Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Memorialul "DAN LEORDA"- Reghin 12 Mai - Turneu A
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Înțelept
- 25.feb.2008
- 3922
- Deva
- 74
Likes given: 2063Likes received: 1401
Multumim tuturor celor care au postat poze ! Ele au mai alinat putin din suferinta celor ce nu au putut participa la dublul eveniment .
Comentariu
Nu au aparut pozele cu festivitatea de premiere la amatori si poza de grup de la sfarsit!!! Odata am ajuns si eu mai spre varf, tragandu-ma in poza cu barosanii si pozele niciunde! Ii rog pe cei ce au pozat, sa nu intarzie prea mult ca n-o sa am ce arata la nepoti!Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Comentariu
la linkul postat de mine pe pag 10 sunt si poze...asa mai spre final.....
Postat în original de laky Vezi postNu au aparut pozele cu festivitatea de premiere la amatori si poza de grup de la sfarsit!!! Odata am ajuns si eu mai spre varf, tragandu-ma in poza cu barosanii si pozele niciunde! Ii rog pe cei ce au pozat, sa nu intarzie prea mult ca n-o sa am ce arata la nepoti!
Comentariu
Cu tot respectul, dar intre acele poze de la pagina 10 nu sunt cele de la festivitatea de premiereeee!!!Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Comentariu
la acest link sunt poze...sunt foarte multe si de aceea le-am incarcat pe un cont de facebook, iar pozele pot fi vazute de oricine
https://www.facebook.com/media/set/?...3&l=dc90b7c8dd
Postat în original de laky Vezi postCu tot respectul, dar intre acele poze de la pagina 10 nu sunt cele de la festivitatea de premiereeee!!!
Comentariu
Mii de scuze si multumiri pentru poze, dar mi-a scapat butonul cu show more...Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8126
- Brașov
Likes given: 1615Likes received: 3040
FELICITARI PENTRU TOTI CEI PREZENTI, dar in mod special pentru Sterea Viorel . îl astept si la Brașov pentru o finala de revanse pentru Lulu.
Comentariu
Postat în original de Antal Denes Vezi postAsteptam invitatia celor de la Sighet si pana la reintalnire mult tenis si voie buna.Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 22:43.Procesare...X
Comentariu