Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

O Fata Revolutionara

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 6 (0 members and 6 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• O Fata Revolutionara

Am gasit acest articol pe un site strain si cred ca merita citit : este vorba de o noua fata revolutionara pe nume P12, care a fost realizata in colaborare Japonia - China - Germania...

http://www.soulspin.tt/en/technology/project-12.html
    FH : Joola X-plode | BLADE:BTY Primorac Carbon OFF+ | BH : Donic Acuda S1 Turbo

din cate vad noua fata seamana la burete cu tenergy05!
    tb alc t05/t05 fx

Comentariu

PROJECT 12 has a total hardness of 52?
      Tare ca piatra, iute ca sageata!
      Acum, daca e asa de tare, nu e un lucru chiar rau, tine bine la re-topspin, dar parca Andro Rasant cu buretele de 45? pare mai accesibila pentru astia ca mine.
      http://www.soulspin.tt/de/shop - 46 EUR + transport e mai putin ca Tenergy, dar nu cu mult.
      Ultima editare de grasomega; 11.apr.2012, 14:20.
      Blog de tenis de masă

Comentariu

Cred ca au gresit prioritatile. La P12 s-au acupat de topsheet japonezii, de burete chinezii, iar de coeziunea dintre ele, germanii. Eu zic ca trebuiau sa se ocupe de topsheet chinezii, de burete germanii, iar de lipirea lor, japonezii.
        Lemn- Bty Viscaria
        FH - TENERGY 05
        BH - TENERGY 80

Comentariu

au oamenii astia de te doare capul!mai ales ca sunt abia aparuti pe piata!
          tb alc t05/t05 fx

Comentariu

si nu in ultimul rand ambalajul, care este o "ciudatenie"
            FH : Joola X-plode | BLADE:BTY Primorac Carbon OFF+ | BH : Donic Acuda S1 Turbo

Comentariu

Postat în original de grasomega Vezi post
              PROJECT 12 has a total hardness of 52?

Tare ca piatra, iute ca sageata!
              Acum, daca e asa de tare, nu e un lucru chiar rau, tine bine la re-topspin, dar parca Andro Rasant cu buretele de 45? pare mai accesibila pentru astia ca mine.

http://www.soulspin.tt/de/shop - 46 EUR + transport e mai putin ca Tenergy, dar nu cu mult.
              Zic ei ca la lipirea topsheetului de burete, se manjeste cu adeziv si spatiul dintre pips, de aceia se rigidizeaza ansamblul. Ca sa nu se mai intample, vor sa aplice o tehnologie mai exacta si cica se va simti mai elastic chiar si buretele mai tare. Sa vedem.
              Lemn- Bty Viscaria
              FH - TENERGY 05
              BH - TENERGY 80

Comentariu

Postat în original de Aurel Onut Vezi post
                Sa vedem.
                Iti cumperi?
                Blog de tenis de masă

Comentariu

nu vreau sa fiu rau, dar cooperarea asta intre Japonia - China - Germania suna a bancuri.
                  mai precis : Firma Japoneza si Germana , au lucrat ani de-a randul, in cercetare, producand N branduri de cauciuc , pentru diferite utilizari , ajungand la reteta X care revolutioneaza tenisul de masa.
                  Germania, a venit cu un adeziv extraordinar, lucrand ani de-a randul pentru sintetizarea si producerea in cantitati industriale.
                  iar China, sunt maestrii in "reproducere" .
                  pe ce imi bazez " rautatea " ?
                  dati-mi va rog voie sa va prezint urmatoarea masina : S-CEO HB6474Y , o masina de care sunt absolut sigur nici nu ati auzit.

iata cum arata ea : imagine fata , imagine spate , imagine interior

nu o sa va spun cu ce masina seamana, pentru a va lasa sa descoperiti ( nu e greu de ghicit ). insa , compania germana i-a dat in judecata pe producatori , iar guvernul chinez a motivat ca " masina S-CEO HB6474Y nu arata deloc asemenatoare cu masina produsa de compania d-voastra. nu intelegem motivul pentru care ne-ati dat in judecatat " . dupa care, nemtii au pierdut procesul !

exemple sunt nenumarate : Lifetime Motorcycles Ltd China , produce copii exacte ale motocicletelor Honda, cu o mica diferenta : pe rezervor nu scrie Honda, ci Hongda. a incercat in zadar Honda sa ii dea in judecata ... au chiar si pierdut.

Sursa : BBC / Top Gear / Wikipedia
                  Boys, be ambitious !

Comentariu

Tehnologia "Cocoon" nu este noua, asa cum zic ei. Este acelasi lucru cu tehnologia "Power Sponge" a lui Butterfly, care a fost un mare, mare, mare bullsheat. Fetele veneau intr-un ambalaj ermetizat iar apoi era necesar sa ti paleta intr-un "Alubag CO2" sub presiune, ca sa nu se piarda repede tensiunea din burete, toate astea deoarece nu au fost in stare sa gasesca la vremea respectiva o formula care sa pastreze acea tensiune, pe toata durata de viata a fetelor. Nemtii au reusit mult mai bine cu "Tensor", iar mai apoi au reusit si ei (Japonezii), cu "High Tension". Revenind, "Cocoon" este un pas inapoi. NU, multumim!
                    Lemn- Bty Viscaria
                    FH - TENERGY 05
                    BH - TENERGY 80

Comentariu

Eu unul am ramas impresionat de compozitia website-ului si structura clara a informatiei, logo super elegant - Jos Palaria -
                      Asta da comunicare ... Poza super elegante .... cat despre fete ... poate dau de vreo ruda "saraca" prin Germanica sa imi arunce un cadou de Mos ...
                      Mizutani ZLC | MX-S

Comentariu

Postat în original de grasomega Vezi post
                        Iti cumperi?
                        Nu ma atrage. Mai repede vreau sa vad "Donic M1" si "Andro Rasant".
                        Lemn- Bty Viscaria
                        FH - TENERGY 05
                        BH - TENERGY 80

Comentariu

M1 are Norther.
                          Blog de tenis de masă

Comentariu

Si Adi Sobetkii Zabest.
                            Lemn- Bty Viscaria
                            FH - TENERGY 05
                            BH - TENERGY 80

Comentariu

Observ ca aceasta firma are de vanzare si cateva lemne,dar niciun fel de descriere despre straturi,control,viteza,doar pretul este specificat
                              Am gasit dupa cateva clickuri si informatii suplimentare despre lemne- http://www.soulspin.tt/de/technologi...s-hoelzer.html
                              Lemn:Butterfly Liu Shiwen
                              FH: Tenergy 05
                              BH: Dignics 05

Comentariu

ma indoiesc ca va reusi sa intre pe piata!nici macar nu au o strategie de marketing destul de bine pusa la punct!si preturile destul de mari!
                                tb alc t05/t05 fx

Comentariu

Totusi, sa poti sa-ti configurezi paleta, adica suprafata, marime, maner1, maner2, culoare maner. Asta pare a fi marketing.
                                  Si metoda de lipire poate sa faca ansamblul mai flexibil, ma gandesc la manevra de dezlipire si la curatarea lipiciului de burete.
                                  TsE

Comentariu

Procesare...
                                  X