Sterge din mesaje...vreau sa iti fac o oferta.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Vand VEGA EUROPE max rosie si BFM1 max neagra noua
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Am sters din mesaje, cu scuzele de rigoare abia acum am avut timp de calculator.Nittaku Violin Fastarc G-1 / Fastarc S-1
Comentariu
ai mp...Lemn: XIOM Vega Pro FL /Fh: Tenergy 05 /Bh: Stiga Calibra LT spin
Lemn: Butterfly Innerforce ZLC FL /Fh: Tenergy 80 /Bh: Xiom Vega Europe
Lemn: Butterfly Mizutani Jun FL /Fh: Tenergy 80 /Bh: Tenergu 80 FX
Comentariu
Fata tenergy 05 momentan retrasa de la vanzare, am dat-o unui amic de la sala ca sa o probeze, daca nu se hotaraste o sa o repun la vanzare.Nittaku Violin Fastarc G-1 / Fastarc S-1
Comentariu
organizator local- 05.feb.2007
- 1235
- Eforie Nord
- 56
Likes given: 203Likes received: 250
Salut Adi!... iti ofer eu pretul cerut pe t 05, daca al tau coleg nu s-a hotarat si nici nu a uzat prea tare fata la probe!
Tie ce nu ti-a convenit la fata asta?Xiom -Mitzutani - Xiom
Comentariu
Postat în original de lica george Vezi postSalut Adi!... iti ofer eu pretul cerut pe t 05, daca al tau coleg nu s-a hotarat si nici nu a uzat prea tare fata la probe!
Tie ce nu ti-a convenit la fata asta?Nittaku Violin Fastarc G-1 / Fastarc S-1
Comentariu
Postat în original de acidutzu Vezi postFata tenergy mai e la vanzare?Nittaku Violin Fastarc G-1 / Fastarc S-1
Comentariu
Postat în original de danutz1987 Vezi postSal. Mai ai Tenergy-ul? Sunt interesat. Lasa-mi un nr de telefon sa vorbim. Mersi.
Lemnul Korbel SK7 revine vanzare. Pentru cei carora li se pare un lemn banal vreau sa precizez ca este lemnul cu care duminica Samara a jucat de la egala la egal cu Ding Ning la Poznan si a obtinut medalia de argint. De asemenea dl. George Coroian de la Electrica Sf. Gheorghe foloseste acest lemn si a luat cu el tot duminica bronzul national la seniori. Amandoi cu maner drept si amandoi cu tenergy Nu ma acuzati de reclama sunt doar constatari.Nittaku Violin Fastarc G-1 / Fastarc S-1
Comentariu
Fetele vandute mai ramane la vanzare lemnul Butterfly Korbel SK7Nittaku Violin Fastarc G-1 / Fastarc S-1
Comentariu
Adaugat la vanzare un BF M2 negru max in primul post.Nittaku Violin Fastarc G-1 / Fastarc S-1
Comentariu
Au ajuns fetele...Tenergy si GD.....ok
Multzam fainLemn: XIOM Vega Pro FL /Fh: Tenergy 05 /Bh: Stiga Calibra LT spin
Lemn: Butterfly Innerforce ZLC FL /Fh: Tenergy 80 /Bh: Xiom Vega Europe
Lemn: Butterfly Mizutani Jun FL /Fh: Tenergy 80 /Bh: Tenergu 80 FX
Comentariu
Korbel SK7 vandut
fata Donic Desto F3 big slam 2,0 mm neagra valabila la vanzareNittaku Violin Fastarc G-1 / Fastarc S-1
Comentariu
Coordonator Onorific- 29.oct.2009
- 4658
- Arad
- 43
Likes given: 161Likes received: 361
Mingile le vinzi si la bucata?
AS VREA VREO 30Blade: VECHITURA CU 70 LEI
FH: FATA DE ROATA DE MASINA
BH: PIAPTAN CU EFECTE SECUNDARE
Comentariu
Postat în original de roman bogdan Vezi postMingile le vinzi si la bucata?
AS VREA VREO 30
Adaugat lemn Timo Boll W5 in primul post!Nittaku Violin Fastarc G-1 / Fastarc S-1
Comentariu
Salut! nu mai ai loc la mesaje din nou,,
suna ma sa vorbim,,, 0720299335, 0767199980. 0748405754
Comentariu
Adaugat poze lemn BTY TB W5 in primul post!
De vanzare fata xiom sigma pro rosie max folosita vreo luna stare foarte buna 75 lei sau schimb cu xiom sigma pro grosime 2,0 mm in aceiasi stare.Nittaku Violin Fastarc G-1 / Fastarc S-1
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 17:50.Procesare...X
Comentariu