Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Stiti cum este ... fiecare cu apasarile lui . Concret, fetele Donic Acuda pot avea 1.8, 2.0 si max. Am auzit mai multe variante dar nicaieri nu am vazut negru pe alb - cat este acest max?
Stiti cum este ... fiecare cu apasarile lui . Concret, fetele Donic Acuda pot avea 1.8, 2.0 si max. Am auzit mai multe variante dar nicaieri nu am vazut negru pe alb - cat este acest max?
Merci mult!
Max inseamna ca burete+cauciuc = 4mm, deci depinde de grosimea topsheet-ului, dar se invarte in jur de 2.2, 2.3.
Merci mult!
Max am eu pe un Acuda S3. Grosimea buretelui este de 2,3 mm
Max inseamna ca burete+cauciuc = 4mm, deci depinde de grosimea topsheet-ului, dar se invarte in jur de 2.2, 2.3.
Exact asa. Daca topsheetul are pips-ii scurti si este subtire, atunci max poate fi chiar 2,4mm. Erau de la Stiga ceva fete pentru lipirea cu speedglue cu 2,4.
Comentariu