Postat în original de teodorus29
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Simon Csaba
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
-
Blade DHS PG 2
FH: DHS Hurricane 3
BH: Stiga Airoc Astro M
organizator tehnic- 01.oct.2005
- 1174
- Cluj-Napoca
- 42
Likes given: 48Likes received: 153
Eu am vorbit sa faca fata la un nivel inalt!!
Acolo nu are nici o sansa cu jocul pe care il face el pentru ca nu il lasa baietii sa isi faca jocul lui!!!
Tu crezi ca nu exista multi jucatori care practica un joc variat si bazat pe diversitate dar oare de ce tot jocul ofensiv si curat are de castigat?Primorac Carbon
FH Dignics 09C
BH JOOLA MAXX
Comentariu
faceti un topic pt Ciobi asta
Macar povestiti-ne viata lui intr-un topic separat, aici e sectiunea echipament , nu vedete in serie......ca vreau sa vad echipament si de 2 saptamani vorbiti de Ciobi. Eu nu-l cunosc, nu am auzit de el, si cred ca ar fi mai nimerit sa vorbiti voi in privat despre el si despre loviturile lui ciudato-fantastice.Gionis Def
Palio CK531A
Rakza 7 soft
Comentariu
Re: faceti un topic pt Ciobi asta
Postat în original de valeriannMacar povestiti-ne viata lui intr-un topic separat, aici e sectiunea echipament , nu vedete in serie......ca vreau sa vad echipament si de 2 saptamani vorbiti de Ciobi. Eu nu-l cunosc, nu am auzit de el, si cred ca ar fi mai nimerit sa vorbiti voi in privat despre el si despre loviturile lui ciudato-fantastice.
Comentariu
organizator tehnic- 01.oct.2005
- 1174
- Cluj-Napoca
- 42
Likes given: 48Likes received: 153
Nu te agita ca daca joci indeajuns de mult timp cu el ajungi sa il cunosti ca pe propriul buzunar
A se vedea Szocs Hunor la nationalePrimorac Carbon
FH Dignics 09C
BH JOOLA MAXX
Comentariu
Postat în original de tycutzNu te agita ca daca joci indeajuns de mult timp cu el ajungi sa il cunosti ca pe propriul buzunar
A se vedea Szocs Hunor la nationale
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 01:36.Procesare...X
Comentariu