Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
La cautare "Topicuri noi" nu mai apar paginile, trebuie sa intri pe prima pagina a topicului, scroll down, si abia in josul paginii te redirectioneaza la ultima pagina.
Modificarile personalizate in vechiul forum, ca de exemplu MAP / Youtube / Facebook video / System thanks /like nu au putut fi importate in versiunea noua.
Rand pe rand le vom instala sau vom folosi modificari alternative.
Asta e tema clasica de VB5. Toate modificarile si imbunatatirile ce le voi instala sunt facute pentru tema default.
PS:
1. Am reactivat smilies si BBcode in postari, [TD][MAP] - google maps, [FB] - filme de pe Facebook, etc.
2. Va puteti loga pe site si cu facebook. Sau cu user / parola. Sau cu email / parola
Era mult mai bine înainte si foarte ușor de utilizat, dar ...
Aștept âmbunătățirile la acestă modificare, poate o să fie alceva față de cum arată acum.
Bataie ,din nou ,pe primele pozitii, amaturistii n-au rabdare sa mai caute si pe urmatoarea pagina d-apoi sa lucreze in excel. Cu cat mai simplu cu atit mai durabil....sanatate!
La prima vedere, aseară, am avut și eu aceiași reacție. Arată nașpa. E greu de butonat.
Și nu era doar din cauze estetice, ci mai degrabă era o frustrare că mi-a fost luată "jucăria" și am primit în loc un substitut pe care nu-l înțeleg și cu care nu sunt obișnuit.
Frustrarea persistă...
Dar,
l-am văzut pe clau butonând toată noaptea - și ăsta nu e un eufemism poziitiv, chiar a stat toată noaptea pe forum (eu n-am dormit azi noapte deloc și el era mereu acolo), citind, raport?nd erori la vBulletin, încercând să rezolve din multitudinea problemelor ca atunci când ne trezim dimineață lucrurile să fie cât mai aproape de cum eram noi obișnuiți.
Am vorbit azi jumătate de oră cu el și mi-a explicat că varianta veche era out-of-date (depășită tehnologic, gen Windows 95) si producea multe erori. Organizatorii de turnee le-au simtit pe pielea lor in ultimul timp, când nu puteau posta listele de înscrieri pentru ca primeau mesajul ca fisierul e prea mare.
O sa mai fie de lucru la aceasta versiune pana o sa i se adauge majoritatea chestiilor functionale cu care eram obisnuiti. Dar incet, incet lucrurile vor reintra in normal.
Poate si viata noastra de zi cu zi.
Fiti rabdatori! Familiarizati-va cu noua vesiune a forumului.
...și Stați acasă!
?n măsura în care acest lucru e posibil.
Trebuie să avem răbdare , deoarece oamenii care stau in spatele acestui forum sunt de apreciat și vor face totul pentru ca acesta să funcționeze în parametrii optimi!
Spor la treabă domnilor!
Comentariu