Ratiu Florin-Hunedoara se retrage, probleme medicale...
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu B - CUPA SMILEY 12 - Club 11 Timișoara, 12.05.2011.
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
-
Setup: Timo Boll ZLC + Dignics 05
Însă Dumnezeu Și‑a dovedit dragostea față de noi prin faptul că, pe când eram păcătoși, Cristos a murit pentru noi - Romani 5:8
sper sa ajung si eu NEAGU PETRU din SACALAZ.....multumiri BOGY pentru mesele aduse iar pentru ROMAN B. daca vom juca finala promit sa o cedez pentru tine nu de alta dar JR. trebuie sa stie ca este fiu de campion FELICITARI BOGDANE.....sunt sigur de un spectacol si o atmosfera pe masura.Blade: kiso hinoki VII
Fete:BH Joola samba+ FH Tibhar nimbus sound
tel.0741118700
Comentariu
Postat în original de Antal Denes Vezi postIn finala o sa joace 2X Bogdan/Bogdan,adica M/R!
Fara suparare.
Comentariu
senior- 23.oct.2010
- 423
- Hunedoara, Romania
- 66
Likes given: 10Likes received: 300
aloha dragilor..doresc sa intru si eu cu o urare de bine..,,fericire si multa iubire pentru noul nascut in familia Bogdan..Prietene iti va fi mai greu pina ce ala micul se v-a insura...Acum sfatul meu este daca,tot il faci campion de tenis de masă,invatal si cu muzica buna..o sa-i prinda bine..,mai ales intre turnee,,.Sa ne vedem cu bine la Arad sau unde s-a nimeri..Din Alba Iulia cu traditionala urare....LONG LIVE ROCK AND ROLL
Comentariu
Let's rock and roll...BLADE: Stiga Allround Classic
FH: Stiga Almana Sound
BH: Stiga Neos Sound Synergy Tech
Comentariu
Eliminatorii:
Mandru Bogdan vs. Marta Gheorghe - 3/1.
Saceleanu Bogdan vs. Muntean Radu - 0/3.
Avram Victor vs. Dracea Ciprian - 3/0.
Tincu Catalin vs. Roman Bogdan - 1/3.Ultima editare de Bogy; 12.mai.2012, 15:11.BLADE: Stiga Allround Classic
FH: Stiga Almana Sound
BH: Stiga Neos Sound Synergy Tech
Comentariu
Un turneu foarte reusit cu multi participanti foarte buni,de mare caracter si cu mult suflet..... nu cred ca exista multe turnee de tip B cu o asemenea atmosfera frumoasa, unde oamenii sa se simta atat de bine indiferent de la ce distanta vin,si indiferent daca castiga sau pierd raman totusi prieteni pana la sfarsit.Sincer Bogy cred ca esti unic la organizarea turneelor de tip B atat de frumoase si cu atata suflet pus,speram sa reusesti pe viitor sa gasesti o sala sa poti sa-ti demonstrezi calitatile tale nemaipomenite de organizator si la turnee A sau de ce nu si A+ , sunt sigur ca vei face minuni si acolo pentru ca ai toate atuurile,multi pot confirma asta.
Bogy esti tare........ mi-as dori din suflet ca altii sa se uite si sa invete din astfel de turnee frumoase Felicitari bogy,tizul tau Roman,fratelui tau Radu,premiantilor de pe podium si nu in ultimul rand tuturor actorilor care au jucat in acest frumos film numit "Smiley 12".Cat mai multe in continuare Bogy... si sanatate la toti ca asta ii cea mai importanta
Comentariu
Înțelept- 01.apr.2009
- 6058
- Brașov, Romania, Romania
- 66
Likes given: 29Likes received: 43
Felicitari pentru realizarea acestui turneu,atat organizatorilor,colaboratorilor,sponsorului si in mod special participantilor.
Cat de aproape am fost cu pronosticul,fara suparare si bafta sa realizati cat mai des aceste evenimente.
Comentariu
Coordonator Onorific- 29.oct.2009
- 4683
- Arad
- 43
Likes given: 163Likes received: 402
Vreau sa completez spusele lui Victor cu o remarca: Nu degeaba Tizu meu, a denumit fiecare turneu "Cupa Smiley" oare de ce?
Pt simplu fapt ca la turneele organizate de el toti participantii rad, se simt bine, petrec clipe frumoase.
Si pe langa asta, daca ma gandesc bine, la Bogy nu a fost niciodata vreun scandal, sau vreo divergenta la masa de joc
Toti joaca cu placere. Si asta eu consider mare lucruBlade: VECHITURA CU 70 LEI
FH: FATA DE ROATA DE MASINA
BH: PIAPTAN CU EFECTE SECUNDARE
Comentariu
Coordonator Onorific- 29.oct.2009
- 4683
- Arad
- 43
Likes given: 163Likes received: 402
In alta ordine de idei, vreau sa va multumesc tuturor colegilor pt aplauzele acordate pt micutul David, si pt urarile de bine care mi-au fost aduse, sunteti niste oameni minunati.Blade: VECHITURA CU 70 LEI
FH: FATA DE ROATA DE MASINA
BH: PIAPTAN CU EFECTE SECUNDARE
Comentariu
...cred ca s-a spus tot ce se putea in cuvinte, eu as mai avea o rugaminte pentru Ionut si Bogy, sa postati pozele ce ati facut la turneu )Setup : Tenergy 05 | Viscaria | Tenergy 64 FX
Lume multa, oameni putini...
Comentariu
Eu m-am simtit extraordinar ca de fiecare data si voi incerca tot timpul sa ajung cat mai des la turneele lui Bogy. Felicitari tuturor pt atmosfera!Setup: Timo Boll ZLC + Dignics 05
Însă Dumnezeu Și‑a dovedit dragostea față de noi prin faptul că, pe când eram păcătoși, Cristos a murit pentru noi - Romani 5:8
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 14:45.Procesare...X
Comentariu