Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

VREAU UN SFAT

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• VREAU UN SFAT

Sunt jucator amator de tenis, joc de vreo 5 ani de 2-3 ori pe saptamana dar as vrea sa trec de la paletele din comert (stiga effect, killerspin smash) la ceva mai performant.Unde pot gasi ajutor ? stiti vreun site romanesc sau ma poate consilia cineva ?

http://stiga-tenis.ro/
    Blade DHS PG 2
    FH: DHS Hurricane 3
    BH: Stiga Airoc Astro M

Comentariu

Cei de la stiga-tenis.ro sunt foarte ok dar daca doresti o paleta "preparata" o sa trebuiasca sa gasesti pe cineva care sa iti lipeasca/taie fetele si eventual sa iti lacuiasca lemnul. Din pacate ei nu ofera inca aceste servicii.

Comentariu

-iei tot de acolo niste lipici , daca vrei lac poti si ala tot de acolo daca nu e bun si fixativu de par si te pui pe treaba
        -aici gasesti si filmulete cum se face http://www.colestt.com/howto.php
        - singur am lipit si io si nimeni nu m-a ajutat decat cu sfaturi de aici de pe forum

Nu e mare branza lipitu , fiti barbati ce dreacu ! :P
        Blade DHS PG 2

Comentariu

am inteles treaba cu lipitul fetelor dar ma intreb la ce interval se face operatiunea si daca exista vreu lipici care sa tina macar o luna.Ce nu inteleg e cum se dezlipesc fetele de pe paleta fara sa le distrugi ?

Comentariu

"Regular glue" adica lipiciul cu o cantitate de solventi mai mica e mai trainic. Lipiciul de palete nu se intareste ca si aracetul , fetele se desprind usor de pe lemn
            Blade DHS PG 2

Comentariu

M-am lamurit cum e treaba cu lipiciul, ce marca imi recomanzi pentru o lipire de lunga durata ?mai am o neclaritate , fetele care se gasesc de cumparat pe diverse site-uri se vand la pereche sau la bucata?Io nu am comandat vreodata asa ceva si nici detalii privind acest aspect nu am vazut .!!!

Comentariu

inca ceva .Ce inseamna MAX atunci cand comanzi grosimea buretelui ca in unele locuri am vazut grosimea de 2,5 iar in alte locuri ( dar aceeasi fata)scria 1,5 1,8 2.0 2,2 si max ???Lamuriti-ma

Comentariu

Postat în original de alecsu
                  M-am lamurit cum e treaba cu lipiciul, ce marca imi recomanzi pentru o lipire de lunga durata ?mai am o neclaritate , fetele care se gasesc de cumparat pe diverse site-uri se vand la pereche sau la bucata?Io nu am comandat vreodata asa ceva si nici detalii privind acest aspect nu am vazut .!!!
                  la bucata, adica trebuie sa iei una rosie + una neagra ca sa ai un set complet.

Comentariu

inca ceva .Ce inseamna MAX atunci cand comanzi grosimea buretelui ca in unele locuri am vazut grosimea de 2,5 iar in alte locuri ( dar aceeasi fata)scria 1,5 1,8 2.0 2,2 si max ???Lamuriti-ma
                    Rectific : Max e dimensiunea maxima a buretelui astfel incat impreuna cu cauciucul de deasupra sa nu depaseasca 4 mm - de regula e 2.5 sau 2.6 mm.

iti recomand pentru o trecere lina de la palete de amator la profesionisti sa incerci fata asta:
                    http://oneofakindtrading.com.au/Shop/pr ... cts_id=330

Ai un control si un spin nemaipomenit ...
                    Blade DHS PG 2

Comentariu

vali iti multumesc pentru sfat o sa vad ce fac .Totusi te rog sa-mi spui ce parere ai de killerspin din sua.m-ar tenta ceva de la ei fiindca am pe cineva in state care imi poate aduce un lemn sau niste fete la preturi BUNEEEE nu ca la noi sau pe net.

Comentariu

vali iti multumesc pentru sfat o sa vad ce fac .Totusi te rog sa-mi spui ce parere ai de killerspin din sua.m-ar tenta ceva de la ei fiindca am pe cineva in state care imi poate aduce un lemn sau niste fete la preturi BUNEEEE nu ca la noi sau pe net.
                        Este firma de prima mana ca si Stiga , Joola si celelalte . Andrei Filimon e jucator sponsorizat de Killerspin - cum scrie si aici :
                        http://www.megaspin.net/store/defaul...&pid=k-stilo-z

Atentie ce iei ca poti lua stifturi ieftine si de la firme mari . Nu lua palete de gata , precum vad la megaspin.net Killerspin au niste fete moi si tacky - o oferta foarte imbietoare , iar lemnele sunt high-tech.
                        Blade DHS PG 2

Comentariu

Vali iti multumesc mult de tot pentru sfat.Deci killerspin e o firma ok eu am jucat cu o paleta SMASH de 60 $ si am fost foarte incantat de caliatatea cauciucului ( prindea un efect super la banii aia).Ma gandesc ce lemn as putea comanda de la ei iar la partea cu fetele incerc sa cumpar ce mi-ai recomnadat tu, sa vad cum ma descurc cu comandatul pe net.

Comentariu

Parerea mea e sa iti iei un lemn cat mai rigid , fara vibratii - nu neparat superrapid dar rigid sa fie.
                            Blade DHS PG 2

Comentariu

Are dreptate Vali. Rigid dar nu rapid inseamna mult control. Mie mi sa parut intotdeauna ca lemnele rigide, chiar si cele cu carbon, au mai mult control decat cele "all wood" dar elastice. De fetele profi trebuie sa ai mare grija caci sunt fragile din punct de vedere mecanic. Mult cauciuc natural pt aderenta, care reduce rezistenta mecanica (ma refer in special la loviturile in colturile sau muchiile mesei).
                              Lemn- Bty Viscaria
                              FH - TENERGY 05
                              BH - TENERGY 80

Comentariu

Despre adezivi: Daca fețele sunt bine "primate", adica au doua-trei straturi de adeziv pe ele, pe urma nu este obligatoriu sa le relipesti daca nu simti nevoia de viteza sau efect suplimentar, oricare ar fi tipul de adeziv folosit. Daca insa doresti imbunatatirea celor doi parametrii amintiti si totusi sa relipesti cat mai rar, atunci sa stii ca exista adezivi cu efect prelungit, care au solventi mai putin volatili. Unul pe care mi-l aduc acum aminte este Yasaka Pro Life. Aproape toate brandurile produc un adeziv de acest tip. Sa-ti mai spuna si "baietii" altele pe care ei le cunosc.
                                Lemn- Bty Viscaria
                                FH - TENERGY 05
                                BH - TENERGY 80

Comentariu

VISCO iti raman datori pentru sfaturile referitoare la adezivi,sper sa ma descurc, inca nu am lipit nici o fata si mi-e frica sa nu imi ramana fetele mai mici dupa lipire.Am vazut si io pe internet imagini cu etapele lipirii, totul pare usor, oricum o sa cumpar intai lemnul apoi niste fete mai ieftine pe care sa le relipesc pana imi iese

Comentariu

Procesare...
                                  X