Buna ziua, dat fiind faptul ca pana in prezent am jucat doar cu palete preansamblate, prin urmare sunt incepator in ceea ce priveste setarea unei palete, iar acuma m-am hotarat sa-mi achizitionez o paleta, va rog sa ma sfatuiti, sa va exprimati o parere cu privire la cele doua fete (din titlu) pe care le aduc in discutie, tinand cont ca una din cele doua asi vrea s-o pun pe BH-ul unui lemn Friendship 729 Bomb, iar pe FH vreau sa pun o fata Friendship 729 Sp Transcend.
Mentionez ca in timpul jocului folosesc foarte mult BH-ul cu Chop-uri, topspin, backspin, push-uri, block-uri, loop-uri.
Avand in vedere ca lemnul este unul rapid iar pe FH va fi o fata rapida si pe BH una mai lenta, va rog exprimati-va parerea cu privire la aceasta combinatie, cu preponderenta in ceea ce priveste diferenta de viteza dintre cele doua fete (FH/BH) si care dintre cele doua fete la care ma gandesc pentru BH (Gambler Reflectoid sau Friendship 729 GeoSpin Tacky) e mai potrivita pentru combinatia pe care am prezentat-o.
Va multumesc anticipat,
Cu stima bdant
Mentionez ca in timpul jocului folosesc foarte mult BH-ul cu Chop-uri, topspin, backspin, push-uri, block-uri, loop-uri.
Avand in vedere ca lemnul este unul rapid iar pe FH va fi o fata rapida si pe BH una mai lenta, va rog exprimati-va parerea cu privire la aceasta combinatie, cu preponderenta in ceea ce priveste diferenta de viteza dintre cele doua fete (FH/BH) si care dintre cele doua fete la care ma gandesc pentru BH (Gambler Reflectoid sau Friendship 729 GeoSpin Tacky) e mai potrivita pentru combinatia pe care am prezentat-o.
Va multumesc anticipat,
Cu stima bdant
Comentariu