caut ceva fete usoare (lemnul are 90-95gr.)cu burete moale ,am nevoie de spin maxim ,cred ca m`as intelege bine cu ceva de genu : control cat mai mare posibil , viteza aprox. 7-8 din 10 si spin 10+++ ,un stil de joc ALL,ALL+,sper ca nu cer prea mult , daca a`ti jucat careva cu ceva fete de genul va rog sa`mi scrieti doua cuvinte. multumesc
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
caut fete de paleta
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests)
-
cea mai sigura varianta : Donic Acuda S3 ( 2.0 / Max )
spind foarte mare
viteza peste medie
control peste medie
ofera o varietate de spinuri, si viteze
buretele este galben, moale, cu un rating de 37,5 grade
fetele sunt destul de rezistente, nu se mananca pe margine daca ai grija de ele, si nu-si pierd efectul de spin in timp
sunt multi jucatori de pe forum care iubesc aceasta fata, si sunt sigur ca ti-o pot recomanda !Boys, be ambitious !
Postat în original de TimeShift Vezi postcea mai sigura varianta : Donic Acuda S3 ( 2.0 / Max )
spind foarte mare
viteza peste medie
control peste medie
ofera o varietate de spinuri, si viteze
buretele este galben, moale, cu un rating de 37,5 grade
fetele sunt destul de rezistente, nu se mananca pe margine daca ai grija de ele, si nu-si pierd efectul de spin in timp
sunt multi jucatori de pe forum care iubesc aceasta fata, si sunt sigur ca ti-o pot recomanda !
ma voi documeta despre acesta fata
dar cred ca viteza aceste fete totusi este putin cam mare ,are undeva la 9/10 ,eu am nevoie de un 7-8
ma voi documenta putin .
toate cele bune!
Comentariu
vezi gambler reflectoid...control mare, spin bun, viteza mai mica...cea mai buna fata all din ce am probat...nu mai joc cu ele ( aveam de 1,5 mm ) ca acum am un lemn f.lenttibhar def plus jumulita
gambler reflectoid 1,0
dawei 388 D-1 ox
Comentariu
Vega Elite, Acuda S3, Barracuda, Rakza Soft daca nu e prea rapida sau poate gasesti un Solcion, nu se mai fabrica acum.Jun Mizutani
Tenergy 05 FX
Comentariu
Postat în original de adichis Vezi postmerci "timeshift"
ma voi documeta despre acesta fata
dar cred ca viteza aceste fete totusi este putin cam mare ,are undeva la 9/10 ,eu am nevoie de un 7-8
ma voi documenta putin .
toate cele bune!
Rakza 7 soft spre exemplu,este catalogata ca foarte putin sub rakza 7 ca viteza,dar personal imi pare mai lenta cu cel putin 3 unitati,nu doar cu una cum se arata pe situl lor.
Alte variante pe care le puteti lua in considerare sunt acuda s2,sau donic vario Big slam,sau donic Quatro formula,Donic Desto F3,Joola samba Plus,toate au viteza sub 8 si spin bun,si control mare-le gasiti pe toate pe www.vivasportshop.roLemn:Butterfly Liu Shiwen
FH: Tenergy 05
BH: Dignics 05
Comentariu
si totusi am variante multe sa aleg ,initial m`am gandit la donic quattro formula dar cred ca pot sa gasesc si ceva mai bun...
Comentariu
Postat în original de adichis Vezi postsi totusi am variante multe sa aleg ,initial m`am gandit la donic quattro formula dar cred ca pot sa gasesc si ceva mai bun...Lemn:Butterfly Liu Shiwen
FH: Tenergy 05
BH: Dignics 05
Comentariu
Postat în original de george25 Vezi postSpuneti-ne in primul rand si ce lemn aveti,si daca ati mai jucat cu o paleta profesionala pana acum-Oricum pentru un stil ALL/ALL+,nu aveti nevoie de mai mult,toate fetele recomandate de mine si de cei dinaintea mea sunt excelente,cu control foarte bun,spinoase si viteza foarte buna,potrivite atat pentru contre,cat si pentru topspinuri.
