O întrebare.... Unde se poate posta feedback-ul tranzacțiilor efectuate? Mai precis, dacă am cumpărat sau vândut un produs, unde putem acorda calificative pentru vânzător sau cumpărător, astfel încât sa putem evidenția userii serioși?
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Forum actualizat - eventuale probleme - postati aici
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 9 (0 members and 9 guests)
-
Echipa AmaTur
- 28.dec.2012
- 4672
- Târgoviște, DB
Likes given: 454Likes received: 1343
Din pacate vechiul sistem de rating de calificative comerciale nu mai funcționează pe aceasta versiune a forumului.
Un feedback pozitiv poate fi postat pe pagina userului respectiv, iar pentru cele negative ramane in continuare topicul dedicat:
https://www.tenisdemasa.ro/forum/for...tori-neseriosiClaudiu84 likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
maestru- 02.feb.2012
- 1785
- București
- 72
Likes given: 721Likes received: 1321
Tot " intelept" te percepem noi .... copiii !Blade : Dr. Neubauer Phenomenon
FH : Donic Blue Star A 2
BH : Dermaterialspezialist Kamikaze
Comentariu
1971-2020- 29.iun.2011
- 10932
- Galați
- 53
Likes given: 242Likes received: 808
Clau, s-ar putea reimplementa vechiul sistem cu "Titlu" al unei postari, separat cu o linie de subiectul propriu zis?
Eventual si posibilitatea atasarii unei semnaturi?Blade: Butterfly Amultart; FH: Andro Rasanter R42, BH: Andro Rasanter R37
Comentariu
Postat în original de marcelgiosan Vezi postClau, s-ar putea reimplementa vechiul sistem cu "Titlu" al unei postari, separat cu o linie de subiectul propriu zis?
Eventual si posibilitatea atasarii unei semnaturi?lemn: Waldner Dotec Carbon
fețe: Dignics 05/Dignics 05
Comentariu
organizator tehnic- 18.mai.2015
- 2085
- Străoane, Vrancea
Likes given: 1397Likes received: 963
Aș dori să inserez un video din google drive. Pot pune link-ul și e funcțional, nu reușesc însă să generez acel thumbnail cu insert video. Vreo sugestie în acest sens? Mulțumesc mult pentru răspuns.Lemn: Butterfly Innerforce Layer ALC
FH: Butterfly Dignics 05
BH: Tibhar Grass D.TecS
Comentariu
Postat în original de Mihai905 Vezi postAș dori să inserez un video din google drive. Pot pune link-ul și e funcțional, nu reușesc însă să generez acel thumbnail cu insert video. Vreo sugestie în acest sens? Mulțumesc mult pentru răspuns.
Am incercat sa creez un BBCode pentru Google Drive.
Incercati sa postati video-ul cu ID-ul intre tag-urile GD
Din linkul Google Drive ID-ul e cel bold
https://drive.google.com/file/d/0Bz2mhLHNZaACN2tNcVFTSjhxQeg/view?usp=drivesdklemn: Waldner Dotec Carbon
Comentariu
organizator tehnic- 18.mai.2015
- 2085
- Străoane, Vrancea
Likes given: 1397Likes received: 963
BBcode-ul functioneaza. Pop-out din dreapta sus trimite catre google drive unde se poate vedea filmul full screen. Felicitari pentru implementare!
In masura posibilitatilor am doua sugestii legate de aceeasi chestiune. Prima imaginea de preview este distorsionata, insa nu stiu daca codul permite si ajustarea acesteia. M-am uitat si eu pe net dar nu m-am lamurit. A doua nu functioneaza optiunea full screen, butonul din dreapta jos, dar si aici e aceeasi discutie nu stiu daca este posibila implementarea functiei full screen ca in cazul videoclipurilor de pe Youtube. Oricum problema este rezolvata si felicitari inca o data pentru promptitudine si munca depusa!clau likes this.Lemn: Butterfly Innerforce Layer ALC
FH: Butterfly Dignics 05
BH: Tibhar Grass D.TecS
- Aprecieri 1
Comentariu
Data de naștere nu se poate edita și dacă nu era setata înainte de update a rămas cu o valoare default de 1/1/1000.
Sent from my VOG-L09 using Tapatalk
Comentariu
Postat în original de Tzupy Vezi postData de naștere nu se poate edita și dacă nu era setata înainte de update a rămas cu o valoare default de 1/1/1000.
https://forum.vbulletin.com/forum/vb...birthday-error
Va pot seta eu manual data nasterii, astept un mesaj privat.Tzupy likes this.lemn: Waldner Dotec Carbon
- Aprecieri 1
Comentariu
1971-2020- 29.iun.2011
- 10932
- Galați
- 53
Buna clau!
