Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Andro Rasant - ofensiva, burete verde, duritate 45 grade
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 7 (0 members and 7 guests)
-
Cum ai reusit sa dai de filmuletul ala?tot titlul este in chineza(sau in japoneza,sau in koreana,nu le am deloc cu limbile asiatice)
---------- Post added 15.04.2012 at 23:06 ----------
Daca si-ar putea da seama cineva ce lemn foloseste pentru testarea fetei mi-ar fi de mare ajutorLemn:Butterfly Liu Shiwen
FH: Tenergy 05
BH: Dignics 05
Comentariu
senior- 11.iun.2010
- 777
- Lugojel, Timis, Romania, Romania
- 52
Likes given: 2Likes received: 9
Postat în original de george25 Vezi postCum ai reusit sa dai de filmuletul ala?tot titlul este in chineza(sau in japoneza,sau in koreana,nu le am deloc cu limbile asiatice)
---------- Post added 15.04.2012 at 23:06 ----------
Daca si-ar putea da seama cineva ce lemn foloseste pentru testarea fetei mi-ar fi de mare ajutor
Comentariu
organizator local- 02.feb.2010
- 1750
- Sinpaul, Mureș
- 44
Likes given: 12Likes received: 54
A incercat cineva aceasta fata?Daca da,ceva impresii,comparatii?!Lemne: DHS Hurricane Long W968
FH: DHS Hurricane Neo 3 nationala blue sponge 2,1/ 40
BH: Tibhar MxP 2,0
Comentariu
Se poate cumpara de aici: http://tabletennis.inters.pl/product...RO-Rasant.html la superpret!
Comentariu
Am inteles .. o fata care respecte limita de viteza legala in oras ... Din pacate nu este pentru mineMizutani ZLC | MX-S
Comentariu
Eu mi-am comandat, e pe drum.Lemn: Joola Zhou Qihao Super ALC 90 FL, 85gr
FH: Butterfly Tenergy 05 2.1
BH: Tibhar Quantum X Pro Max
Comentariu
Sunt curios cu ce viteza ar lovi un profesionist. Din ce am vazut in acest clip cea mai mare viteza parca era de 63km. Am vazut intr-un clip in care Jun Mitzutani lovea cu peste 100km ,probabil cu Tenergy.Xi En Ting-X828
Pryde 30
Calibra LT Sound
Comentariu
maestru- 27.iun.2011
- 1550
- Timișoara, Romania, Romania
- 38
Likes given: 25Likes received: 65
Postat în original de Cipi Vezi postSunt curios cu ce viteza ar lovi un profesionist. Din ce am vazut in acest clip cea mai mare viteza parca era de 63km. Am vazut intr-un clip in care Jun Mitzutani lovea cu peste 100km ,probabil cu Tenergy.tb alc t05/t05 fx
Comentariu
Am jucat putin cu Rasant. Este putin mai lenta decat M1, mai moale, mai mult control, arunca puutin mai jos.
Este mult mai buna la jocul de viteza medie, mai usor de activat buretele si nu e nevoie sa dai tare mereu, si ca bonus este mai putin sensibila la spin, capacele sunt mult mai precise.Lemn: Joola Zhou Qihao Super ALC 90 FL, 85gr
FH: Butterfly Tenergy 05 2.1
BH: Tibhar Quantum X Pro Max
Comentariu
Postat în original de grasomega Vezi post
Comentariu
organizator local- 18.feb.2012
- 3455
- Vatra Dornei
- 59
Likes given: 440Likes received: 543
DACA doresti spune ceva date personale ale feței.Gr..,rosie,neagra ,un pret etc etc
- - - Actualizat - - -
Postat în original de marcu vasile Vezi postDACA doresti spune ceva date personale ale feței.Gr..,rosie,neagra ,un pret etc etc
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 14:06.Procesare...X
Comentariu