Am reinstalat Tapatalk
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
aplicatia Tapatalk
Adună
Acesta este un topic important.
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 5 (0 members and 5 guests)
-
aplicatia Tapatalk
Johnny Plaiasu likes this.lemn: Waldner Dotec Carbon
fețe: Dignics 05/Dignics 05Taguri: Nimic
- Blochează
- Aprecieri 1
Echipa AmaTur- 28.dec.2012
- 4671
- Târgoviște, DB
Likes given: 454Likes received: 1343
Postat în original de Bogdan V Vezi post
Am incercat, si tot nu vrea sa mearga. Chiar daca imi apare ca sunt abonat la anumite subiecte, nu mai am nici o notificare de la "tenis de masă" de atunci.
Comentariu
- 4671
- Târgoviște, DB
Postat în original de marcellino Vezi post
Am incercat, si tot nu vrea sa mearga. Chiar daca imi apare ca sunt abonat la anumite subiecte, nu mai am nici o notificare de la "tenis de masă" de atunci.
Trimis de pe al meu LIO-L29 folosind TapatalkUltima editare de Bogdan V; 06.mai.2020, 10:32.
Comentariu
Mie imi functioneaza notificarile pe Tapatalk.
Vedeti sa nu fie oprite din telefon pentru aplicatia Tapatalk.lemn: Waldner Dotec Carbon
fețe: Dignics 05/Dignics 05
Comentariu
maestru- 04.feb.2013
- 1802
- BECLEAN B-N
- 57
Likes given: 465Likes received: 115
Postat în original de clau Vezi postMie imi functioneaza notificarile pe Tapatalk.
Vedeti sa nu fie oprite din telefon pentru aplicatia Tapatalk.LEMN TIMO BOLL ALC, FH TENERGY 64 , BH TENERGY 05HARD
Comentariu
- 4671
- Târgoviște, DB
Postat în original de marcellino Vezi postCe varianta de tapatalk aveti? Pro?
Asa arata la mine partea de notificari:
Pentru o mai mare siguranta dezinstalati si instalati din nou aplicatia Tapatalk. Apoi mergeti in Setari telefon si verificati daca aplicatia are permisiuni sa va notifice.
1. Meniu Samsung:
- mergeti in Setari, apoi Aplicatii
-tastati in bara de sus Tapatalk si intrati in setarile aplicației
- intrati la Notificari si verificati daca sunt activate
2. Meniu Huawei
- mergeti la Setari telefon, Aplicatii
- in urmatorul meniu selectati din nou Aplicatii
- tastati in bara de sus Tapatalk si intrati in setarile aplicatiei
- verificati daca Notificarile sunt activate
Apoi accesati aplicatia Tapatalk, verificati daca urmarirea forumului tenisdemasa.ro este activa:
Intrati apoi in setarile contului de Tapatalk si verificati daca aveti bifate toate casutele la sectiunea Subscriptions and Notifications:
Ar trebui sa mearga.
Comentariu
senior- 28.mar.2016
- 1003
- București
- 46
Likes given: 243Likes received: 613
A reusit cineva sa repare tapatalk-ul? Nici la mine nu mai merge sa primesc notificari... Singurele notificari primite sunt cele de Like si atat... Toate optiunile de notificare sunt setate corect... Atat din setari telefon cat si din aplicatie... Dar atata timp cat primesc totusi notificari pt Like atat pe tel cat si pe ceas tind sa cred ca este o problema din Tapatalk... Pur si simplu ignora ca abonarile la topic-uri...