Nu e nici o graba, dar scriu acum ca sa nu uit.
Se plang mai multi utilizatori ca nu se pot autentifica pe forum de pe telefon. Din browser, nu cu Tapatalk.
Unuia i-am tot spus ca e "batut in cap", pentru ca la mine merge fara probleme.
Il am acum alaturi pe plaja si i-am luat telefonul la butonat si are dreptate. Pe un Samsung A70 cu Android 10, baga userul si parola si nu se intampla nimic.
Daca ai vreo idee, dupa ce te intorci in tara....
Multumesc anticipat!darksideofthemoon likes this.Blade: Butterfly Amultart; FH: Andro Rasanter R42, BH: Andro Rasanter R37
- Aprecieri 1
Comentariu
Echipa AmaTur- 28.dec.2012
- 4672
- Târgoviște, DB
Nu cred are legatura cu forumul.
Ar fi mai multe de facut:
1. Daca foloseste browserul nativ de la Samsung sa verifice daca il are actualizat la zi
2. Din cate stiu A70 a venit cu Android 9, apoi update la 10; nu toate aplicatiile utilizate anterior se comporta corespunzator, deci sa incerce si un alt browser, eu recomand Opera
3. Mai poate incerca o stergere de cache si data: aplicatii - aplicatia browserului respectiv - memorie - delete cache/delete data (va pierde toate parolele slavate, deci inainte ar trebui salvate in Samsung Pass).
Let me know daca trebuie si alt ajutor.
- Aprecieri 3
Comentariu
1971-2020- 29.iun.2011
- 10932
- Galați
- 53
I-am sters cache-ul, i-am reinstalat Chrome-ul. Nimic!
I-am pus Opera. Merge!
Cum ?i explic toate astea la telefon si lui Florin Govoreanu?
darksideofthemoon likes this.Blade: Butterfly Amultart; FH: Andro Rasanter R42, BH: Andro Rasanter R37
- Aprecieri 1
Comentariu
- 4672
- Târgoviște, DB
Chrome-ul e ciudat, pe langa faptul ca manaca resurse la greu si ocupa loc...nici pe laptop nu il mai am instalat.
Poti sa-i spui ca s-a stricat...Johnny Plaiasu darksideofthemoon like this.
- Aprecieri 2
Comentariu
boboc- 02.ian.2019
- 196
- București
- 39
Likes given: 41Likes received: 24
Sa traiti,
In urma unei remarci la cald, din urma cu cateva luni, m-am trezit cu acces interzis pe tapatalk iar anumite functii de pe site mi-au fost dezactivate. V-am scris si in privat, puteti remedia?
O zi buna.
Comentariu
Vreau sa schimb elementele semnăturii! Inainte intram în Mesje, acolo aveam Semnatura mea, era ok. In noul format,CEAȚĂ totală!clau likes this.Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
- Aprecieri 1
Comentariu
Postat în original de laky Vezi postVreau sa schimb elementele semnăturii! Inainte intram în Mesje, acolo aveam Semnatura mea, era ok. In noul format,CEAȚĂ totală!
Apoi la rubrica "Opțiuni detaliu conversație" clic pe "editeaza semnatura post"clau likes this.Cascavalul este gratuit, doar in capcana pentru șoareci
- Aprecieri 1
Comentariu
Buna ziua. Va rog frumos dacă puteți să-l l ajutați pe Piper Petru din Luna Cluj că nu mai poate să deschidă Tapatalk. Eu nu știu cum să al ajut. Telefon Piper Petru 0756665990. Multumesc
Trimis de pe al meu Digi C2 folosind Tapatalk
Comentariu
- 4672
- Târgoviște, DB
Tapatalk este aplicatie, se instaleaza, se deschide din telefon iar apoi utilizatorul se logheaza cu user si parola.
Cum adica nu poate sa deschida?
Daca a uitat userul si parola noi nu avem cu sa-l ajutam, trebuie facut altul, dar doar utilizatorul poate face asta.
Comentariu
Postat în original de petrecreta71 Vezi postBuna ziua. Va rog frumos dacă puteți să-l l ajutați pe Piper Petru din Luna Cluj că nu mai poate să deschidă Tapatalk. Eu nu știu cum să al ajut. Telefon Piper Petru 0756665990. Multumesc
Trimis de pe al meu Digi C2 folosind Tapatalklemn: Waldner Dotec Carbon
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 09:02.Procesare...X
Comentariu