Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Cumpar mantinele

Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• ÎNCHIS Cumpar mantinele

cumpar 4-5 mantinele S-H, de preferinta joola. oferte pe whatsapp la nr.0744866489
    LEMN TIMO BOLL ALC, FH TENERGY 64 , BH TENERGY 05HARD

Buna seara,
    Pot sa va ofer mantinele mesterite de curand. Sunt demontabile, foarte usoare si nu se rastoarna (au picioarele suport pe roti mici). Pretul este in jur de 75 lei o mantinela de 2 m, sau in jur de 110 lei doua mantinele de 2 m ( pretul arata asa pentru ca cele doua mantinele au un picior suport comun). Sunt, in acelasi timp, foarte usor de reparat (orice stricaciune se rezolva cu maxim 10 lei). Din pacate nu am poze. Pentru amanunte va rog sa ma sunati.
    Toate cele bune

Comentariu

buna. o poza ,sau doua fac cat o mie de cuvinte.ms v-as putea si suna dar n-ati lasat nr.de tel.

Comentariu

Comentariu

intr-adevar sunt mult mai eficiente decat cele clasice ,dar eu sunt nevoit sa le adun dupa fiecare antrenament. deci raman tot la cele clasice.multumesc

Comentariu

Scuze, eram pe telefon si-i mai greu cu scrisul... Eu am vrut sa izolez o masa la sala, pentru antrenamente, cutie, teme, etc... fara a-i afecta pe ceilalti care joaca meciuri. Si mi-a facut domnul Radu un "perete" cu lungimea de 10m si inalt de 2m. Asta se vede in poze. Nu stiu daca la acelasi lucru se gandeste si pentru dvs. Cel mai bine e sa vorbiti cu dansul la telefon si sigur va intelegeti.

Comentariu

intr-adevar e super ,am achizitionat de la domnul Radu colectorul de mingi ultimul model si e foarte ok si practic . in primul rind e silentios ,nu scoate zgomot . ce-i al lui e doar al lui, -gandeste- pe perioade mai lungi .
              Kralizec Kralizec likes this.

Comentariu

Buna seara,
                Le puteti strange (aduna) in mai putin de 1 minut. Nu trebuie decat sa ridicati barele cu plasa si sa deplasati picioarele suport in locul de depozitare. Daca trebuie si trasportate incap fara probleme in portbagaj. Un picior supurt are in jur de 1 kg , iar plasa despartitoare cateva sute de grame.
                Toate cele bune

Comentariu

Procesare...
                X