caut fetele astea pentru un lemn butterfly joo se hyuk
Comentariu
Postat în original de adichis Vezi postda george ,am mai jucat cu palete profesionala ,momentan joc cu un lemn donic burn si fete omega 4 pro
caut fetele astea pentru un lemn butterfly joo se hyuk
nu stiu daca Max, s-ar putea sa fie prea rapid, dar incercati 2.0 sau 1.8 , care sunt mai putin rapide, dar ofera mai mult control
vorbisem cu cineva care are legatura directa cu fabrica Donic din V?lklingen, si mi-a recomandat ca pentru seria Burn sa merg exclusiv pe seria Acuda, deoarece in teste, Acuda s-a testat pe lemne Burn. mai mult, mi-a oferit si videoclipul de prezentare a seriei Acuda, unde se vede clar ca se prezinta un lemn Burn , si nu un Waldner sau Person sau Ovtcharov , cum , in mod normal ne-am astepta.
evident, s-ar putea naste intrebarea " dar pe ce au testat seria Bluefire M1/2/3 " . nu stiu, nu cunosc, pentru ca nu m-am informat (inca).
insa, mi se pare putin "suspect" ca nu ar fi incercat seria Acuda si pe alte lemne ... cine stie , poate ceea ce am auzit eu e doar " jumatate din poveste ".
intre timp, va recomand urmatoarele : filmul de prezentare a seriei Acuda ( mai mult informativ, de marketing ) :
se poate recunoaste lemnul dupa modelul manerului
sa luati legatura cu userii : dl Grasomega, dl Aurel Onut , dl Antal Denes , dl Alehandro, dl Laky , useri ce au o experienta foarte mare , si care pot sa-ti explice si detalieze mai bine caracteristicile seriei Acuda, indeosebi Acuda S3.Boys, be ambitious !
Comentariu
Postat în original de TimeShift Vezi postdat fiind faptul ca aveti un lemn Donic Burn All+ , va recomand cel putin o fata Acuda S3.
nu stiu daca Max, s-ar putea sa fie prea rapid, dar incercati 2.0 sau 1.8 , care sunt mai putin rapide, dar ofera mai mult control
vorbisem cu cineva care are legatura directa cu fabrica Donic din V?lklingen, si mi-a recomandat ca pentru seria Burn sa merg exclusiv pe seria Acuda, deoarece in teste, Acuda s-a testat pe lemne Burn. mai mult, mi-a oferit si videoclipul de prezentare a seriei Acuda, unde se vede clar ca se prezinta un lemn Burn , si nu un Waldner sau Person sau Ovtcharov , cum , in mod normal ne-am astepta.
evident, s-ar putea naste intrebarea " dar pe ce au testat seria Bluefire M1/2/3 " . nu stiu, nu cunosc, pentru ca nu m-am informat (inca).
insa, mi se pare putin "suspect" ca nu ar fi incercat seria Acuda si pe alte lemne ... cine stie , poate ceea ce am auzit eu e doar " jumatate din poveste ".
sa luati legatura cu userii : dl Grasomega, dl Aurel Onut , dl Antal Denes , dl Alehandro, dl Laky , useri ce au o experienta foarte mare , si care pot sa-ti explice si detalieze mai bine caracteristicile seriei Acuda, indeosebi Acuda S3.
Comentariu
iti recomand sa incerci o fata Acuda S3 de la cineva, poate poate ai vre-un partener de tenis de masă pe unde te antrenezi tu, sau daca participi mai des pe la amatur, incearca sa afli cine detine un S3 si da si tu de cateva ori cu fata respectiva.
pana la urma, doar folosind fata iti poti da seama daca e buna pentru tine sau nu.
