e mare diferenta de calitate intre lkt LoopSonic si 729 bomb ? chiar conteaza asa mult ? creste vizibil viteza cu un bomb fata de lkt?
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
importanta lemnului
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests)
-
Eu pot sa iti fac o comparatie intre LKT Instinct ( care este peste loopsonic ) si BOMB, pe aceleasi fete (mai mult sau mai putin). ESTE MARE !
Din Bomb se duce ca din pusca, ESTE UN LEMN OFENSIV prin definitie chiar daca nu este compozit, este recomandat celor care au deja miscari cat de cat formate si cauta o viteza in plus fata de un lemn ALL sau DEF Toate astea si datorita constructiei, combinatiei lemnelor in plus si inca 2 straturi pe cand LKT Instinct este un lemn bun pentru deprinderea miscarilor si exersarii loviturilor cu viteza mult mai mica si control sporit. In plus BOMB are un feeling deosebit , vibratie si sunet "interesant " datorita stratului de pluta, ceea ce ii ofera viteza la jocul de semidistanta si control destul de bun la jocul scurt... toate astea depind in mare masura si de fetele pe care le pui la bataie.
BAFTA
CristakeMizutani ZLC | MX-S
organizator local- 04.apr.2010
- 4638
- Cluj-Napoca, Romania
- 50
Likes given: 244Likes received: 316
Postat în original de cosminplugar Vezi poste mare diferenta de calitate intre lkt LoopSonic si 729 bomb ? chiar conteaza asa mult ? creste vizibil viteza cu un bomb fata de lkt?DAN UNIVERSAL balustrade din inox &confectii metalice fier forjat!http://danuniversal.000space.com/ vezi aici!
Comentariu
Foarte tare...cumperi lemn Loop sonic cu care poti sa dai mingea dupa colt. ...ce iti e si cu chinezii asta , numai minumi fac.BLADE :VISCARIA(FL) fluture negru , FH : Victas v 01 Limber , BH : Tibhar Evolution FX-P
"Atentie : Dacă aprinzi proiectoarele de ceață noaptea (afară nefiind ceață) mașina ta primește automat 25 CP in plus !"
Comentariu
Mai bine ia legatura cu RBlade si eu cred ca iti va explica cel mai bine diferentele dar si eu raman la ideea sa incepi , daca vrei si iti permiti diferenta cu LKT Instinct, mai ales ca lemnul este foarte important, tema pe baza careia se poate deschide o discutie serioasa. Ce lemn, cum si de ce trebuie un lemn bun ? Este mai important lemnul sau fetele ? etc.
seara buna
cristakeMizutani ZLC | MX-S
Comentariu
Postat în original de cristake Vezi postMai bine ia legatura cu RBlade si eu cred ca iti va explica cel mai bine diferentele dar si eu raman la ideea sa incepi , daca vrei si iti permiti diferenta cu LKT Instinct, mai ales ca lemnul este foarte important, tema pe baza careia se poate deschide o discutie serioasa. Ce lemn, cum si de ce trebuie un lemn bun ? Este mai important lemnul sau fetele ? etc.
seara buna
cristake
Am avut pe mana LKT LoopSonic (paleta de 60) si am un Instinct+ cu 2x geospin tacky.
Instinct simplu cel cu 5 straturi nu l-am probat iar intre LoopSonic si instinct+ este diferenta mare.
Ca idee LoopSonic este un lemn all si nu prea are forta, poate pentru incapatori e ok ca e mai lent si are control mai mare.
Instict+ e un lemn off- si e ceva mai rigid si rapid sau cel putin asa am simtit eu.
Din cate am inteles Bomb-ul este un OFF deci e si mai fortos iar multi au avut probleme de acomodare cu el. Cel putin pentru inceput e prea rapid.
Comparativ paleta de 60 de la rblade e cu mult peste una de 200 din "metro".
Spor la puncte !!!GeoSpin Tacky (2.2mm, 42deg) / LKT Instinct+/ 729 OEM (2.1mm, medium)
Comentariu
Eu am Bomb, dar eu am trecut de la un Joola Champ din comert la Bomb, dar pot spune ca fata de lemnul de la Champ dim Bomb pleaca mingea "racheta".
