Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Am luat eu cateva fete acum de la ei...sunt pe drum...sunt tare curios sa vad diferentele(daca exista)intre national ce am avut pana acum luate de pe ttnp.In special m-am axat pe hurricane3 blue sponge alea cu 110$ si altele...
BLADE : DHS Hurricane King III - FH: Cauciuc Negru - BH: Cauciuc Rosu "Știu că sunt prost dar c?nd mă uit ?n jur prind curaj"
cred ca cei de la dhs s-au plictisit sa vanda pg7 care are un pret destul de mic asa ca s-au gansit sa dea lovitura!o strategie de marketing care ma indoiesc ca ii va umple de bani daca stam sa ne gandit e un pret cu mult peste pretul pietii.mai ales ca sunt lemne de la bty,stiga care se ridica la anumite standarde si nu au acest pret!
Cei care au jucat cu fete DHS varianta national sau provincial, poate ma pot ajuta, care varianta e mai potrivita pentru stilul nostru european, cea cu burete albastru sau cu buretele portocaliu?
Eu am avut H3 national burete portocaliu, am dat cu h3 national burete albastru de cateva ori, H3 NEO burete albastru national si h3 neo burete albastru provincial.
Cea nationala cu burete albastru sarea f tare, fara sa o "tratez" cu ceva, cea portocalie era mai domoala.
Cel mai mult mi-a placut provinciala cu burete albastru. extraordinara din toate punctele de vedere...
Eu am avut H3 national burete portocaliu, am dat cu h3 national burete albastru de cateva ori, H3 NEO burete albastru national si h3 neo burete albastru provincial.
Cea nationala cu burete albastru sarea f tare, fara sa o "tratez" cu ceva, cea portocalie era mai domoala.
Cel mai mult mi-a placut provinciala cu burete albastru. extraordinara din toate punctele de vedere...
Comentariu