buna ziua.rog un sfat in achizitionarea unui lemn.deci care e mai ok: xiom zetro quad sau timo boll spirit of ?tinand cont ca imi place sa joc mai ofensiv si am doua fete:rakza 7 si joola x-plood sensitive noi.multumesc.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
xiom zetro quad sau timo boll spirit?
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
-
organizator principal
- 15.sep.2011
- 3539
- Fieni, Dâmbovița
Likes given: 3548Likes received: 1414
Spiritul merge foarte bine cu Rakza 7!!!Cu Jolla n-am jucat si nu-i stiu proprietatile!!!Blade - Timo Boll ZLF - OFF
FH - Xiom Sigma II Pro
BH- Xiom Sigma II Pro
Xiom Zetro Quad are un feeling mai moale (dwell time mai mare), datorita lemnului hinoki de la suprafata. TBS este mai stabil putin, la distanta de masa. Ambele lemne se potrivesc cu fetele mentionate. Bineinteles, conteaza greutatea si "sufletul" fiecarui lemn, caci nu sunt doua identice, in cadrul aceleiasi serii. Eu am inceput sa cred cu Bty nu pune exact acelasi lemn la interior (inima), exista variatii mari de densitate, de unde si diferentele mari de greutate si bineinteles, de comportament.Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
senior- 14.apr.2012
- 377
- Tulcea, Romania
- 46
Likes given: 496Likes received: 119
multumesc de sfat.eu as inclina spre xiom zetro quad dar am doi prieteni cu care joc si care nu prea m-au incurajat sa-l cumpar,iar un altul care ma indruma sa-l iau.de aceea vroiam un sfat de la un cunoscator
Comentariu
Postat în original de Aurel Onut Vezi postXiom Zetro Quad are un feeling mai moale (dwell time mai mare), datorita lemnului hinoki de la suprafata. TBS este mai stabil putin, la distanta de masa. Ambele lemne se potrivesc cu fetele mentionate. Bineinteles, conteaza greutatea si "sufletul" fiecarui lemn, caci nu sunt doua identice, in cadrul aceleiasi serii. Eu am inceput sa cred cu Bty nu pune exact acelasi lemn la interior (inima), exista variatii mari de densitate, de unde si diferentele mari de greutate si bineinteles, de comportament.Lemn:Butterfly Liu Shiwen
FH: Tenergy 05
BH: Dignics 05
Comentariu
Salut,sunt nou pe acest site,joc din placere,am reusit sa ard ceva kilograme cu tenisul de masa si as avea nevoie de un sfat.
Am cumparat un lemn Xiom Zetro Quad si am pus fete de la Donic,un Slice si un BlueFire cel din urma la sugestia celui care mi-a asamblat paleta,as dori daca puteti sa imi spuneti ce parere aveti.
Mentionez ca joc de obicei cu Yasaka super control,mai mult in aparare si tot cu o fata Slice si un Soft,in general filozofia mea de joc,daca o pot numi asa,apararea e mai buna decat atacul,aduci mingea pe masa si astepti okazia sa dai lovitura de gratie,cobrei.
Acum am dorit un lemn mai greu,mai ofensiv,dar posibilitatea sa toc u Slice-ul si sa lovesc cu BlueFire peforta Zetro Quad.
Comentariu
Aceasta combinatie este aleasa pentru cineva,,cu greutate'' cred.BH-ul cu DONIC SLICE sa va aparati si sa scoateti mingile grele ale adversarului,adica servicii,topspin,efect, iar FH-ul cu DONIC BLUEFIRE este devastator la finalizare.Chiar trasul cu DONIC SLICE este destul de greu de scos pentru adversar.In general am vazut foarte multi jucatori care folosesc lemne OFF sau OFF+ si au pe BH fete antispin sau antipower sau cu mare control si efect cum este SLICE-ul.Aceste fete se preteaza mai mult pe lemne tari.Mai ales pentru cei care nu mai sunt destul de agili.Cred ca am sa incerc si eu aceasta combinatie foarte interesanta si presupun cine v-a recomandat-o.SUPERBUTTERFLY TIMO BOLL ZLF
XIOM OMEGA VII PRO
GAMBLER ZERO
Comentariu
Postat în original de george25 Vezi postLa pretul pe care il au lemnele lor de top,oricine s-ar astepta la servire ireprosabila,ca lemnele sa fie identice pana in cel mai mic amanunt,dar....Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
Timo Boll Spirit are mai mult control ca Xiom Zetro Quad. deci clar TimoPentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.
