Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Am si eu o nelamurire, legate de inscrierile de mai sus. S-au facut deja inscrierile pentru Concursul "Cupa Ping Pong Shop Avansati\Hobby" de pe data de 10.01.2021? Nu se mai respecta regula "Inscrierile pentru concursurile urmatoare vor fi validate incepand cu fiecare luni in saptamana concursului" ?
Din calculele mele mai avem cel putin o zi pana la startul inscrierilor.
Ma inscriu si eu atunci Stamate Cristian pentru concursul Cupa Ping Pong Shop Avansati\Hobby" de pe data de 10.01.2021.
As vrea lamuriri cu privire la regula pentru inscrieri.
Am si eu o nelamurire, legate de inscrierile de mai sus. S-au facut deja inscrierile pentru Concursul "Cupa Ping Pong Shop Avansati\Hobby" de pe data de 10.01.2021? Nu se mai respecta regula "Inscrierile pentru concursurile urmatoare vor fi validate incepand cu fiecare luni in saptamana concursului" ?
Din calculele mele mai avem cel putin o zi pana la startul inscrierilor.
Ma inscriu si eu atunci Stamate Cristian pentru concursul Cupa Ping Pong Shop Avansati\Hobby" de pe data de 10.01.2021.
As vrea lamuriri cu privire la regula pentru inscrieri.
Regards,
Cristian Stamate
Salut Cristi
Ceea ce am vorbit a ramas in picioare, dar având in vedere ca nu am mai organizat perioada asta concursuri am zis start inscrieri pentru primele concursuri din 2021. Ca dovada înscrierile pentru Top 20 Avansati si Cupa Ping Pong Shop Future Star (urmatorul weekend după 09.01 si 10.01) sunt in stand-by. Daca mai intrai pe aici observai modificarea deoarece am pus imediat dupa sfarsitul ultimului concurs de duminica.
Te salut cu drag si iti doresc un an nou fericit plin de sanatate si reusite!
Bistreanu Armand - Buc - avansati,,,,
Si eu stiam ce zicea Cristi Stamate...;( ...dar sunt sigur ca se rezolva, intotdeauna George a gasit o solutie!
La multi ani tuturor si sa ne revedem cu bine!
Comentariu