Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Kreanga Carbon

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Kreanga Carbon

Salut, ce pareri aveti despre Kreanga Carbon? Ce experienta de joc/stil trebuie sa ai ca sa poti juca cu el?
    Am citit despre el ca , cu toate ca e foarte rapid "has an all blade feel", si ca are control/speed ratio foarte bun. Ma gandesc sa-mi iau un lemn nou in ceva timp, si analizez ce sa iau.. Cum sant Primorac Carbon,Boll Spirit comparate cu Kreanga Carbon? Care ar fi o alegere mai buna si din ce punct de vedere?

P.S. Ce shtiti despre stiga Hybrid Wood?

Multumesc.

Re: Kreanga Carbon

Postat în original de RedBull
    Care ar fi o alegere mai buna si din ce punct de vedere?
    Tibhar Samsonov Carbon - mai ieftin , foarte rapid si un lemn exceptional ( straturi lemn Ayous + 2 carbon ) . Un lemn subevaluat ,dar cu un feeling excelent. L-am avut , l-am vandut am rezistat doar o saptamana si l-am luat din nou . Atentie ce pui pe el ! E foarte rapid , in clasa lui Gergely Carbon ... Eu joc cu fete kinezesti mai tari si mi se potriveste ca o manusa. Cu Desto F2 nu am putut sa joc cu el aveam dwell-time foarte mic...
    Blade DHS PG 2
    FH: DHS Hurricane 3
    BH: Stiga Airoc Astro M

Comentariu

Multumesc, unde se poate gasi tibhar in Romania?
      Joaca cineva de aici cu Kreanga Carbon?

Comentariu

Da sunt cativa aici care joaca cu Kreanga Carbon... dar inainte de a-ti raspunde mai "sapa" un pic pe acest forum si in mesajele noastre mai vechi vei gasi cateva raspunsuri pe care probabil inca nu le-ai citit. Nu este o paleta pentru incepatori, asta e clar.
        Daca iti "faci temele" vei avea ocazia sa-l si probezi pe al meu. Cauta-ma pe mp. Succes !

Comentariu

kreanga

este un lemn dintr-o generatie noua.control foarte bun +viteza super.Atentie la lipit insa.
          blade Kreanga Carbon
          fh. tibhar tibhar super defence 1.6
          bh.feint long 3 0.5

Comentariu

Postat în original de RedBull
            Multumesc, unde se poate gasi tibhar in Romania?
            Joaca cineva de aici cu Kreanga Carbon?
            Tibhar si Butterfly sunt la Buzău, vezi oferta undeva pe forum ...
            Blade DHS PG 2

Comentariu

Multumesc, Vali. Alte pareri?

Comentariu

Daca esti incepator nu iti recomand nici unul din lemnele mentionate mai sus.Primorac Carbon este dupa mine cel mai bun lemn cu carbon de la Butterfly insa e pt cei care au mana si simt acest lemn si binenteles experientza.Timo Boll Spirit este iar un lemn exceptional ...este de fapt o relansare a modelului Viscaria.Kreanga Carbon este f rapid si el.
                Daca ai ceva experientza si vrei neaparat un lemn dintre cele 3 iti recomand Boll Spiritu pt ca are control mai bun decat celelalte.

Comentariu

Salt

Salutare

Cam mare saltul de la Schlager Inspire la Kreanga Carbon, nu recomand.

Tehnica de lovire difera, timpul de acomodare e mare si inca mai ai multe de invatat.

Timo Boll Spirit e destul de rapid si el dar mai controlabil, acum depinde si ce lemn iti pica in mana pentru ca difera, lemnul e o fibra nu merge duplicat in serie...

Incearca mai degraba ceva tot lemn, fara carbon, dar cu fete mai rapide, dar care sa nu aiba burete tare gen Bryce sau G2, incearca eventual la cineva sriver g2 FX. Poti sa incerci sa schimbi doar fetele si sa pastrezi lemnul, ca o prima etapa.

Succes
                  Lemn: XIOM ZETRO Quad OFF Zylon/Aramid/Carbon
                  Forhand: Donic BF M2 Max Backhand: Donic BF M3 2.0 mm
                  Oricine se joaca insa putini joaca...

Comentariu

Depinde de ce vrei , daca vrei lemn diferit de al tau nu lua Spiritu ca e ca si viteza tot pe acolo. Daca vrei ceva mai viteza ia un OFF+. Mai depinde si de ce stil ai tu de joc. Daca joci mai cu efecte s-ar putea cu un carbon OFF+ sa pierzi din kestia asta, altfel daca joci mai pe smash si pe contre e ok si un carbon OFF+ cu fetele tale.
                    Nu conteaza atata daca lemnul are carbon sau nu. Am vazut carboane destul de flexibile , iar ca un exemplu cunoscut pentru mai multi Grubba Carbon e un lemn lent desi contine carbon.

Eu personal nu sufar sa joc cu lemne flexibile, ci cu carboane foarte "stiff" si cu fete tari (pentru ca joc cu mult efect prefer fetele chinezesti lipicioase). Nu imi place feelingu pe care mi-l da reactia paletei la contactul cu mingea (mai ales la schimburile tari) daca lemnul e flexibil...De asemenea nu imi place nici cum se "scufunda" mingea in fetele soft - am senzatia ca joc cu un paket de vata lipit de lemn

Ca sa mai adaug ceva Mazunov de la Butterfly este mai rapid si mai rigid decat unele lemne ce contin carbon. Carbonul este folosit mai mult pentru marirea "sweet-spotului" paletei, dar si aici exista exceptii asa ca si asta e discutabil ...
                    Cel mai bun lucru e sa experimentezi in continuu pana gasesti combinatia perfecta - trebuie sa gasesti combinatia perfecta pentru stilul tau , iar nu sa iti adaptezi stilul la o anumita combinatie.Asta nu inseamna sa joci o zi cu o anumita combinatie si sa o skimbi, ci sa acorzi un anumit timp de gratie pentru fiecare incercare.
                    Blade DHS PG 2

Comentariu

Multumesc tuturor pentru sfaturi! Daca mai aveti sugestii, mai scrieti.

