Poate reuseste cineva sa ma lamureasca...precizez ca nu am alt anunt activ
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
De ce nu pot posta un anunt de vanzare a unor produse????
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
-
De ce nu pot posta un anunt de vanzare a unor produse????
Nittaku septear black tag/baracuda/baracuda
"Si cand va veni dusmanul/Sa va ia pamant de drept/Romani,scuturati gorunul/Din mormant sa ma destept!" Avram IancuTaguri: Nimic
pai posteaza-l la rubrica Anunturi vanzari-cumparari, mi se pare ca e a 3a de la coada, de la deschiderea forumului.
daca nu-ti reuseste, ia legatura cu CLAU, e administratorul forumului, sigur iti va da sfatul care iti trebuie !Boys, be ambitious !
Ce sa mai iau legatura,am primit un raspuns cum ca nu am voie sa postez un anunt pt 60 de zile!!! L-am postat la sectiunea echipament...Nittaku septear black tag/baracuda/baracuda
"Si cand va veni dusmanul/Sa va ia pamant de drept/Romani,scuturati gorunul/Din mormant sa ma destept!" Avram Iancu
Comentariu
Postat în original de jhon Vezi postCe sa mai iau legatura,am primit un raspuns cum ca nu am voie sa postez un anunt pt 60 de zile!!! L-am postat la sectiunea echipament...
Un user nu poate posta decat 1 anunt de vanzare si unul de cumparare pe durata a 60 zile.
Daca aveti produse pe care doriti sa le vindeti,adaugati poze si informatii in topicul pe care il aveati de vanzare pentru alte produseLemn:Butterfly Liu Shiwen
FH: Tenergy 05
BH: Dignics 05
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 08:54.Procesare...X
Comentariu