Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
iti ofer eu setup-ul acesta nou nout...lemnul e la cutie iar fetele in tipla...astept PM de la
tine
...pentru mine ramane un mister de ce trebuie tocmai tu sa te apuci sa faci oferte la toata lumea din magazinul vivasport, dupa cate stiu eu au ei un magazin online foarte bine pus la punct...sau asa incerci sa-ti aduni calificative comerciale?!...scuze de off topic...
...pentru mine ramane un mister de ce trebuie tocmai tu sa te apuci sa faci oferte la toata lumea din magazinul vivasport, dupa cate stiu eu au ei un magazin online foarte bine pus la punct...sau asa incerci sa-ti aduni calificative comerciale?!...scuze de off topic...
Posibil sa nu fie pe stoc...se vand repede lemnele Yasaka. Nici eu nu am gasit stoc, a trebuit sa astept venirea unui colet mai generos.
nu, nu incerc sa adun calificative, nu calificativele ma reprezinta ci actiunile mele
ei imi sunt foarte buni prieteni si ii ajut cu forumul
FH: DHS Hurricane 3 Neo BS|Lemn: Donic Waldner Black Devil|BH: Xiom Omega 4 Pro www.vivasportshop.ro
Comentariu