Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Topspinul de BH in detaliu
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Deaia dai tu asa bine cu reveruSetup: Timo Boll ZLC + Dignics 05
Însă Dumnezeu Și‑a dovedit dragostea față de noi prin faptul că, pe când eram păcătoși, Cristos a murit pentru noi - Romani 5:8
mi se pare mie sau vin destul de tare australienii din urma cu tenisul de masa ?
ping skills, acum ttedge, si cu asa profesori, cu siguranta gasesc si ei elevi ...
frumos video Grasomega !Boys, be ambitious !
Comentariu
Un video foarte bun si explicativ, cam tot ce isi doreste un incepator ca mine.Multumiri domnului (at)grasomega!
Comentariu
In spatele Ttedge este William Henzell si inca un jucator de top din Australia.
Sunt sigur ca oamenii stiu ce spun - ei joaca tenis in era noastra.
Pingskills au filme foarte frumoase, dar mi se pare ca loviturile lor sunt cam invechite - au miscarile largi. Topspinurile sunt abordate cateodata cu un ritm mai lent - mingea ajunge sa cada si apoi este lovita. In tenisul de masa modern, mingea trebuie lovita repede, in urcare sau in cel mai inalt punct, mai rar in cadere.
Pentru un incepator, nu e problema, isi va regla lovvitura in timp. Pentru unul care nu face cu antrenor, va dura infinit.
Comentariu
organizator local- 23.nov.2009
- 2332
- Agnita
- 65
Likes given: 266Likes received: 365
Postat în original de grasomega Vezi postIn spatele Ttedge este William Henzell si inca un jucator de top din Australia.
Sunt sigur ca oamenii stiu ce spun - ei joaca tenis in era noastra.
Pingskills au filme foarte frumoase, dar mi se pare ca loviturile lor sunt cam invechite - au miscarile largi. Topspinurile sunt abordate cateodata cu un ritm mai lent - mingea ajunge sa cada si apoi este lovita. In tenisul de masa modern, mingea trebuie lovita repede, in urcare sau in cel mai inalt punct, mai rar in cadere.
Pentru un incepator, nu e problema, isi va regla lovvitura in timp. Pentru unul care nu face cu antrenor, va dura infinit.I love table tennis !
Comentariu
Ultima editare de marian oancea; 18.apr.2015, 20:06.Nittaku Acoustic
FH - Xiom Omega V Tour
BH - Xiom Omega V Tour
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 00:34.Procesare...X
Comentariu