S3 pica undeva in zona ALL+/OFF- , dar depinde de burete. cu cat e mai gros , cu atat ajungi spre OFF- ...
ofera o multitudine de viteze (gears) , si poti sa efectuezi o sumedenie de taieri si lovituri, fara sa fi prea mult restrictionat de fata ( de la chopuri , pana la pushuri si smack-uri, acoperind aproape toata gama , in limita posibilitatii feței, la urma urmei e doar un S3, nu e S1 Turbo ) - evident, conteaza si lemnul si compozitia acestuia (nu cunosc tipul de lemn indicat de tine , deci nu ma pot pronunta).
personal iti recomand sa o incerci cateva minute/jocuri si apoi sa te decizi.Boys, be ambitious !
Comentariu
Postat în original de george25 Vezi postNu intotdeauna cifrele de marketing sunt 100% exacte-doar mana fiecarui jucator poate decide cat de rapida,spinoasa sau cat control are o fata.
Rakza 7 soft spre exemplu,este catalogata ca foarte putin sub rakza 7 ca viteza,dar personal imi pare mai lenta cu cel putin 3 unitati,nu doar cu una cum se arata pe situl lor.www.ttmall.ro - Magazin si blog de tenis de masa
http://tenisdemasa.ro/forum/showthre...-Tenis-de-Masa
Comentariu
Postat în original de TimeShift Vezi postiti recomand sa incerci o fata Acuda S3 de la cineva, poate poate ai vre-un partener de tenis de masă pe unde te antrenezi tu, sau daca participi mai des pe la amatur, incearca sa afli cine detine un S3 si da si tu de cateva ori cu fata respectiva.
pana la urma, doar folosind fata iti poti da seama daca e buna pentru tine sau nu.
S3 pica undeva in zona ALL+/OFF- , dar depinde de burete. cu cat e mai gros , cu atat ajungi spre OFF- ...
ofera o multitudine de viteze (gears) , si poti sa efectuezi o sumedenie de taieri si lovituri, fara sa fi prea mult restrictionat de fata ( de la chopuri , pana la pushuri si smack-uri, acoperind aproape toata gama , in limita posibilitatii feței, la urma urmei e doar un S3, nu e S1 Turbo ) - evident, conteaza si lemnul si compozitia acestuia (nu cunosc tipul de lemn indicat de tine , deci nu ma pot pronunta).
personal iti recomand sa o incerci cateva minute/jocuri si apoi sa te decizi.
Comentariu
senior- 25.nov.2008
- 1282
- Bucharest, Romania
- 55
Likes given: 35Likes received: 8
Daca are cineva referinte despre Yasaka MarkV HPS soft. Am scotocit forumurile straine si nu m-am luminat. Am inteles ca e usoara si are si burete soft. Si eu caut fata usoara de BH. pretul e OK: 135-140 RON.TsE
Comentariu
Cred ca Xiom Yanus def se incadreaza bine in cerintele tale, e o fata moale, usoara, all-around, control bun, cand ai nevoie de viteza insa pleaca mingea din ea destul de puternic.Andro Rasanter 48
Butterfly Timo ALC
Andro Rasanter 48
Comentariu
Postat în original de Emil Tudor Vezi postDaca are cineva referinte despre Yasaka MarkV HPS soft. Am scotocit forumurile straine si nu m-am luminat. Am inteles ca e usoara si are si burete soft. Si eu caut fata usoara de BH. pretul e OK: 135-140 RON.
Comentariu
Adi hai pana la Bistrița sambata viitoare cand e concursul zonal pe echipe si iti dau eu sa testezi o acuda s3 2,0 mm aproape noua adica folosita de vreo 6-7 ori si te lamuresti daca ti se potriveste.. ca din datele de pe net tot nu te lamuresti.. cum se zice sa vada ochiul si sa simta manaNittaku Violin Fastarc G-1 / Fastarc S-1
Comentariu
Postat în original de adishorul Vezi postAdi hai pana la Bistrița sambata viitoare cand e concursul zonal pe echipe si iti dau eu sa testezi o acuda s3 2,0 mm aproape noua adica folosita de vreo 6-7 ori si te lamuresti daca ti se potriveste.. ca din datele de pe net tot nu te lamuresti.. cum se zice sa vada ochiul si sa simta mana
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 15:54.Procesare...X
Comentariu