Pt cei care ati incercat aceste fete ceva descrieri despre ele daca se poate!Mersi
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Donic Bluefire M1 si Rakza 9
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)
-
organizator local
- 02.feb.2010
- 1750
- Sinpaul, Mureș
- 44
Likes given: 12Likes received: 54
Donic Bluefire M1 si Rakza 9
Lemne: DHS Hurricane Long W968
FH: DHS Hurricane Neo 3 nationala blue sponge 2,1/ 40
BH: Tibhar MxP 2,0Taguri: Nimic
Postat în original de krisztalori Vezi postPt cei care ati incercat aceste fete ceva descrieri despre ele daca se poate!Mersi
Domnu Gelu a fost f amabil si a zis ca sa i-o returnez si ca pot sa-mi aleg alta noua de la el. Pe aceasta cale ii multumesc inca o data pt gestul lui , nu stiu cati alti oameni ar fi procedat la fel.
Initial am vrut un Donic bluefire pt ca il incercasem pe un lemn si mi s-a parut o fața care imprima un efect f mare. Era de 1.8 dar nu mai stiu exact lemnul....ideea e ca mi s-a parut ca arunca cam prea tare mingea pt o fata de 1.8. Am probat-o doar cateva schimburi pe un lemn care nu ma incanta...deci nu pot sa-mi dau cu parerea prea mult.
In final am ales o rakza 9 de 2.0....am pus-o pe BH...si este cu siguranta cea mai buna fata pe care a scos-o Yasaka pana acum. Tin sa precizez ca lemnul este un Yasaka offensive 40 model vechi cu tenergy 05 pe fh. Desi o folosesc pe bh ma gandeam ca intr-un viitor as putea sa o folosesc si pe fh. Efect bun, control f bun, spin, viteza. Au probat fața si alti jucatori mai experimentati si mai avizati ca mine in a-si da cu parerea iar concluzia a fost una de " wow ce bine sare ".
Acum depinde probabil si de setup-ul pe care il foloseste fiecare jucator in parte. Oricum eu unul o recomand.
Bafta !Ultima editare de Alex.C; 20.apr.2012, 10:18.Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.
poti sa dai niste valori pentru control, viteza si spin din punctul tau de vedere ?
ce alte caracteristici poti sa ne mai dai despre rakza 9 ( buretele , aderenta fata de bila, trowing angles, gears , cum se descurca la topspinuri etc si o eventuala comparatie cu o alta fata , in care sa specifici pro si contra fata de acea fata ( de exemplu Acuda S3 2.0 vs Rakza 9 2.0 , daca se poate ) .
ms anticipatBoys, be ambitious !
Comentariu
Astazi m-am jucat si eu putin cu Rakza 9 neagra pe un lemn Yasaka Offensive. Ca si prim feeling este un pas in plus fata de Rakza 7, fata rosie pe care am avut-o pe acelasi lemn, deci o comparatie directa. As compara ca si diferenta, plusul pe care il are Rakza 7 fata de Rakza soft...este cu cate un plus la fiecare capitol, viteza, aderenta, throw angle, spin ... cat despre burete nu pot face o comparatie directa. Ca si concluzie, repet, numai dintr-o scurta joaca, are cate un plus pe fiecare caracteristiva fata de Rakza 7, dar ca si definitie generala castigul consta in viteza.Mizutani ZLC | MX-S
Comentariu
Postat în original de cristake Vezi postAstazi m-am jucat si eu putin cu Rakza 9 neagra pe un lemn Yasaka Offensive. Ca si prim feeling este un pas in plus fata de Rakza 7, fata rosie pe care am avut-o pe acelasi lemn, deci o comparatie directa. As compara ca si diferenta, plusul pe care il are Rakza 7 fata de Rakza soft...este cu cate un plus la fiecare capitol, viteza, aderenta, throw angle, spin ... cat despre burete nu pot face o comparatie directa. Ca si concluzie, repet, numai dintr-o scurta joaca, are cate un plus pe fiecare caracteristiva fata de Rakza 7, dar ca si definitie generala castigul consta in viteza.
De abia astept sa ajung maine la sala sa o incerc si euLemn:Butterfly Liu Shiwen
FH: Tenergy 05
BH: Dignics 05
Comentariu
DA.. azi dimineata la VIVA ... pe o fata 9 - black si verso 7 - red pe YASAKA Offensive.... bine bine....Chiar ma gandeam la setup-ul tau / al meu ca poate poate, dar vad ca esti mai retinut, pe FH si diferenta ar fi de vreo 2 trepte fata de ce ai acum ....dar s-ar putea sa ti se potriveasca, cine stie si nu are un pret de speriat
Am uitat... tocmai venise si Donic ... dar nu am mai stat, poate dai si cu fata asta si ne spui ce parere ai...Mizutani ZLC | MX-S
Comentariu
Postat în original de cristake Vezi postDA.. azi dimineata la VIVA ... pe o fata 9 - black si verso 7 - red pe YASAKA Offensive.... bine bine....Chiar ma gandeam la setup-ul tau / al meu ca poate poate, dar vad ca esti mai retinut, pe FH si diferenta ar fi de vreo 2 trepte fata de ce ai acum ....dar s-ar putea sa ti se potriveasca, cine stie si nu are un pret de speriat
Am uitat... tocmai venise si Donic ... dar nu am mai stat, poate dai si cu fata asta si ne spui ce parere ai...Lemn:Butterfly Liu Shiwen
FH: Tenergy 05
BH: Dignics 05
Comentariu
Hmm nu cred ca ai dat cu paleta ca am dat eu cu ea... si eram la Baicoi :P
Personal nu pot spune ca am fost impresionat, dar eu nici cu rakza 7 nu ma impac chiar foarte bine desi o recunosc ca si fata buna cu "de toate". Rakza 9 este putin mai tare, putin mai rapida, dar acelasi profil de joc. Cine a avut rakza 7 si ar fi vrut ceva un piiic mai tare este foarte buna.
