tot asa.
                    mult succes la viitoarele turnee la care eu voi veni cu placere
                    multumesc

Comentariu

Conditii exceptionale.
                      Gazde serioase, primitoare, binevoitoare cu toata lumea, indiferent de sex,nationalitate, cetatenie sau rasa.
                      Pacat ca nu ati venit sa vedeti cum arata sala, la ora 08,16 cind am ajuns acolo. Ziceai ca e pregatita pentru nunta...si mireasa era dotata numai cu mese JOOLA 2000 si 3000 , mantinele de nu putea sa patrunda nici musca printre ele, spatiu de joc enorm si, culmea...la fiecare masa astepta o minge JOOLA MAGIC nou nouta.
                      Dar, in incercarea lor de a face ca toata lumea sa fie multumita, gazdele au crezut ca pot controla desfasurarea a doua turnee in paralel, admitind participarea concomitenta a primilor clasati din grupele inferioare de la AMATORI, atit in grupele inferioare de la OPEN, cit si in grupele superioare de la AMATORI.
                      A rezultat o bulibaseala in care concurentii de la OPEN isi cautau adversarii pe la mesele AMATORILOR si amatorii isi cautau adversarii pe la mesele OPEN-istilor. Si erau greu de gasit, ca mesele erau toate albastre!. Si de-aici a rezultat si incidentul neplacut, in care, un concurent care putea ajunge in finala la AMATORI, a nimerit la masa de OPEN Este regretabil incidentul, dar este si instructiv.
                      In concluzie, vreau sa multumesc organizatorilor pentru conditiile deosebite si pentru disponibilitatea de a face ca toata lumea sa se simta bine.
                      Apreciez in mod deosebit cresterea continua a calitatii jocului, precum si combativitatea sportiva pe care o etaleaza toti participantii.
                      Multumesc organizatorilor si adversarilor care nu m-au batut prea tare
                      Voi reveni cu placere la Bors .
                      PS. Nu am auzit pe nimeni sa se plinga ca au disparut mingi ?!

Comentariu

Finala open (partea mai interesanta):
                        TBS/T05

Comentariu

Din greseala am plecat de la turneu cu un alt prosop,asemanator cu al meu.Cel care nu si-a mai gasit prosopul(un prosop
                          butterfly) sa-mi dea un mesaj cu adresa sa i-l pot trimite.

Comentariu

Sfarsitul meciului pentru locurile 3-4. Maine postez in intregime semifinala Muntean - Florescu.
                            TBS/T05

Comentariu

Variante s-au mai incercat in mai multe locati de participare la A+O toate cu rezultate slabe,chiar daca s-a retras de la A a bulversat gr. sup. la A.
                              La majoritatea turneelor sunt si intamplari mai putin placute care cu timpul pot fi elminate si nu trebuie puse atata patima,pe moment intr-adevar ti se pare frustrant,dar ori ce org. are in vedere o strategie de a inpaca si capra si varza,cheltuielile si veniturile,daca iese la plus ori baga mana in buzunar,aici sunt mai multe aspecte.cu sponsorizare s-au fara,etc.
                              In general localnici si cei din apropiere nu se inscriu pe site,se intereseaza doar telefonic si apar cu s-au fara invitatie ,greu de luat o decizie fara sa aibe reprosuri.
                              Poate odata voi ajunge la un turneu de-al vostru cu s-au fara inscriere pe site.
                              Sa auzim de bine,cu stima Deni.

