Are cineva iarba de vinzare?
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Cumpar iarba....
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Cumpar iarba....
Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX redTaguri: Nimic
Membru Fondator AmaTur- 04.iun.2005
- 1395
- Alesd
- 52
Likes given: 0Likes received: 1
Am eu. Si de mai multe feluri: luheara e cea mai buna........puem discuta daca vrei multa iti dau si cu 500 de lei hectarul dar fara manopera (cosit).
Bun pret. Laky, ia-ti luheara super block de la Filo!
Filo, pe bune, dar de ce este cea mai buna "marca" asta?Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
Membru Fondator AmaTur- 04.iun.2005
- 1395
- Alesd
- 52
Likes given: 0Likes received: 1
Postat în original de VISCOBun pret. Laky, ia-ti luheara super block de la Filo!
Filo, pe bune, dar de ce este cea mai buna "marca" asta?
Comentariu
Postat în original de VISCOBun pret. Laky, ia-ti luheara super block de la Filo!
Deci nu iarba!!! Mai baieti, asa va pricepeti la materiale sportive?Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Comentariu
Postat în original de lakyPostat în original de VISCOBun pret. Laky, ia-ti luheara super block de la Filo!
Deci nu iarba!!! Mai baieti, asa va pricepeti la materiale sportive?Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
Postat în original de triumpham eu o iarba feint long II -40 leiLevi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Comentariu
Coordonator Onorific- 30.aug.2006
- 1103
- București,Reghin
- 38
Likes given: 0Likes received: 24
Postat în original de lakyIarba, la fel ca si celelalte fete antitopspin "omoara" tenisul de masa. Daca ar fi dupa mine, ar trebui interzise!Nimic nu este mai frumos decit un topspin sanatos iar mingile venite aiurea "ingroapa" jocul. A juca cu astfel de fete e echivalent cu a incalta bocanci de schi intr-o sala de bal. Rezultatul nu inseamna sacrificarea frumusetii jocului in detrimentul spectacolului. Asta este parerea mea, si nu cred ca mi-o voi schimba vreodata.
Comentariu
Postat în original de leordarares
Postat în original de lakyIarba, la fel ca si celelalte fete antitopspin "omoara" tenisul de masa. Daca ar fi dupa mine, ar trebui interzise!Nimic nu este mai frumos decit un topspin sanatos iar mingile venite aiurea "ingroapa" jocul. A juca cu astfel de fete e echivalent cu a incalta bocanci de schi intr-o sala de bal. Rezultatul nu inseamna sacrificarea frumusetii jocului in detrimentul spectacolului. Asta este parerea mea, si nu cred ca mi-o voi schimba vreodata.
este de 1.1 si e rosieTB ALC/05FX
Comentariu
Postat în original de triumphPostat în original de leordarares
este de 1.1 si e rosie
a maturat podeaua cu mine la primul amatour din ciuc, lasandu-ma plin de frustrari, maraind a neputinta. De ce n-ar fi invers? Bocancii de schii sunt bineveniti pe picioarele tale si pe bataturile adversarilor..... in pantofi de bal. Sa-i auzi cum racnesc si te injura...la 3-0 pentru tine!Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Comentariu
Iarba nu are nimic nesportiv sau perfid. Necesita doar putin efort pentru a intelege cum "functioneaza" si poate fi "anihilata" usor. Putini sunt dispusi sa fac putinul efort necesar.
Cei care critica jocul cu iarba habar n-au cat e de dificil de jucat cu ea. Majoritatea utilizatorilor de iarba pot juca decent cu fete "normale". Afirmatia inversa e cel putin discutabila.
Eu, ca utilizator de iarba, mereu am apreciat pe cei care jucand cu mine, ma bat fara sa comenteze ca "daca ai juca cu fețe normale...etc".Blade: Donic Defplay Senso
FH/BH: Stiga Chop&Drive
BH/FH: Stiga Destroyer
Comentariu
O ierarhizare calitativa neoficiala si subiectiva a "ierburilor" se gaseste la:
http://members.pcug.org.au/~dean/lp-rubbers.html
RANKINGS
For an away-from-the-table game (mid to long distance chops, mixed with occasional blocks, pushes and attacks), I would rank the above rubbers roughly as follows:
1.Stiga Destroyer
2.Double Fish 1615
3.Butterfly Feint Long II
4.TSP Curl P1R
5.XuShaoFa 989
6.Double Happiness Fog / Cloud and Fog
7.Friendship 755
8.Yasaka Phantom 008
9.Dr Neubauer Scalpel
10.Hallmark Dr Neubauer Super Special
11.Double Happiness C8
12.Hallmark Dr Neubauer Super Defence
13.Joola Fakir
14.Tibhar Extra Long
16.Tibhar Grass Spezial 3000
17.Friendship 563
18.Donic Piranja 2 Original
19.Tibhar Grass Devil
20.Friendship 837
21.Andro Clou
22.Globe 979
For a close-to-the-table game (blocks, pushes and attacks, mixed with occasional away-from-the-table chops), I would rank the above rubbers roughly as follows:
1.Hallmark Dr Neubauer Super Special*
2.Friendship 837
3.Double Happiness Fog / Cloud and Fog
4.Friendship 755
5.Dr Neubauer Scalpel*
6.Tibhar Grass Devil
7.Double Happiness C8
8.Double Fish 1615
9.Stiga Destroyer
10.Butterfly Feint Long II
12.Joola Fakir*
13.XuShaoFa 989
14.Globe 979
15.Andro Clou
16.Friendship 563
17.TSP Curl P1R
18.Donic Piranja 2 Original
19.Tibhar Grass Spezial 3000
20.Tibhar Extra Long*
21.Yasaka Phantom 008
22.Hallmark Dr Neubauer Super Defence [but note the no-sponge version would probably rank much higher]
Eu am ales Stiga Destroyer care pentru jocul la distanta de masa e ierarhizata aici pe locul 1, iar pentru jocul langa masa pe locul 9. Mie mi se pare cea mai versatila insa necesita timp pentru a scoate din ea tot ce poate. De asemenea, Stiga Destroyer e intre ierburile care vor ramane aprobate de ITTF si dupa iulie 2008. Ar fi util ca cel care intentioneaza sa joace cu iarba sa joace periodic si cu fete normale si, foarte important, sa joace cu o paleta normala contra fetei cu iarba pentru a simti ce dificultati pune iarba adversarului.Blade: Donic Defplay Senso
FH/BH: Stiga Chop&Drive
BH/FH: Stiga Destroyer
Comentariu
Ai dreptate, numai ca, jucatorii cu iarba sunt putini si "scumpi la vedere", cel putin pt o mare parte dintre amatorii "soft-isti". Poate face si asta parte dintr-o strategie generala. De ce sa-i "citesti"? Mai bine apar numai pe la concursuri, rad ce pot si fuga inapoi la cutie. Nu cred ca sunt dispusi sa transpire cu tine pana la epuizare, ca asta nu-i in favoarea lor!Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
Re: Cumpar iarba....
stie cineva o iarba ox la care jocul sau sa nu fie prin bloc la masa?mai exact prin impingerea bilei(nu chop)undeva la semi-distanta de masa.multumesc.Poți vorbi neintrebat dar nu intreba nevorbit.
Comentariu
Re: Cumpar iarba....
Am eu un Tibhar Extra Long ox rosu in perfecta stare, da-mi un mp.Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 22:35.Procesare...X
Comentariu