Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Postare poze pe forum
Adună
Acesta este un topic important.
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Nu se poate face ceva ca pozele de pe forum sa nu mai apara asa prost calitativ ? Mi se pare ca toate sunt foarte sterse si pixelate , nu cred ca toti userii au incarcat poze slabe calitativ ci este ceva din partea forumului .Blade: Butterfly Timo Boll 30th Anniversary Edition
FH: Butterfly Tenergy 05
BH: Butterfly Tenergy 05
Comentariu
Postat în original de Mytro93 Vezi postNu se poate face ceva ca pozele de pe forum sa nu mai apara asa prost calitativ ? Mi se pare ca toate sunt foarte sterse si pixelate , nu cred ca toti userii au incarcat poze slabe calitativ ci este ceva din partea forumului .lemn: Primorac Carbon black tag
fețe: Dignics 05/Dignics 05
Comentariu
Postat în original de Mytro93 Vezi postNu se poate face ceva ca pozele de pe forum sa nu mai apara asa prost calitativ ? Mi se pare ca toate sunt foarte sterse si pixelate , nu cred ca toti userii au incarcat poze slabe calitativ ci este ceva din partea forumului .Blade: Butterfly Timo Boll 30th Anniversary Edition
FH: Butterfly Tenergy 05
BH: Butterfly Tenergy 05
Comentariu
Nu sunt convins ca daca le las mai mari arata mai bine.lemn: Primorac Carbon black tag
Comentariu
Am observat ca de pe anumite IP nu se pot adauga poze. Ieri problema a fost doar pe IP Vodafone. Azi am primit informatii ca unii utilizatori nu au reusit adaugarea de poze nici de pe RDS sau Orange.
O solutie ar fi sa intrati direct pe un site de hosting de poze, gen www.imgbb.com si sa adaugati acolo pozele iar pe forum sa puneti linckul BBCode generat acolo.
Sau puteti adauga poze prin aplicatia Tapatalk.lemn: Primorac Carbon black tag
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 14:32.Procesare...X
Comentariu