Comentariu

Mai inainte de orice, tin sa felicit echipa de organizare, care, se pare ca a avut un turneu dificil si, cateva situatii delicate, pe care in mare parte le-a trecut cu bine.
                                Am citit despre multe lucruri bune, frumoase, dar si despre cateva situatii interpretabile, din care, pe cateva sper sa le lamuresc:
                                1 Inscrieri in ziua competitiei
                                In Regulament nu se cere o limita de inscriere, aceasta fiind la dispozitia organizatorului. si, pana acum, nu a fost vreun turneu in care inscrierile de seara sa coincida cu confirmarile de dimineata. Mai mult, in majoritatea situatiilor, completarile efectuata in dimineata turneului au fost utile, pentru completarea tabelului de joc. Cu atat mai mult pentru un turneu nou, cu jucatori cu mai putina experienta in Amatur nu li se poate reprosa inscrierea unor jucatori in dimineata turneului.
                                2 Inscrierea unor jucatori valorosi la Amatori
                                Participarea jucatorilor la categoria Amatori este limitata de media turneelor A (MA<19) si de participarea anterioara a jucatorilor de valoare in divizie (B, A, superliga) - la prima participare.
                                Inscrierea la Amatori nu poate fi limitata de reguli ad-hoc de genul: "este prea bun sa joace la amatori" sau "este mai bun decat X. nu are ca cauta la amatori", deoarece aceste pareri sunt intotdeauna subiective. In rest, inscrierea tine de autoevaluarea personala a fiecaruia si, bineinteles, de fair play. Ca dovada, nici unul dintre acestia nu a castigat turneul, fiind invinsi de alti jucatori cu drept de participare. Chiar si castigatorul, o data cu aceasta victorie promoveaza la OPEN.
                                3. Inscrierea jucatorilor straini
                                E o onoare pentru noi faptul ca jucatori din tarile invecinate doresc sa participe la turneele noastre si, pentru organizatori, primirea lor cu ospitalitate este o obligatie. Exista riscul ca incadrarea lor laprimul turneu sa fie poate incorecta, dar, ospitalitatea ar trebui sa primeze.
                                4 Intarzierea participantilor la turneu
                                Sunt multe situatii care pot face un participant sa intarzie la un turneu; este la latitudinea organizatorilor cum procedeaza de fiecare data, dar ar fi absurd ca unui jucator care vine de la sute de km sa nu i se permita participarea pentru ca a intarziat trenul...
                                5 Completarea tabloului de OPEN cu jucatori de la turneul de amatori
                                Pe baza unei experiente anterioare, s-a stabilit ca participarea lor la un turneu OPEN sa se faca numai daca renunta la turneul de amatori, sau daca au iesit din competitie pana la inceperea turneului OPEN. (cu exceptia unor turnee de copii)
                                5 Eliminarea unui jucator prin inregistrarea gresita a rezultatului
                                Cea mai delicata situatie in care poate fi pus un organizator!
                                In situatia expusa, si, privind foaia de rezultate, inclin sa cred ca situatia nu poate fi imputata direct nici unui jucator, programarea meciurilor, urmarirea si inregistrarea rezultatelor sunt obligatia exclusiva a organizatorilor.
                                Totusi,cred ca neplacutul incident a avut se pare o alta cauza: confuzia dintre doua nume, apropiate pe schema eliminatorie: Moldovan Ovidiu si Moldovan Liviu!
                                In primul joc din eliminatorii, d-l Avram a jucat cu Moldovan Ovidiu, pe care l-a invins;
                                In meciul urmator, d-l Moldovan Liviu a invins pe Octavian Popa, dar organizatorii au inregistrat gresit cu numele Moldovan Ovidiu!
                                Asa ca, atunci cand organizatorii au strigat meciul urmator, in mod logic, au primit raspunsul ca meciul Avram Victor- Moldovan Ovidiu fusese jucat!
                                Nu cred in rea intentie din partea nimanui, dar nu pot sa nu remarc lipsa de atentie a d-lui Moldovan Liviu, care nu a fost interesat de jocurile pe care urma sa le joace!?
                                Fiecare turneu a avut si va avea situatii dificile, delicate, pe care nu numai organizatorii sunt obligati sa le treaca, atata timp cat punem pe prim plan sa ne intalnim pentru a ne simti bine, pentru a ne cunoaste, pentru a ne relaxa, rezultatele (efemere) raman in plan secundar.
                                Ultima editare de Dan2; 30.apr.2012, 12:49.