Exista vreo alta aplicatie asemanatoare cu Tapatalk care merge? Ca bag de seama ca le platesc degeaba... Il foloseam doar pt tenisdemasa.roAurelian Mihail likes this.Blade: Butterfly Lin Yun-Ju Super ZLC
Fh: Butterfly Glayzer
Bh: Butterfly Glayzer 09C
- Aprecieri 1
Comentariu
A aparut o versiune noua de Tapatalk, din pacate nu o pot instala decat peste 8-10 zile cand voi ajunge la un PC.lemn: Waldner Dotec Carbon
Comentariu
Am updatat Tapatalk la ultima versiune disponibila 1.3.6
Daca sunt probleme va rog sa le raportati aici.lemn: Waldner Dotec Carbon
Comentariu
Salut! Știe cineva de ce nu vad in aplicatie tabelele cu grupele, așa cum se vad in browser? Nu știu de unde sa setez
Trimis de pe al meu motorola one vision folosind Tapatalk
T05-ALC-T05
Adrian Gorum
Comentariu
Din pacate Tapatalk nu stie sa interpreteze tabelele.lemn: Waldner Dotec Carbon
Comentariu
Ok, multumesc
Trimis de pe al meu motorola one vision folosind Tapatalk
T05-ALC-T05
Adrian Gorum
Comentariu
senior- 28.mar.2016
- 1003
- București
- 46
Likes given: 243Likes received: 613
Buna ziua!
De foarte mult timp incoace nu mai primim nici o notificare pe Tapatalk de la site-ul tenisdemasa.ro. Daca stau bine sa ma gandesc problemele au inceput sa apara de pe la ultima actualizare majora a site-ului. Cu siguranta este un conflict la mijloc intre aplicatie si forum...
Chiar nu poate nimeni sa refaca aceasta compatibilitate? Forumul din ce am vazut este licentiat (contra cost). Poate cei de acolo pot oferi ceva asistenta.
E pacat ca ani buni Tapatalk a mers fara probleme si acum nu mai primim nici o notificare. Unii dintre noi am cumparat si Tapatalk Pro si acum aplicatia e useless.
Primesc notificari pe Whatsup de la prieteni cand se posteaza un turneu nou cand as putea fi notificat de aplicatie.
Multi dintre noi nu avem timp sa stam oe site sa urmarim topicurile 😞
Sper sa luati in considerare sesizarea mea si sa incercati sa gasiti totusi o solutie!
Multumesc anticipat!
Ps. Am postat intai intr-un alt topic... Ulterior l-am vazut pe acesta...
Trimis de pe al meu VOG-L29 folosind Tapatalk
clau likes this.Blade: Butterfly Lin Yun-Ju Super ZLC
Fh: Butterfly Glayzer
Bh: Butterfly Glayzer 09C
- Aprecieri 1
Comentariu
Postat în original de Constantin Sursilov Vezi postBuna ziua!
De foarte mult timp incoace nu mai primim nici o notificare pe Tapatalk de la site-ul tenisdemasa.ro. Daca stau bine sa ma gandesc problemele au inceput sa apara de pe la ultima actualizare majora a site-ului. Cu siguranta este un conflict la mijloc intre aplicatie si forum...
Chiar nu poate nimeni sa refaca aceasta compatibilitate? Forumul din ce am vazut este licentiat (contra cost). Poate cei de acolo pot oferi ceva asistenta.
E pacat ca ani buni Tapatalk a mers fara probleme si acum nu mai primim nici o notificare. Unii dintre noi am cumparat si Tapatalk Pro si acum aplicatia e useless.
Primesc notificari pe Whatsup de la prieteni cand se posteaza un turneu nou cand as putea fi notificat de aplicatie.
Multi dintre noi nu avem timp sa stam oe site sa urmarim topicurile 😞
Sper sa luati in considerare sesizarea mea si sa incercati sa gasiti totusi o solutie!
Multumesc anticipat!
Ps. Am postat intai intr-un alt topic... Ulterior l-am vazut pe acesta...
Trimis de pe al meu VOG-L29 folosind Tapatalklemn: Waldner Dotec Carbon
Comentariu
Postat în original de MihaiLupu Vezi postEu nu mai primesc de multa vreme notificari de la Tapatalk, dar zic ca tine de aplicatie, nu de forum.
Din pacate problemele sunt de la aplicatie. Si alte forumuri intampina aceeasi problema, s-au facut tickete catre ei dar nu prea le rezolva.
Detalii aici:
https://www.tapatalk.com/groups/tapa...4586-s150.htmllemn: Waldner Dotec Carbon
Comentariu
Postat în original de MihaiLupu Vezi postEu nu mai primesc de multa vreme notificari de la Tapatalk, dar zic ca tine de aplicatie, nu de forum.cata_60 likes this.lemn: Waldner Dotec Carbon
- Aprecieri 1
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 20:58.Procesare...X
Comentariu