Felicitări organizatorilor și medaliaților Gheorghiță Vasile, Tătaru Tiberiu, Matei Mircea, Marinescu Nelu !
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Cupa Odin, Târgoviște - 25/26.07.2020
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests)
-
senior
- 06.feb.2018
- 208
- Targu Jiu
- 47
Likes given: 55Likes received: 122
Un concurs frumos ! La cat mai multe va doresc !!!
- Aprecieri 3
Comentariu
senior- 20.nov.2017
- 1054
- 50
Likes given: 621Likes received: 842
Tataru Tiberiu! Felicitari pentu podium! Esti o nuca tare! Cu putina concentrare mai multa / care sunt 100% ca o ai! Reuseai sa fi sus sus sus!( tot timpul in finala exista un invingator si un invins! Ai ajuns in finala! Si e foarte bine) Dar e foarte bine ca ai reinceput miscarea! Ca sa joci o finala e de munca! Feliciatari pentru evolutia ta! Felicitari organizatorilor care ne faciliteaza posibilitatea intilnirilor in AMATUR! Bravo!
- Aprecieri 3
Comentariu
senior- 06.feb.2018
- 208
- Targu Jiu
- 47
Likes given: 55Likes received: 122
Postat în original de Mitar Marius Tiberiu Vezi postTataru Tiberiu! Felicitari pentu podium! Esti o nuca tare! Cu putina concentrare mai multa / care sunt 100% ca o ai! Reuseai sa fi sus sus sus!( tot timpul in finala exista un invingator si un invins! Ai ajuns in finala! Si e foarte bine) Dar e foarte bine ca ai reinceput miscarea! Ca sa joci o finala e de munca! Feliciatari pentru evolutia ta! Felicitari organizatorilor care ne faciliteaza posibilitatea intilnirilor in AMATUR! Bravo!Mitar Marius Tiberiu likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
Felicitari medaliatior....si mai ales lui Mircea si Nelu...Targoviștea e fruntea!
- Aprecieri 3
Comentariu
maestru- 02.feb.2012
- 1775
- București
- 72
Likes given: 712Likes received: 1317
Iertata fie-mi divagatia ... Dl Tataru a venit cu sotia , DL. Bence cu mamica , etc., etc. Am primit netz-uri si filee cu nemiluita ... C'EST LA VIE ! Fiind balanta , nu pot sa nu va spun vestea buna : MI S-A INTORS FIUL DIN TARA GALILOR !Blade : Dr. Neubauer Phenomenon
FH : Donic Blue Star A 2
BH : Dermaterialspezialist Kamikaze
- Aprecieri 7
Comentariu
maestru- 02.feb.2012
- 1775
- București
- 72
Likes given: 712Likes received: 1317
Postat în original de Tataru Tiberiu Vezi postVa asteptam impreuna la urmatorul turneu ! )Tataru Tiberiu likes this.Blade : Dr. Neubauer Phenomenon
FH : Donic Blue Star A 2
BH : Dermaterialspezialist Kamikaze
- Aprecieri 1
Comentariu
organizator principal- 15.oct.2016
- 1326
- Târgoviște
Likes given: 1321Likes received: 1669
Postat în original de mihais mioveni Vezi post
Nene Gigi, eu nu pot participa la acest turneu, asa ca iti predau sarcina de a ocupa un loc pe podium! Succes organizatorilor si participantilor!darmaz ion likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 12:20.Procesare...X
Comentariu