Comentariu

Dl Dan 2 ca de obicei are dreptate,
                                  Criticile trebuie spuse ca sa se tina seama de ele dar si partile bune trebuie subliniate!
                                  Conditii de joc excelente, organizarea pe ansamblu foarte buna iar faza cu inscrierile nu se primesc in ziua concursului poate nu trebuia postata ca au fost si altii care s-ar fi inscris in concurs daca ar fi stiut ca se poate .
                                  Normal ca ne bucura ca este un turneu in zona noastra care intradevar aduce jucatori buni din toata zona de vest, jucatori din Ungaria au fost inscrisi si pe lista in termenul autoimpus de organizatori.
                                  Mie nu mi-a placut fapte de genul pentru unii muma pentru altii ciuma (intarzieri acceptate de ore intregi si altele de cateva minute sanctionate cu 3-0 si inscrieri acceptate iar pentru altii oprite) !
                                  Asteptam urmatorul concurs din Bors care sunt sigur ca va fi si mai bine organizat.
                                  ---------- Post added 30.04.2012 at 17:42 ----------
                                  Felicitari castigatorilor si tuturor participantilor!
                                  ---------- Post added 30.04.2012 at 17:44 ----------
                                  Dl Papp Dezso e un jucator de mare clasa are un rever naucitor!

