Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Vand Butterfly Primorac Carbon fluture negru

Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• ÎNCHIS Vand Butterfly Primorac Carbon fluture negru

Salutare!

Ofer spre vanzare un Primorac Carbon fara serie in stare excelenta

Pret 1200 lei

Sent from my iPhone using Tapatalk

Da pretu mai jos.....și mai vorbim.........

Comentariu

Ultimul pret......?
      Lemn: viscaria black tag
      Fh: tenergy 05
      Bh: tenergy 05

Comentariu

Postat în original de Constantin bogdan Vezi post
        Da pretu mai jos.....și mai vorbim.........
        Va rog sa va adresati mai respectuos si sa incetati sa comentati aiurea la toate anunturile de vanzari.
        dani 0205 dani 0205 likes this.

Comentariu

Suna-ma te rog.....sant interesat....0753102146
          Lemn: viscaria black tag
          Fh: tenergy 05
          Bh: tenergy 05

Comentariu

Nu înțeleg la ce va va referiti, poate mă confundați cu cineva care v-a supărat cu ceva ....domnu kralizec ...

Comentariu

?mi pare RAU ptr.o g?ndire radicală și exagerata....m-am referit doar la prețul cam mărișor.....nu la altceva......

Comentariu

?mi pare RAU ptr.o g?ndire radicală și exagerata....m-am referit doar la prețul cam mărișor.....nu la altceva......
                Acesta este pretul considerat de mine a fi corect avand in vedere vechimea, starea si pretul lemnelor Primorac Carbon fara serie de pe piata. Daca dvs. ati vinde un astfel de lemn ce pret ar avea? Poate chiar ajungem la un acord

Comentariu

Vechimea lemnului și starea lui ?nseamnă că temperamentul și rigiditatea lui merg undeva spre minus, așa că și valoarea este mai mică.....părerea mea că și expert ptr. valoarea lemnului este undeva intre 600 și 750 lei (părerea mea),daca altcineva are alta parere și poate sa estimeze mai bine valoarea unui lemn vechi in funcție și de anii lui .....fiecare dintre noi are o g?ndire libera și diferita ptr.domeniul respectiv, nu suntem constrinsi de nici un factor negativ al acestei estimari....

Comentariu

Factorul principal în general al estimări ptr. lemnul respectiv este acordul părților implicite...de a ajunge la un acord ambiental și esențial ptr.valorificarea respectivului produs ....in cazul de față, acest minunat lemn (primoracu carbon off +).........

Comentariu

de actualitate

Comentariu

Pret nou 1100 lei

Comentariu

Valabil

Comentariu

Vechimea lemnului și starea lui ?nseamnă că temperamentul și rigiditatea lui merg undeva spre minus, așa că și valoarea este mai mică.....părerea mea că și expert ptr. valoarea lemnului este undeva intre 600 și 750 lei (părerea mea),daca altcineva are alta parere și poate sa estimeze mai bine valoarea unui lemn vechi in funcție și de anii lui .....fiecare dintre noi are o g?ndire libera și diferita ptr.domeniul respectiv, nu suntem constrinsi de nici un factor negativ al acestei estimari....
                            In calitatea dv de expert, puteti sa-mi explicati legatura intre vechime, temperament si rigiditate?
                            Si de ce odata cu trecerea timpului ar trebui sa scada pretul lemnului? De obicei, acest lucru ii creste valoarea .( cel putin extrinseca) .
                            Multumesc

Comentariu

Divagam prea mult, parerea mea. Pretul lemnului este corect. E vorba de cerere si oferta. Astfel de lemne se vand pe site-uri de afara si cu 250 EUR si chiar se vand, nu doar sunt scoase la vanzare. Desi m-ar interesa si pe mine lemnul si as putea sa zic si eu ca e prea scump, trebuie sa fiu fair-play si sa spun ca pretul nu e exagerat.
                              Am si eu cateva lemne scumpe la vanzare pe forum. Daca va intereseaza un schimb cu vreun lemn de-al meu eventual si o diferenta cash, putem discuta.

Trimis de pe al meu SM-A105FN folosind Tapatalk

Joola Panther FL, FH Tenegry 05 max negru, BH Yasaka Antipower rosie 2.0 mm

Comentariu

VANDUT! Lemnul si-a gasit un nou proprietar in Mureș. Se poate inchide! Multumesc

Comentariu

Salut,îmi place lemnul mai este valabil ?

Comentariu

• clau
                                    clau comentat
                                    Editarea unui comentariu
                                    17-Sep-2020, 09:30
                                    VANDUT! Lemnul si-a gasit un nou proprietar in Mureș. Se poate inchide! Multumesc
                                    E un anunt din 2020. L-am inchis.
                                Procesare...
                                X