Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Sistem de RANK-uri si Titluri pe forum
Adună
Acesta este un topic important.
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Sistem de RANK-uri si Titluri pe forum
lemn: Primorac Carbon black tag
fețe: Dignics 05/Dignics 05Taguri: Nimic
- Blochează
Reputația primita din "Imi place" la postari NU SE CALCULEAZA MOMENTAN decat la seniori/maestri si intelepti.titlu reputație vechime Nr posturi boboc 0 0 zile 0 cadet 0 >30 zile >10 junior 0 >90 zile >50 senior 1 >365 zile >150 maestru 10 >1000 zile >1000 ințelept 23 >3000 zile >2000
Organizatori de turnee - utilizatori care au organizat turnee în ultimii doi ani. în plus față de alți utilizatori, au dreptul de a edita posturile în secțiunea AmaTur, cu scopul de a putea actualiza listele de înscriși, clasament, etc.lemn: Primorac Carbon black tag
fețe: Dignics 05/Dignics 05
De iepuras pot sa primesc si eu prima inscriere Dantim .......de pe forumsi sa renunt la asta.....ai vazut ce copil cuminte sint....ce zici
- Aprecieri 3
Comentariu
senior- 21.iun.2015
- 1248
- PLOPENI
- 49
Likes given: 6017Likes received: 737
Postat în original de Dantim Vezi postDe iepuras pot sa primesc si eu prima inscriere Dantim .......de pe forumsi sa renunt la asta.....ai vazut ce copil cuminte sint....ce zici
BH: SPINLORD GIPFELSTURM 1.8 mm
Blade: KAZAK
FH: ANDRO RASANTER R47 ULTRAMAX
- Aprecieri 3
Comentariu
Postat în original de Dantim Vezi postDe iepuras pot sa primesc si eu prima inscriere Dantim .......de pe forumsi sa renunt la asta.....ai vazut ce copil cuminte sint....ce zici
Dantim likes this.
lemn: Primorac Carbon black tag
fețe: Dignics 05/Dignics 05
- Aprecieri 1
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 05:03.Procesare...X
Comentariu