Comentariu

Semifinala Muntean - Florescu
                                    TBS/T05

Comentariu

domnule Arpi puneti si un clasamet va rog daca ati facut

Comentariu

asteptam cu nerabdare clasamentul

Comentariu

Postat în original de arpi Vezi post
                                          Dl.D.D in primul rind nu am favorizat pe nimeni,nici pe unguri nici pe romani.Domnii din Ungaria sau inscris in termen dar telefonic[conf.anuntului de pe forum]dar ca sa nu le gresim ortografic numele am luat decizia sa le scriem impreuna cu ei[asta nu este o minarie,nu?]numele.Totodata categoria la care sau inscris este decizia lor si conform bunului simt ar trebui sa le-o respectam.
                                          Dl. Adi din Baia Mare ,la fel,nu a fost favorizat,el m-a anuntat ca va intirzia,eu am luat legatura cu toti din grupa lui si au fost de acord sa-l astepte si sa joace toate meciurile cu el.Unde este minaria?
                                          Problema cu Dl.Avram este putin mai delicata,deorece acesta intradevar a afirmat in fata mea si a dl.Moldovan ca stia ca nu ajucat cu acesta si nu avea cum sa ajunga in semifinala dar nu-i pasa pentru ca a cistigat finala corect.Oare??In orice caz gestul dinsului mi-a lasat un gust amar si il rog ca in eventualitatea ca daca voi mai organiza vreun turneu[indiferent de tipul ei]sa ne ocoleasca.Fata de dl.Moldovan imi cer inca odata scuze si sper ca acest incident sa nu se mai repete.
                                          In rest,as dori sa le multumesc tuturor participantilor ca au venit si sper ca sau simtit bine.
                                          Domnule Arpi observ ca nu intelegeti cum a stat situatia si mi-ar placea se clarifice...... eu am venit la toni sa vorbesc cu el sa-i spun cu cine joc.El mi-a spus ca joc cu Domnul Moldovan.Domnul Moldovan era deja in superioare la open cat si la amatori in sferturi, si l-am intrebat pe tony ca de ce joaca la ambele categorii mai departe de ce nu alege o categorie si sa mearga pana la capat, vi se pare corect sa ajunga la ambele competii in finala , apoi unde ar mai fii figurat ca ramane la open sau la amatori in clasament nu vati pus intrebarea?? Si m-am dus la loc suparat si asteptam sa joc cu dansul meciul.... m-am dus la colegii din arad sa tina scorul cu Domnul Moldovan ca aveam de jucat cu el,ca am auzit ca "fura la scor".... daca vreti sa stiti si sa auziti atat Mirza Sorin a fost furat la puncte cat si Domnului Tic Ioan i-a fost "furat" un set la open.Asa ca aparati si pe cine trebuie... si cine ii cinstit.
                                          Am vazut ca Domnul Moldovan mai avea meciuri la open am asteptat..am mai iesit afara , apoi dupa un timp ma duc la masa organizatorilor si ma uit pe foaie am vazut ca eram trecut in faza urmatoare, eu m-am gandit ca tony m-a trecut mai departe avand in vedere ca Domnul Moldovan si-ar fii ales optiunea sa mearga la open mai departe,el ajungand destul de departe s-a gandit ca poate ajunge sus la open pentru un premiu mai mare la open.
                                          Am vazut ca voi juca cu domnul Francois in semifinala... dar acesta anuntand in ultima clipa retragerea, eu in mod normal ar fi trebuit sa ajung in finala direct.Dar cum spuneti Dumneavoastra ca eu am facut manarii.......am fost anuntat ca voi juca semifinala cu Domnul Merai Ianos semifinala care daca va uitati bine a pierdut in sferturile de sus la Amatori cu Doamna Emese , si dupa asta a saltat direct in semifinala de jos sa joace cu mine astai corect , tot eu sunt acela care "fura"?? Dupa ce m-am chinuit ca sa castig meciul .... 3-1 scor final am asteptat semifinala cealalta sa vad cine a castigat sa joc finala... castiga Doamna Emese .... joc cu dansa castig cu 3-0 toti au urmarit finala la amatori... si dumneavoastra Domnul Arpi v-ati uitat si multi altii...... s-a observat usor ca nu prea am fost vazut cu ochi buni sa castig concursul si nu v-ati bucurat si ati vrut sa nu castige Aradul dar nu s-a intamplat asta.
                                          Mie mi-a spus tony asa ca "daca am terminat grupa inferioara pe locul 1 la amatori pot juca si la open in inferioare pentru a completa grupele la open iar dupa inferioare voi alege unde raman la open/amatori"(repet asa am auzit de la el) nu pot juca la ambele mai departe nu mi se pare corect si normal.Si la open am tras tare cu toate ca mam gandit sa raman dinainte doar la amatori,dar doar pentru a-mi intra in mana mai bine si pentru a ma incalzi mai bn cu niste jucatori valorosi de la open... l-am batut pe domnul Tascianu 3-2 , pe d-l Horvath Tibi 3-1 , cu domnul Baiu costel am pierdut 3-1 si apoi am jucat cu Piri ... si nu am mai tras tare fiind obosit am decis sa raman la amatori si am pierdut si cu Piri si cu inca un baiat dar puteam trage sa ma calific si la open dar nu am stiut ca poti merge la ambele si nu mi se parea corect.Si mi-am vazut de categoria mea la amatori.
                                          Dupa ce a vazut domnul Moldovan ca a pierdut la open acolo sus ce si-a spus dansul hai sa ma intorc inapoi la Amatori sa iau acolo ceva premiu..... dar Categoria Amatori s-a terminat demult,s-a facut si premierea, s-au acordat toate premiile(cupele,medaliile, si banii),premiantii plecau acasa, si eu ma pregateam sa plec,m-am imbracat, eram cu bagajele in mana... si cand sa salut pe toata lumea vine la mn sa-mi spuna ca nu am jucat cu el, ca am facut manarii ca am dictat meci castigat cu 3-0... l-am intrebat m-ati vazut sa dictez sau sa scriu meci castigat cu 3-0 atunci de ce ma acuzati pe mine de asta , daca nu aveti dovada?? Ce era de facut sa chemam pe toti inapoi de acasa pe Doamna Emese , pe restul ca sa refacem Tabloul daca eu numa am fost anuntat cu cine voi juca... ce trebuia sa fac eu ??? eu trebuia sa fiu cu pixul in mana cu foaia de elimnatorii la mn?? Nu eu am fost responsabil cu foaia de elimnatorii si nici un jucator nu trebuie sa fie responsabil,eliminatoriile raman doar la organizatori.
                                          Acum sa va intreb o intrebare de 1000 de puncte cum poate cineva sa creada ca eu as fii putut dicta un 3-0 cu Domnul Moldovan,dupa ce l-am intrebat pe Tony cu cine voi juca iar dansul mi-a spus ca voi juca cu Domnul Moldovan….. dar sa astept ca joaca si la Open am zis ca bine..... Tony stia ca joaca si la open si amatori si ca avea multe meciuri de jucat incontinuu la open cum puteam anunta ca am castigat cu 3-0 ??? si cum as putea sa anunt meci castigat cu 3-0 cand nici nu mam apropiat de domnul Moldovan tot concursul , sau sa fii vorbit ceva cu el sa fie macar plauzibil cum as fi putut fii atat de prost sa anunt 3-0 cand nici nu mam vazut fata in fata cu omul acesta,sa ne vada lumea impreuna macar sa creada altii ca am jucat cu el si ca am castigat?... chiar asa de greu ii?? ce dovada as fii avut ca am batut cu 3-0 cand nimeni n-a vazut nimic, nici ca mam apropiat de dansul ....... sincer de multe ori multi vorbesc fara ei.... eu practic si iubesc acest sport numit tenis de masă,si care ma cunosc stiu cat de mult ma daruiesc, dumneavoastra doar organizati concursuri atata tot...... nu inseamna neaparat ca si iubiti sportul... si va rog frumos sa nu-mi patati numele peste tot ca nu ii nimic adevarat daca ati stii macar despre ce vorbiti atunci da.O sa vedeti peste tot unde merg ca eu JOC si nu fac manarii, eu castig admiratie prin daruirea si talentul meu , si prin simplul fapt ca iubesc acest sport nu prin altceva, si o sa vedeti ca am un cuvant frumos de spus in tenis nu prin vorbe ca si altii ci prin fapte.Va multumesc... o zi buna sa aveti si sper ca s-a lamurit situtatia.
                                          Ultima editare de victor.arad; 03.mai.2012, 00:54.