M1 in schimb are mai mult spin si este si mai tare decat rakza9, datorita topsheetului cel mai probabil. Este un pic mai specializata, ca tarie si simt se apropie de sigma pro, dar cu un pic mai lenta. Buna pentru cine da topspin din spatele mesei cu miscare rapida. Buna ca alternativa la Tenergy05/Sigma Pro.Lemn: Joola Zhou Qihao Super ALC 90 FL, 85gr
FH: Butterfly Tenergy 05 2.1
BH: Tibhar Quantum X Pro Max
Comentariu
Am dat si eu cu Rakza 9 si as spune ca tendinta noilor fete de la ESN este sa fie cat mai all-round. Sa faca spin bun, dar nu extraordinar, sa fie rapide, dar nu foarte rapide, sa aiba traiectorie lunga, dar sa coboare mingea in masa etc. Se pare ca au gasit o combinatie castigatoare (asta insemnand ca se apropie de Tenergy 05, fata care le face pe toate): topsheet mai moale si mai elastic cu burete mai tare.
Rakza 9 are un simt foarte apropiat de Joola Rhyzm (pe care o am acum) si singura diferenta vizibila este data de aruncarea usor mai sus, aproape insesizabil. S-ar putea ca Rakza 9 sa fie mai toleranta la condens, dar n-as baga mana in foc. Am probat tot grosimea 2.0, ca si Rhyzm. Prefer 2.0 pentru ca ofera mai mult control, fara a sacrifica spinul sau viteza, pana la o distanta de vreo 3m de masa.
Comentariu
Postat în original de grasomega Vezi postS-ar putea ca Rakza 9 sa fie mai toleranta la condens, dar n-as baga mana in foc.Blade DHS PG 2
FH: DHS Hurricane 3
BH: Stiga Airoc Astro M
Comentariu
Am dat azi cu Rakza9, merge super(spin bun, viteza ok). Am lipit-o pe Timo Boll Alc, dar greu se lipeste cu speed glue. Este facuta pe apa? Poate cineva sa faca comparatie intre M1-T05 fx-Rakza9
Comentariu
Postat în original de MaLong Vezi postAm dat azi cu Rakza9, merge super(spin bun, viteza ok). Am lipit-o pe Timo Boll Alc, dar greu se lipeste cu speed glue. Este facuta pe apa? Poate cineva sa faca comparatie intre M1-T05 fx-Rakza9Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.
Comentariu
organizator principal- 15.sep.2011
- 3539
- Fieni, Dâmbovița
Likes given: 3548Likes received: 1414
Toate fetele noi sunf facute pentru lipici pe baza de apa, datorita normelor impuse de Federatia Internationala de Tenis de masa!!!Blade - Timo Boll ZLF - OFF
FH - Xiom Sigma II Pro
BH- Xiom Sigma II Pro
Comentariu
Cu toate acestea avem pe piata foarte multe fete care sunt produse pentru lipire cu speed glue... alea nu sunt "deranjate" de normele federatiei ?Nittaku Violin Fastarc G-1 / Fastarc S-1
Comentariu
organizator principal- 15.sep.2011
- 3539
- Fieni, Dâmbovița
Likes given: 3548Likes received: 1414
Nu sunt acceptate in competitie din cate stiu!!!!Blade - Timo Boll ZLF - OFF
FH - Xiom Sigma II Pro
BH- Xiom Sigma II Pro
Comentariu
Unele sunt, unele nu.
Sriver sau Bryce sunt acceptate, dar lipite cu adeziv pe baza de apa.
Comentariu
Am lipit cu speed glue si s-a dezlipit repede.Tenergyul teoretic atunci tot pe apa e, si tot tine speed glue bine.
Comentariu
senior- 27.aug.2010
- 680
- Tara Banatului
- 50
Likes given: 0Likes received: 2
Postat în original de MaLong Vezi postAm lipit cu speed glue si s-a dezlipit repede.Tenergyul teoretic atunci tot pe apa e, si tot tine speed glue bine.
Comentariu
organizator local- 02.feb.2010
- 1750
- Sinpaul, Mureș
- 44
Likes given: 12Likes received: 54
Bluefire M1 cum se prezinta comparativ cu Acuda S1?E mai iute cu control mai putin si mai spinoasa?Cu ce fata se aseamana la viteza?Lemne: DHS Hurricane Long W968
FH: DHS Hurricane Neo 3 nationala blue sponge 2,1/ 40
BH: Tibhar MxP 2,0
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 15:56.Procesare...X
Comentariu