Comentariu
salut,chiar nu stiu ce sa zic,daca este pentru greutate,eu de la 185 de kg am coborat la 152 am 202 cm,si multumesc celor de la Sema park,reprezentanta Donik.
Cu ei am vorbit prima data,am cumparat o paleta de tac aparare medie.Nu vreau sa acuz pe nimeni,dar sunt multi rechini pe aceasta piata si profita de nestiinta unora ca mine.
Eu sunt multumit de rezultate si sincer Bluefire cu Xion Zetro Quad mi se par in acest moment combinatia ideala,iar Donic Slice este cireasa de pe tort la aceasta paleta.
Nu credeam sa ajung sa vb asa de o paleta,acum insa mi se pare ca nu sunt eu cel care o manuieste,
Sincer merita fiecare banut platit pe ea,desi nu au fost deloc putini.
Bafta domnilor si astept parerile dvs in continuare.
Comentariu
senior- 22.nov.2010
- 836
- Aarhus, Danemarca
- 34
Likes given: 0Likes received: 2
intre spirit si zetro quad cu combinatia de racza 7 si joola x-plode as merge pe un lemn off-... spiritu ar fi mai ok spun eu... fiecare cu gustul lui ... eu prefer lemnele all wood dar spiritu chiar merge bine cu orice... zetro quad-ul mie nu mi-a placut
Comentariu
Am dat si eu cu cateva "spirite"....dupa ce am dat cu primul....m-am indragostit de el....si chiar, dupa un timp, mi-am si achizitionat unul....din pacate, nu era cel pe care il incercasem....m-a dezamagit total....o diferenta de comportament si de simt intre acele lemne inacceptabila pentru o firma de talia Bfy, pentru pretul platit de cumparator.
In afara de loturile de furnir si "miez" care intra pe linia de "ansamblare" a lemnului, ce difera in consistenta si umiditate, in functie de zona de unde a crescut arborele, sau anotimpul cand a fost taiat, o alta mare diferenta in comportamentul lemnelor apare datorita tehnologiei de lipire si adezivilor folositi...foarte importanti....
Nu am dat cu Zetro Quad, dar cu spiritul....cel mai bine e sa il probezi inainte de a-l cumpara....Lemn: XIOM Vega Pro FL /Fh: Tenergy 05 /Bh: Stiga Calibra LT spin
Lemn: Butterfly Innerforce ZLC FL /Fh: Tenergy 80 /Bh: Xiom Vega Europe
Lemn: Butterfly Mizutani Jun FL /Fh: Tenergy 80 /Bh: Tenergu 80 FX
Comentariu
senior- 25.mar.2010
- 469
- Târgoviste & Câmpina
Likes given: 8Likes received: 5
Dar si cand prinzi unu bun se merita...DHS Hurricane Long 5
FH: Tenergy 05
BH: Giant Dragon Talon
Comentariu
Aceasta combinatie este aleasa pentru cineva,,cu greutate'' cred.BH-ul cu DONIC SLICE sa va aparati si sa scoateti mingile grele ale adversarului,adica servicii,topspin,efect, iar FH-ul cu DONIC BLUEFIRE este devastator la finalizare.Chiar trasul cu DONIC SLICE este destul de greu de scos pentru adversar.In general am vazut foarte multi jucatori care folosesc lemne OFF sau OFF+ si au pe BH fete antispin sau antipower sau cu mare control si efect cum este SLICE-ul.Aceste fete se preteaza mai mult pe lemne tari.Mai ales pentru cei care nu mai sunt destul de agili.Cred ca am sa incerc si eu aceasta combinatie foarte interesanta si presupun cine v-a recomandat-o.SUPER
Ce sa zic de greutate asa este,as vrea sa spun ca nu este,dar este tristul adevar,totusi in tenisul de masa am descoperit un adevarat sprijin,desi nu credeam.
La sala la Liceul Aurel Vlaicu,sunt mai multi cei care fac forta,avem doar 2 mese de tenis de masă,dar toti cei implicati in tenis spun ca arzi de 2 ori mai multe calorii in timpul petrecut langa
masa de tenis decat acelasi timp la fiare,cum se zice.
As fi curios pe cine banuiesti ca a facut recomandarea,desi am mai scris undeva,oricum cinste lui,este un adevarat maestru,eu sunt de parere,ca e cel mai bun.
Scuze daca gresesc sau macar cel mai bun din cei cu care am avut eu de a face pana acum din aceasta bransa.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 13:26.Procesare...X
Comentariu