Comentariu

Observatie legata de lumina din sala din Bors:
                                            - si aici intra lumina pe ferestrele salii. La cateva sali problema a fost rezolvata prin montarea unor prelate inchise la culoare la geamurile salii.
                                            Avand in vedere ca salile de acest format sunt gazde ale turneelor Amatur, nu credeti ca ar fi util sa cumparam unul-doua seturi de prelate cu sigla Amatur? Care sa fie trimise, la cerere, contra cost, la locatiile unde se desfasoara turnee Amatur?
                                            TsE

Comentariu

Mie ideea colegului Emil Tudor mi se pare foarte buna, mai ales ca incepe sezonul de vara!
                                              Clasamentul sunt sigur ca o sa apara in scurt timp, dar cu atatea zile libere si iesiri la iarba verde trebuie sa avem rabdare.
                                              Ideea e sa invatam din greseli si sa acumulam experienta,turneele din Bors sint la inceput dar eu sunt sigur ca urmatoarele concursuri vor fi si mai bine organizate, suntem intelegatori ca o durere de masea care e clar ca nu si-o doreste nimeni, a avut inflienta negativa (poate ca data viitoare dublam omul care face munca de hartii!).

Comentariu

pune te rog TOATE pozele cu mine. Merci fain

Comentariu

Rezultatele pe prima pagina!

Comentariu

• Postat în original de Muntean Radu Vezi post
                                                    pune te rog TOATE pozele cu mine. Merci fain
                                                    Ok, doar astea le-am mai gasit.
                                                    TBS/T05

Comentariu

Procesare...
                                                    X