In primele doua trei zile atatea mingi am dat dincolo de masa cat n-am dat intr-un an intreg ) Dar acuma s-a invatat mana cu el si e super ok. Lemnul asta are un control bun la jocul scurt, si e "mortal" la jocul de la semidistanta! Inca n-am avut o sala suficient de mare unde sa pot juca si de la distanta ca sa vad cum se comporta. Dar cum am spus, de la semidistanta, adversarul nici nu apuca sa schiteze vreun gest la mingiile trase!Blade: 729 Bomb
FH: Friendship 729 Cream Transcend
BH: Friendship 729 Cream Transcend
Comentariu
729 Bomb nu l-am incercat dar din review-uri pe net am auzit ca e foarte rapid si cu putin control. Lkt LoopSonic l-am incercat (din pacate) si e o gluma de lemn. Subtirel, incet si cand dai cu el parca e facut dintr-un plastic prost, asa se simte si se aude. Costa cat un pranz la restaurant(35 de ron) si valoreaza mai putin. Pana si toate celelalte lemne chinezesti sunt mai bune: LKT Ayous Hinoki, 729 Fighter Arylate Carbon asta ca sa nu mai vorbim de lemnele clasice cum e Yasaka Sweeden Classic. Lkt LoopSonic e cel mai prost lemn pe care l-am incercat. Unde mai pui ca are manerul gol si o dracie cu plastic inauntru. La mine s-a crapat manerul imediat. Strange un ban(120 RON) si ia un Yasaka Sweeden Classic si nu o sa il schimbi cel putin un an. Chinezismele ieftine tenteaza dar nu se merita. Daca e musai chinezisme, contacteaza pe baietii care le vand (cum e cel cu ttmall.ro) si o sa te indrume sa iei macar o chinezarie mai de soi. Personal dintre chinezesti mi-a placut doar 729 Fighter Arylate Carbon.
Comentariu
senior- 24.dec.2012
- 231
- Cluj-Napoca
- 61
Likes given: 0Likes received: 0
Daca-mi permiteti, as dori sa intru putin in acest subiect f sensibil. De-a lungul anilor am folosit mai multe palete cu lemne BUTTERFLY (si alte marci) de la ALL- pana la OFF+ in dferite combinatii cu gume ca:BTY (SRIVER, BRYCE, TENERGY), XIOM, DONIC, JOOLA...etc, in functie de felul si calitatea jocului prestat precum si de posibilitatile de achzitionare. Ce pot sa va spun e ca: la inceput e de preferat un lemn ALL fara materiale compozite (fibre de sticla, carbon..) pana la conturarea stilului de joc si crestera feeling-ului personal. Pe masura invatarii 'loviturilor' si miscarilor specifice tenisului de masa, sportivii se vor orienta singuri spre jocul de aparare, atac sau cel combinat pt care sunt indicate 'lemne' DEF, OFF sau ALL (cu variatiile +,- dupa caz). Intrucat gumele se uzeaza si se inlocuiesc mai des, rezulta ca importanta lemnului in cadrul paletei de pingpong e mai mare, iar alegerea si modul de utilizare al acestuia merita atentia cuvenita. Succese in achizitie si la masa de joc! Stefan Rusu
P.S. Tinerilor sportivi si incepatorilor le-as recomanda sa ia in considerare anumite sfaturi 'tehnice' numai dupa ce s-au asigurat ca 'autorii' acestora sunt jucatorii cu vechime si valoare in Amatur. Vezi Clasament/ MP!
- - - Actualizat - - -
As vrea sa mai adaug ca alegerea dimensiunii si greutatii lemnului, precum si a formei manerului trebuie sa tina cont de varsta, greutatea si marimea mainii fiecarui sportiv, insa factorul hotarator ramane capacitatea jucatorului de a-l "simti" si manui. SR
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 04:57.Procesare...X
Comentariu