Buna. Poze cu lemnul Klampar?
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
HADRAW VK. Yasaka Extra. Andro J. M. Saive. Linghui Racket.
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 6 (0 members and 6 guests)
-
Se pare ca traversam o perioada de vadita devalorizare a materialelor, cum a zis si un coleg de pe forum, are dreptate. Lemne de calitate sunt la un pret foarte mic, intrucat ar trebui sa aibe mult mai mare valoare. In fine.
Zlf, 450. Daca nu se da, in scurt timp se retrage de la vanzare.Mihai Popescu-Apreotesei likes this.Kiss
- Aprecieri 1
Comentariu
organizator tehnic- 18.mai.2015
- 2085
- Străoane, Vrancea
Likes given: 1397Likes received: 963
Asa este, eu cred ca devalorizarea va continua până la anunțarea reluării competițiilor. Lumea joacă foarte puțin, care pe unde apucă, iar lipsa concursurilor e demotivantă în a cumpăra materiale.Lemn: Butterfly Innerforce Layer ALC
FH: Butterfly Dignics 05
BH: Tibhar Grass D.TecS
Comentariu
Yasaka Extra special, 94 g. 140 lei.
Andro J. M. Saive, 90 g. 200 lei. Rar se mai gaseste.
Paleta Linghui, 97g, pentru cunoscatori. Unic, nu stiu daca mai exista o paleta ca asta. 97g, 300 leiKiss
Comentariu
Butterfly Kong Linghui Special. Impecabil. Revin cu poze. Cred ca lemnul nu trebuie prezentat. Maner St. Pret: 800 lei.Kiss
Comentariu
senior- 01.apr.2019
- 351
- Cluj-Napoca
Likes given: 10Likes received: 58
Buna. Va intereseaza un schimb Butterfly Hadraw VK cu niste fete noi, sigilate Xiom Sigma I Pro? Are un lemn identic fiul meu si i-ar prinde bine unul de rezerva. Multumesc
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 19:19.Procesare...X
Comentariu