M?i oameni buni , cum va mai petreceti timpul,nu va este dor de tenis?Ce credeti ca va urma?
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Despre izolare si COVID-19
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
maestru
- 12.ian.2013
- 2368
- București
- 64
Likes given: 573Likes received: 1291
Ultima editare de Dumitrescu Cornel; 31.mar.2020, 12:16.petrescu liviu likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
Asta nu este pacaleala,azi ma oprit politia sa verifice hirtiile alea de cac.. degeaba,o capra de politista a notat datele pe un caiet dupa care mia zis sa ii arat talonul masinii sa vada doar ITPul masiniidaca masina era furata
Comentariu
maestru- 17.iun.2011
- 1907
- Mioveni
- 68
Likes given: 3532Likes received: 1358
Postat în original de Dantim Vezi postAsta nu este pacaleala,azi ma oprit politia sa verifice hirtiile alea de cac.. degeaba,o capra de politista a notat datele pe un caiet dupa care mia zis sa ii arat talonul masinii sa vada doar ITPul masiniidaca masina era furataBlade: Donic Alligator Combi
FH: Butterfly Dignics 80
BH: Der Materialspezialist Spectre OX
- Aprecieri 4
Comentariu
Postat în original de Dantim Vezi postAsta nu este pacaleala,azi ma oprit politia sa verifice hirtiile alea de cac.. degeaba,o capra de politista a notat datele pe un caiet dupa care mia zis sa ii arat talonul masinii sa vada doar ITPul masiniidaca masina era furataPRIZA TOK likes this.blade : Xiom Hayabusa Z; fh Donic Bluestorm Pro; bh Donic Bluestorm Z2
- Aprecieri 1
Comentariu
maestru- 02.feb.2012
- 1774
- București
- 72
Likes given: 710Likes received: 1317
Multumiri, senior Petrescu pt. acest mesaj optimist !petrescu liviu likes this.Blade : Dr. Neubauer Phenomenon
FH : Donic Blue Star A 2
BH : Dermaterialspezialist Kamikaze
- Aprecieri 1
Comentariu
maestru- 02.feb.2012
- 1774
- București
- 72
Postat în original de petrescu liviu Vezi postClaudiuManoiu likes this.Blade : Dr. Neubauer Phenomenon
- Aprecieri 1
Comentariu
senior- 11.nov.2005
- 857
- Pitești
- 63
Likes given: 129Likes received: 281maestru- 02.feb.2012
- 1774
- București
- 72
Apreciez !Blade : Dr. Neubauer Phenomenon
Comentariu
Din păcate, în acest moment nu este posibil să joci tenis de masă. De aceea, eu și fratele meu am decis să desfășurăm masa din bucătărie și să petrecem timp în carantină.
Comentariu
Postat în original de ilonakaminska80 Vezi postDin păcate, în acest moment nu este posibil să joci tenis de masă. De aceea, eu și fratele meu am decis să desfășurăm masa din bucătărie și să petrecem timp în carantină.
Are adresa IP de Polonia dar face reclama mascata la un site romanesc de mobila.
Evident am inlocuit linkul lui de mobila si l-am banat.marcelgiosan GeluBv like this.lemn: Waldner Dotec Carbon
fețe: Dignics 05/Dignics 05
- Aprecieri 2
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 18:02.Procesare...X
Comentariu