Comentariu

Schlager Inspire este un lemn extraordinar care are suficienta viteza. Eu am jucat cu oponenti care dadeau smashuri imparabile, unul dupa altul, cu el. Toti alergam dupa viteza, dar nu intotdeauna este bine. La aceiasi oponenti, eu pierd cand joc cu material rapid si castig atunci cand joc cu unul moderat. Daca simti totusi nevoia de viteza mai mare upgradeaza numai fețele, asa cum spune si Makarone, caci feeling-ul lemnului ala nu-l mai intalnesti usor.
                        Lemn- Bty Viscaria
                        FH - TENERGY 05
                        BH - TENERGY 80

Comentariu

buna.joc tenis de 5 ani am 14 ani.am un lemn killerspin kido 7R OFF+ dar nu sunt prea multumit de el.as vrea sami fac o paleta noua si as vrea sa-mi schimb lemnul.ce imi recomandati,butterfly kreanga carbon sau schlager-ul?mersi mult.[/b]
                          Lemn: Stiga Ebenholz NCT V
                          FH: Butterfly Tenergy 64 2.1
                          BH: Butterfly Tenergy 64 2.1

Comentariu

Kreanga Carbon nu cred ca se mai fabrica,poate gasesti unu SH

Comentariu

Daca vrei sa faci un upgrade reusit incerca sa iti iei prima data un lemn allwood mai ofensiv(mai ales ca nu sunt nici foarte scumpe) care sa iti ofere si ceva simt al mingii . Functie de preferintele de ordin personal si de stilul de joc, mai agresiv/pasiv, cu mult efect sau cu multe smash-uri, poti sa il iei mai rigid sau mai flexibil, mai gros sau mai subtire, etc. Aici ai o gama intreaga de lemne de la cele hinoki gen Kisho Hinoki V/VII, Nittaku Septear, la cel cu straturi diferite gen Stiga Clipper Wood, Offensive CR, Yasaka MA lin Extra Offensive( ceva mai scump Nittaku Acoustic),etc. si daca esti pregatit chiar Mazunov. Daca simti totusi ca vrei totusi ceva "mai tare" incearca intai ceva din gama arylate-carbon gen Timo Boll Spirit/Alc/Maze/Kong Linghui Special sau ca ultima solutie Primorac Carbon(cum spunea si Teodorus niste lemne foarte reusite desi sunt compozite). Bafta.
                              Blade: Viscaria, FL
                              fh: T05, 2,1 mm, black
                              bh: T05, 2,1 mm, red

Comentariu

joc tare,offensiv...ma gandeam la un primorac sau Schlager cu tenergy 25 ce ziceti?care tenergy e cel mai bun(rapid)?mersi de sfaturi.

Comentariu

Cel mai rapid e T64.
                                  Lemn- Bty Viscaria
                                  FH - TENERGY 05
                                  BH - TENERGY 80

Comentariu

si as vrea sa va mai intreb daca merita sa dau killerspinul pe un gruba ALL+?

Comentariu

Daca joci foarte ofensiv trebuie sa te gandesti mai intai la o paleta care sa faca asta(Mazunov este un lemn dupa parerea mea clar OFF+), nu neaparat ceva compozit si probabil pentru inceput ceva fete mai "potolite". Combinatia Primo/Schlager cu T25 mi se pare "racheta" ... dar tu stii mai bine .

Comentariu

Postat în original de flash
                                        Daca joci foarte ofensiv trebuie sa te gandesti mai intai la o paleta care sa faca asta(Mazunov este un lemn dupa parerea mea clar OFF+), nu neaparat ceva compozit si probabil pentru inceput ceva fete mai "potolite". Combinatia Primo/Schlager cu T25 mi se pare "racheta" ... dar tu stii mai bine .
                                        Am 2 Mazunov : unul de prin anii 90 (cu Kreanga si Csilla Batorfi pe cutie) ,feeling de lemn , OFF/OFF+ si unul cu serie de asta nou tare ca tabla OFF+ clar si feeling de carbon. In skimb ambele sunt grele (cel veki are 99 grame , cel nou 103) - atentie ce fete puneti pe Mazunov.
                                        Blade DHS PG 2

Comentariu

da astea mazunov is grele si mie nu mi-au prea placut , ca nu aveau control desi is allwood

Comentariu

Asa ca alternativa, pentru ca Mazunov e destul de greu de controlat desi e allwood si dupa parerea mea, un lemn care mi-a placut foarte mult Korbel SK7. Are viteza si forta mai mult decat suficiente insa are si un control foarte bun, probabil datorita faptului ca e mai soft.

Comentariu

Mazunov are control ,. doar ca este un lemn mai deosebit, trebuie sa ii dai timp , sa te obisnuiesti cu el. Este foarte bun la topspin si efecte doar sa te tina balamalele.
                                              Blade DHS PG 2

Comentariu

Procesare...
                                              X