Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
la decathlon ar fi trebuit sa fi gasit papuci cu gel Asics
eu 1 iti recomand , am 2 perechi, sunt groaznici de buni, insa , incearca-i inainte de a-i cumpara. exista cazuri cand dimensiunile nu corespund. totusi , eu nu am avut aceste probleme.
Am luat de la Decathlon. Asics. Nu sint speciali pt tt dar sint "groaznici de buni"
Asta e, pana cei cu magazine online nu gasesc o cale de a "proba" pantofii, nu cred ca au sanse mari sa-i vanda. As fi luat chiar daca sint mai scumpi...
sau mai bine spune-mi care e treaba cu francul elvețian...unde e ?ngropat ceausescu ....și neapărat cum ti se par "papucii" pe care ia dat Udrea lui Cocos la momentul oportun. .
Atentie la Asics ! Trebuie cumparati...cel putin in cazul meu cu un numar ...un numar si jumatate peste numarul uzual . Eu am cumparat o pereche de Asics Nimbus 18 , ultraconfortabili pentru un om "matur" care imi veneau perfect in magazin si la...mers...dar la primul joc , dupa 1 ora degetul mare atingea varful si nu e reconfortant , desi nici foarte deranjant nu e . Si nu sunt prea lati...trebuie sa lasi sireturile foarte putin stranse , in plus se simte ca sunt putin inalti pentru tdm. Acum am cumparat Lezoline Germany...sunt lati , ramane sa joc mai mult cu ei sa-mi "dau cu parerea" si sunt josi asa cum ar trebui !
Comentariu