Care este diferenta intre Tb zlc si Tb zlf?
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Care este diferenta intre aceste 2 lemne?
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
esti interesat in a afla comportamentul acestor 2 palete sau diferenta data de denumirea acestor 2 palete ( compozitia si constructia lor ) ?Boys, be ambitious !
TB ZLC este mai rapid si mai rigid decat TB ZLF.
Nu am jucat cu TB ZLC, dar daca vrei sa vezi parerea mea despre TB ZLF: http://cristi.cionoiu.ro/2011/10/14/...timo-boll-zlf/
Comentariu
senior- 22.nov.2010
- 836
- Aarhus, Danemarca
- 34
Likes given: 0Likes received: 2
ZLC clar mai rapid ca amultart dupa cum am simtit eu e cam asa : ZLC:10 amultard:9.7 ZLF:8.5 ... zlf-ul e facut pt mult topspin si joc pe ft mult efect, ai un dwel time ft mare si e ft controlabil doar ca pretul e mult prea mare... zlc-ul nu imi place de nici o culoare nu am simtit deloc mingea cu el, dwel time ft mic, ft rapid si probabil cine l-ar dori ar juca numa cu fete care sunt mai uzate sa dea numa lovituri drepte si cu putere... cu amultart nu am dat ft mult doar cateva mingi si e gen photino rapid, dwel time ok dar mult prea scump... eu am trecut pe firma galaxy de care sunt ft multumit... ieftine si ft ft bune... singura problema la lemnele astea chinezesti este cu exfolierea lor si faptul ca sunt ft fragile... oricum decat sa cumperi un ZLF sau ZLC second (400-450 lei) iesi de 3-4 ori mai bine cu un galaxy nou (100-150 lei nou)
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 15:52.Procesare...X
Comentariu