Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Actualizat!!! Butterfly Jun Mizutani (jucat maxim de 5 ori)-s-a dus foarte putin vopseaua de la toluen......pret 520 lei - REDUCERE - 510 lei - Reducere - 500 lei Detalii si poze mai amanuntite in primul post - AICI
Ultima editare de Ghiță Marta; 07.iul.2012, 11:37.
BLADE : DHS Hurricane King III - FH: Cauciuc Negru - BH: Cauciuc Rosu "Știu că sunt prost dar c?nd mă uit ?n jur prind curaj"
Actualizat!!! Butterfly Jun Mizutani (jucat maxim de 5 ori)-s-a dus foarte putin vopseaua de la toluen......pret 520 lei - REDUCERE - 510 lei - Reducere - 500 lei REZERVAT!!! - - - Actualizat - - - Rezervare ANULATA!!! in continuare VALABIL... - - - Actualizat - - - Pret usor NEGOCIABIL...daca cineva este intr-adevar interesat...
BLADE : DHS Hurricane King III - FH: Cauciuc Negru - BH: Cauciuc Rosu "Știu că sunt prost dar c?nd mă uit ?n jur prind curaj"
Actualizat!!! Butterfly Jun Mizutani (jucat maxim de 5 ori)-s-a dus foarte putin vopseaua de la toluen......pret 520 lei - REDUCERE - 510 lei - Reducere - 500 lei - Reducere - 490 lei Detalii si poze mai amanuntite in primul post - AICI Pret usor NEGOCIABIL... - - - Actualizat - - - Butterfly Zhang Jike - (jucat 2 antrenamente) - 520 lei - Reducere - 510 lei - Reducere - 500 lei - REDUCERE - 480 lei
Detalii si poze mai amanuntite in primul post...AICI Pret usor NEGOCIABIL... - - - Actualizat - - - Butterfly Zhang Jike - (jucat 2 antrenamente) - 520 lei - Reducere - 510 lei - Reducere - 500 lei - REDUCERE - 480 lei
Detalii si poze mai amanuntite in primul post...AICI Pret usor NEGOCIABIL... Mizutani VANDUT!!!
Ultima editare de Ghiță Marta; 11.iul.2012, 13:12.
Actualizat!!! Butterfly Zhang Jike - (jucat 2 antrenamente) - 520 lei - Reducere - 510 lei - Reducere - 500 lei - REDUCERE - 480 lei Detalii si poze mai amanuntite in primul post...AICI Pret usor NEGOCIABIL...
Actualizat!!! Butterfly Zhang Jike - (jucat 2 antrenamente) - 520 lei - Reducere - 510 lei - Reducere - 500 lei - REDUCERE - 480 lei Detalii si poze mai amanuntite in primul post...AICI Pret usor NEGOCIABIL...
Butterfly Zhang Jike - (jucat 2 antrenamente) - REDUCERE - 480 lei
Pret usor NEGOCIABIL... - - - Actualizat - - -
Adaugat si : DHS Hurricane King III - FL - Jucat 2-3 antrenamente(ca nou) - 530 lei
Poze si detalii : click AICI
Actualizat!!! Butterfly Zhang Jike - FL - (jucat 2 antrenamente) - 520 lei - Reducere - 510 lei - Reducere - 500 lei - REDUCERE - 480 lei DHS Hurricane King III - FL - Jucat 2-3 antrenamente(ca nou) - 530 lei Detalii in primul post...clickAICI Pret usor NEGOCIABIL
Multumesc Edward...se pare ca doresc sa le tin pe ambele Hurricane king 3...sunt indragostit de ele )...in sfarsit dupa lungi cautari mi-am gasit lemnul vietii...(sper)
Cred ca mai imi iau unu...fac depozit...wahahaha!!!
Comentariu