Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Iulie.
Am renunțat la concediul din Austria.
Deci: - litoralul românesc și tenis de masă!
Argument: - Dacă nu se limpezește situația până în iulie, va trebui să trăim cu SARS COv-2 în continuare. Vom purta măști, mănuși, nu ne vom mai strânge m?inile s.a, și vom introduce în viața noastră astfel de măsuri, care să ne protejeze cumva..
Eu cred ca pana la 15 iunie sau chiar 1 iulie nu poate fi vorba de reluare a vreunei activitati sportive; nu ma refer la turnee ci la deschiderea salilor pentru a practica sportul. Ridicarea restrictiilor este legata de evolutia pandemiei. Daca numarul de imbolnaviri nu scade la un numar extrem de mic, nu cred ca se vor ridica restrictiile. Poate daca avem noroc prin august sa putem juca turnee de tip B. Turnee de tip A sau A+ nu cred ca se vor putea organiza decat dupa aparitia unui vaccin sau tratament foarte eficient care sa duca la infrangerea pandemiei. Si credeti-ma ca sunt foarte mahnit cand am scris aceste randuri. Imi lipseste tenisul de masa, imi lipseste intalnirea la masa de joc cu familia AmaTur.
Fiind seara Invierii Domnului sa avem totusi credinta si speranta ca se va termina cat mai repede cu aceasta pandemie si ne vom relua cursul obisnuit la vietii.
Paste fericit tuturor!
Previziuni:
- se va începe cu B-uri regionale (după zone, ca la A+ regionale), cu număr mai mic de mese și zile diferite pentru A,H / O,E.
Data începerii turneelor: optimist - octombrie 2020; pesimist - mai 2021.
Sărbători fericite și să trecem cu bine peste tragedia asta planetară!
Previziuni:
- se va începe cu B-uri regionale (după zone, ca la A+ regionale), cu număr mai mic de mese și zile diferite pentru A,H / O,E.
Data începerii turneelor: optimist - octombrie 2020; pesimist - mai 2021.
Sărbători fericite și să trecem cu bine peste tragedia asta planetară!
buna ziua,domnilor ideea sau speranta ca viata de mai inainte sa fie aceeasi este putin gresita.conceptul amatur nu o sa mai existe.apreciativa prieteni si ganditiva la ei ca si cand va sunt aproape in orice week-end.respect maxim tuturor!
Și încă asta nu-i nimic, gurile rele șoptesc ca, de fapt, nici Pământul nu o sa mai existe, ba chiar Sistemul Solar este în pericol și însăși Galaxia tremură ?ngrijorată...
Stay safe și să ne revedem sănătoși la urmatoarele turnee...mai devreme sau mai târziu!
Nu cred ca situatia de fata poate duce la disparitia conceptului AmaTur. Sunt ganduri mult prea pesimiste. Intr-adevar o perioada nu vom putea juca tenis de masă, apoi se vor putea organiza concursuri de mici dimensiuni. Exact cum am scris mai sus, depindem de aparitia unui medicament si a unui vaccin. Deja au intrat in productie medicamente care in perioada de testare au fost foarte eficiente. Lumea se va intoarce la modul de viata de dinainte; trebuie doar sa avem rabdare. Lumea a reusit sa treaca peste ciuma bubonica, peste gripa spaniola si va trece si peste coronavirus.
Toate sunt trecătoare și curând ne vom întâlni la masa de joc! Trebuie să fim optimiști, astfel nu se vor mai deschide nici școlile și nici inteprinderile! Nu cred că acest scenariu este de durată! Sănătate tuturor amaturistilor!
Ultima editare de ClaudiuManoiu; 21.apr.2020, 08:58.
Comentariu