Aici.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Joola Rhyzm review
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
-
Bine Cristi ...
Astazi am vazut-o si eu pt prima oara la fata si nu prea stiam multe. Poate te prind astazi la sala sa o vaz si eu mai de aproape. Sunt pus pe teste pentru o fata de BH si din descriere pare o alternativa ... dar tu ai mana mai in forma decat mine ....In curand am sa lansez un thread de teste pe nume "Razboiul clonelor - episode one " cu un numar de fete de BH - Made in China dar as extinde batalia si la fetele Europene ca sa fie treaba cuser ....
Respecte
cristacheMizutani ZLC | MX-S
As avea si eu o intrebare, desi este putin offtopic: am vazut in cateva review-uri ale tale, ca faci unele comparatii cu Baracuda. Eu am jucat cu Baracuda vreo 2 ani, si mi s-au pariut niste fete excelente la incepututirle lor. Dupa aia, ceva s-a schimbat la ele. Acum tot caut inlocuitor pentru ele. Ai idee ce fata este cea mai asemanatoare cu Baracuda?
Multumesc
Comentariu
Postat în original de anomis Vezi postAs avea si eu o intrebare, desi este putin offtopic: am vazut in cateva review-uri ale tale, ca faci unele comparatii cu Baracuda. Eu am jucat cu Baracuda vreo 2 ani, si mi s-au pariut niste fete excelente la incepututirle lor. Dupa aia, ceva s-a schimbat la ele. Acum tot caut inlocuitor pentru ele. Ai idee ce fata este cea mai asemanatoare cu Baracuda?
Multumesc
Asemanatoare sunt Andro Hexer si Joola Xplode (nu varianta Sensitive).
(at)Zalter: multumesc
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 16:31.Procesare...X
Comentariu