Buna ziua! In prezent joc cu lemnul Butterfly Primorac Carbon (90 grame) și cred ca am ajuns la lemnul ideal pentru mine Momentan joc cu Xiom Vega X pe ambele părți pe el și pot sa zic ca sunt destul de mulțumit, însă, dacă mai sunt și altii care au avut sau au acest lemn și au testat anumite modele de fete pe el, rog sa îmi lase aici o impresie, ce fete merg bine, cu care lemnul se “pupa” mai bine.. precizez ca in viitor( cât de curând asta ) , am sa iau o pereche de Rakza 7 sa pun pe el deoarece sunt intr-o oarecare măsura fetele mele favorite, cu care de când am început tenisul am tot jucat cu acel model, însă astept și alte pareri, mulțumesc frumos!!!! )
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Fețe pentru Primorac Carbon
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
organizator local
- 01.dec.2013
- 1358
- Viseu de Sus, Romania
- 22
Likes given: 397Likes received: 273
Fețe pentru Primorac Carbon
Lemn: Butterfly Primorac Carbon
Fh: Butterfly Dignics 09c
Bh: Butterfly Dignics 09cTaguri: Nimic
Daca ?ți permiți, încearcă măcar un Dignics 09c... Este o față extraordinara, doar ca are nevoie de câteva antrenamente "se spargă" îndeajuns de bine... Control f bun, la cât spin si viteza oferă...
On topic: nu am încercat-o pe primorac, dar pe un lemn clasic cu alc (tb alc, Viscaria, long 5, etc) se compara extraordinar...
Eu o am pe un long 5, 1.9mm, si qcum după cr m-am obișnuit cu ea, parca as dori ca viitoarea sa fie de 2.1, poate pe un lemn mai iute...
Cu Tenergy 05fx 100%
Victas V22 DE blue 2.0
Victas Koji Matsushita Special
Victas Curl P1V black1.5
Comentariu
organizator local- 01.dec.2013
- 1358
- Viseu de Sus, Romania
- 22
Mulțumesc! Am mai avut Tenergy 05-fx pe un Primorac Carbon de 84 de grame, Dignics 09c încă n am probat, cel mai probabil voi pune Yasaka Rakza 7 sau 7 Soft pe el, deocamdată Xiom Vega X merg de minune! mai astept pareri! Mulțumesc colegilor care mi au scris parerea lor pana acum!Lemn: Butterfly Primorac Carbon
Bh: Butterfly Dignics 09c
Comentariu
organizator local- 08.feb.2015
- 1521
- deva
Likes given: 1326Likes received: 937
Poate te ajuta aceste recomandari ale unui antrenor chinez.
Daca Primorac Carbon este un lemn tare, s-ar putea ca fetele moi (05 fx, rakza 7 soft) sa nu fie cele mai potrivite pt el.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Comentariu
- 1358
- Viseu de Sus, Romania
- 22
Cred ca Yasaka Rakza 7 normale sau Joola Rhyzm-P ar fi cele mai ideale pentru Primorac, ca alternativa pe viitor, deocamdată ma înțeleg super cu fetele Vega X care sunt fete dure(47,5*) .patraulea1980 Stefy like this.Lemn: Butterfly Primorac Carbon
- Aprecieri 2
Comentariu
organizator local- 28.oct.2008
- 1467
- zalau
Likes given: 4230Likes received: 2065
Postat în original de Calin Galban Vezi postCred ca Yasaka Rakza 7 normale sau Joola Rhyzm-P ar fi cele mai ideale pentru Primorac, ca alternativa pe viitor, deocamdată ma înțeleg super cu fetele Vega X care sunt fete dure(47,5*) .lemn Butterfly Sardius Tamca 5000
fete Andro Rasanter R42 ultramax
Comentariu
- 1358
- Viseu de Sus, Romania
- 22
Mersi, Florin! Cred ca Tenergy 05 sau Rakza 7 o sa pun pe el ca acum am Xiom Vega X.. dar ma gîndesc și la Omega 7 Europe, sunt fete bune și aleapatraulea1980 likes this.Lemn: Butterfly Primorac Carbon
- Aprecieri 1
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 20:55.Procesare...X
Comentariu