HRISTOS A INVIAT.Dragi colegi,as avea o mare rugaminte la voi(si asi dori date concrete).In Vatra Dornei vreau sa deschid un club de tenis de masă ptr. copiii(7-14).Am doua mese care vreau sa le reconditionez si nu stiu ce materiale speciale trebuiesc folosite si de unde sa le cumpar.Ele prezinta unele zgarieturi si de aceea asi dori sa le ghituiesc , sa le vopsesc si tot ce o sa ma indrumati voi sa fac.De aceea va rog frumos cei care sunt in masura sa ma ajute,sa trimita ori pe sait sau telefonic(0756258169),ori pe mp datele care imi trebuiesc.Veti spune sa-mi cumpar , dar deocamdata nu detin banii necesari ptr. achizitionarea unor mese noi si incerc din putinul care il am sa dau si la copii din Vatra Dornei.VA MULTUMESC si ptr. faptul ca ati avut amabilitatea sa cititi acest mesaj.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Reconditionare masa ping-pong
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
-
organizator local
- 18.feb.2012
- 3455
- Vatra Dornei
- 59
Likes given: 440Likes received: 543
Reconditionare masa ping-pong
Taguri: Nimic
Luati legatura cu Levi. El se pricepe foarte bine si la mese! Dintr-o masa manufacturata din pal de 18 mm, a scos o masa super din toate punctele de vedere!Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
organizator local- 18.feb.2012
- 3455
- Vatra Dornei
- 59
Postat în original de laky Vezi postLuati legatura cu Levi. El se pricepe foarte bine si la mese! Dintr-o masa manufacturata din pal de 18 mm, a scos o masa super din toate punctele de vedere!
Comentariu
organizator local- 18.feb.2012
- 3455
- Vatra Dornei
- 59
Postat în original de Kralizec Vezi postUltima editare de marcu vasile; 23.apr.2012, 19:29.
Comentariu
organizator local- 04.apr.2010
- 4721
- Cluj-Napoca, Romania
- 50
Likes given: 266Likes received: 329
dl marcu va sun maine !DAN UNIVERSAL balustrade din inox &confectii metalice fier forjat!http://danuniversal.000space.com/ vezi aici!
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 16:16.Procesare...X
Comentariu